Preferencie na ideálnu dĺžku styku
Zdravim, nakoľko sa už dá anonymne odpovedat, zaujímalo by ma, aké máte preferencie na muža v sexe. Vyhovuje vám viac, keď styk trvá do 15minut, alebo viac oceníte, keď muž vydrží dlhšie, povedzme az hodinu. S tým, že sa jedná o kvalitný styk, muž sa vám venuje atď. Ďakujem vopred všetkým, čo odpovedia k veci.
rýchlovka je do 5 min. tak akých 15 ????
Preferencia je taká aby vyhovovalo to obom...
Niekedy 5 minutovu rychlovku a niekedy aj hodinovu zabavku. A ani jedno by som nechcela mat stale. Roznorodost je fajn. A vlastne ani na zaciatmu sexu nikdy neviem ake to bude. Ide to podla momentalnej nalady
@anonym_autor pre mna je 15 min ideál. Potom ma to už nebaví.
Záleží, rýchlovka, aj celá noc vedia majú svoje čaro 😀 rýchlovka hlavne na nie úplne tradičných miestach.. a ako je napísané vyššie, hlavne nie stereotyp, pravidelných 20 minút pod perinou pred spaním nie je nič pre mňa 😅
Predohra aj hodinu dve. Samotný styk kľudne 2 minúty to mi až tak nechýba a nudím sa
Preferencia je taká aby vyhovovalo to obom...
@br4n nie, to je kompromis. Preferencia je niečo iné.
@anonym_autor ešte pre upresnenie, vyse polovicu z tej hodiny zaberie predohra
@anonym_autor ako kedy. Raz mám chuť na celu noc a niekedy na rýchlovku. 😄 ale venuje sa mi pri každom dostatočne a ja jemu tak isto
Boze vsak ako kedy, nie ? Niekedy ma clovek chut na rychlovku, niekedy na ,,milovanie" . Isto by som nechcela chlapa kt. Vydrzi kratko
@anonym_autor skor dlhsie.
Ja osobne neznášam predohru ,tých 40 min až hodina nám obom vyhovuje
Pises clanok do erotickej rubriky ?
@anonym_autor ešte pre upresnenie, vyse polovicu z tej hodiny zaberie predohra
@anonym_autor tak predohra nie je styk, je to predohra. Mala si presne specifikovat co vlastne zistujes. Asi dlzku kopulacie
@anonym_autor minimálne 35-45 minút.
5 minut “pusinkovanie” a potom 15 minut sa mi zda tak akurat / ideal na super orgazmus. Jasne, ze niekedy to moze byt menej a niekedy viac (alebo viac krat po sebe); ale tak 3 minuty alebo hodina, to su pre mna extremy
Technika je dôlezita😂😂😂
https://youtube.com/shorts/tyKZGysJmyU?si=Wof8J...
Záleží akú mám náladu. Niekedy mám potrebu predohry a niekedy nie. Rovnako je to s dĺžkou sexu. Ale manžel má celkovo dobrú výdrž, takže väčšinou aj tak nemám na výber a trvá to dlhšie.
Že hodinu, pffff by som zahynula. Nemám to odstopované koľko nám to bežne trvá, ale mám oveľa radšej keď sa to zbytočne nenaťahuje
Technika je dôlezita😂😂😂
https://youtube.com/shorts/tyKZGysJmyU?si=Wof8J...
@tundra 😅
@anonym_autor môj muž má dlhú výdrž, niekedy mám náladu na dlhšie milovanie a niekedy na rychlovku, záleží podľa času, väčšinou ale keď už som dosiahla orgazmus, či dva a ešte stále pokračujeme,tak už mám dosť a prestáva ma to baviť . Za tie roky sme našli dobru rovnováhu a myslím si že vieme čo kto máme radi. Niekedy keď si spomeniem ako sme na začiatku vzťahu strávili celý víkend v posteli a sexovali aj 8x, tak si poviem, bohyňu to sme mali voľného času , teraz keď aj cez víkend stojí o 6:00 dcérka 5 ročná už oblečená pri našej posteli, no....bejvavalo
Hodinu kto vydrží búšiť do seba? ani onanovanie netrvá dlhšie ako 15 minút .
Osobne preferujem, spoločne hladkanie, dráždenie, rôzne masírovanie časti tela, časte striedanie rôznych polôh a na zaver to vytúžene šťastie. To môže byť u mňa aj viac ako dve hodiny.
Rýchlovka je u mňa stiahnuť rýchlo gate..zasuň ..a na to stačí aj 5 minút ako pri masturbácii.
Velkou nevyhodou je ze muz ako sa narodi nevie s tym nic urobit kolko vydrzi ani aky velky ma. Zene staci drzat s prepacenim roztiahnute nohy a je jedno ci hodina dve alebo 5 minut. A ked iba 5 minut zalezi co este dokaze ine ten zvysny cas. zene ked nenarastu prsia da si 460ml a je za kralovnu plesu. A muz s malym moze bychat hlavu o mur.

zavisi ako mam chut, niekedy na rychlovku niekedy nie. 😂