icon

Preferencie na ideálnu dĺžku styku

18. júl 2025

Zdravim, nakoľko sa už dá anonymne odpovedat, zaujímalo by ma, aké máte preferencie na muža v sexe. Vyhovuje vám viac, keď styk trvá do 15minut, alebo viac oceníte, keď muž vydrží dlhšie, povedzme az hodinu. S tým, že sa jedná o kvalitný styk, muž sa vám venuje atď. Ďakujem vopred všetkým, čo odpovedia k veci.

anonym_1a509f
18. júl 2025

zavisi ako mam chut, niekedy na rychlovku niekedy nie. 😂

anonym_6d1e94
18. júl 2025

rýchlovka je do 5 min. tak akých 15 ????

br4n
18. júl 2025

Preferencia je taká aby vyhovovalo to obom...

anonym_65c173
18. júl 2025

Niekedy 5 minutovu rychlovku a niekedy aj hodinovu zabavku. A ani jedno by som nechcela mat stale. Roznorodost je fajn. A vlastne ani na zaciatmu sexu nikdy neviem ake to bude. Ide to podla momentalnej nalady

anonym_660e5a
18. júl 2025

@anonym_autor pre mna je 15 min ideál. Potom ma to už nebaví.

lindous
18. júl 2025

Záleží, rýchlovka, aj celá noc vedia majú svoje čaro 😀 rýchlovka hlavne na nie úplne tradičných miestach.. a ako je napísané vyššie, hlavne nie stereotyp, pravidelných 20 minút pod perinou pred spaním nie je nič pre mňa 😅

anonym_f7c946
18. júl 2025

Predohra aj hodinu dve. Samotný styk kľudne 2 minúty to mi až tak nechýba a nudím sa

autor
18. júl 2025
@br4n

Preferencia je taká aby vyhovovalo to obom...

@br4n nie, to je kompromis. Preferencia je niečo iné.

autor
18. júl 2025

@anonym_autor ešte pre upresnenie, vyse polovicu z tej hodiny zaberie predohra

anonym_483696
18. júl 2025

@anonym_autor ako kedy. Raz mám chuť na celu noc a niekedy na rýchlovku. 😄 ale venuje sa mi pri každom dostatočne a ja jemu tak isto

br4n
18. júl 2025
@anonym_autor

@br4n nie, to je kompromis. Preferencia je niečo iné.

@anonym_autor preferencia je aby partnerka bola spokojná, niekedy to dokazem za par minut, niekedy trochu dlhšie. Ale viem, ze nieje na siaho dlhe maratóny, radšej vuac krát.

ivik4
18. júl 2025

Boze vsak ako kedy, nie ? Niekedy ma clovek chut na rychlovku, niekedy na ,,milovanie" . Isto by som nechcela chlapa kt. Vydrzi kratko

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_85eb1e
18. júl 2025

@anonym_autor skor dlhsie.

anonym_3ca24a
18. júl 2025

Ja osobne neznášam predohru ,tých 40 min až hodina nám obom vyhovuje

oli18
18. júl 2025

Pises clanok do erotickej rubriky ?

viestta
18. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ešte pre upresnenie, vyse polovicu z tej hodiny zaberie predohra

@anonym_autor tak predohra nie je styk, je to predohra. Mala si presne specifikovat co vlastne zistujes. Asi dlzku kopulacie

anonym_460770
18. júl 2025

@anonym_autor minimálne 35-45 minút.

anonym_b78e24
18. júl 2025

5 minut “pusinkovanie” a potom 15 minut sa mi zda tak akurat / ideal na super orgazmus. Jasne, ze niekedy to moze byt menej a niekedy viac (alebo viac krat po sebe); ale tak 3 minuty alebo hodina, to su pre mna extremy

tundra
18. júl 2025
huxy
18. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub asi ti ešte nik nepovedal že nie je dôležitá dĺžka či hrúbka, ale technika?
Sorry, ale čo si všímam, máš strašne divné názory v mnohých témach 🤷🏼‍♀️

anonym_e8faeb
18. júl 2025

Záleží akú mám náladu. Niekedy mám potrebu predohry a niekedy nie. Rovnako je to s dĺžkou sexu. Ale manžel má celkovo dobrú výdrž, takže väčšinou aj tak nemám na výber a trvá to dlhšie.

anonym_29d6f9
18. júl 2025

Že hodinu, pffff by som zahynula. Nemám to odstopované koľko nám to bežne trvá, ale mám oveľa radšej keď sa to zbytočne nenaťahuje

mirokub
Odpoveď bola odstránená
larsen
18. júl 2025
@tundra

@tundra 😅

anonym_db6bfe
21. júl 2025

@anonym_autor môj muž má dlhú výdrž, niekedy mám náladu na dlhšie milovanie a niekedy na rychlovku, záleží podľa času, väčšinou ale keď už som dosiahla orgazmus, či dva a ešte stále pokračujeme,tak už mám dosť a prestáva ma to baviť . Za tie roky sme našli dobru rovnováhu a myslím si že vieme čo kto máme radi. Niekedy keď si spomeniem ako sme na začiatku vzťahu strávili celý víkend v posteli a sexovali aj 8x, tak si poviem, bohyňu to sme mali voľného času , teraz keď aj cez víkend stojí o 6:00 dcérka 5 ročná už oblečená pri našej posteli, no....bejvavalo

martin579
Odpoveď bola odstránená
kariernik
29. júl 2025

Hodinu kto vydrží búšiť do seba? ani onanovanie netrvá dlhšie ako 15 minút .
Osobne preferujem, spoločne hladkanie, dráždenie, rôzne masírovanie časti tela, časte striedanie rôznych polôh a na zaver to vytúžene šťastie. To môže byť u mňa aj viac ako dve hodiny.
Rýchlovka je u mňa stiahnuť rýchlo gate..zasuň ..a na to stačí aj 5 minút ako pri masturbácii.

anonym_269259
9. dec 2025

Velkou nevyhodou je ze muz ako sa narodi nevie s tym nic urobit kolko vydrzi ani aky velky ma. Zene staci drzat s prepacenim roztiahnute nohy a je jedno ci hodina dve alebo 5 minut. A ked iba 5 minut zalezi co este dokaze ine ten zvysny cas. zene ked nenarastu prsia da si 460ml a je za kralovnu plesu. A muz s malym moze bychat hlavu o mur.