Netradičné sexuálne preferencie môjho partnera

23. nov 2021

Ahojte ženy, možno aj muži 🙋🏻‍♀️
Priateľ má veľmi vyhranenú preferenciu, vďaka čomu je nutné sex viacmenej plánovať. Náš vzťah začal spočiatku len sexuálnym kontaktom preto som bola tomuto štýlu naklonená a páčilo sa mi to. Neskôr, keď to prešlo do vzťahu, začal mi chýbať klasický "obyčajný" spontánny sex. Priateľa mám rada a vyhovuje mi v našom vzťahu takmer všetko, no nie som si istá ako budeme všetko praktizovať, keď prídu deti a bojím sa, že náš sexuálny život kvôli nim upadne do zabudnutia.
Tie, ktoré máte netradičné sexuálne preferencie alebo ich majú vaši partneri, ako to kombinujete s deťmi? Trvajú takéto aktivity u vás roky alebo vás to časom prešlo a praktizujete "obyčajný" sex?

desore
23. nov 2021

Absolutne jedno o aky druh sexu sa jedna, ked pridu deti. Tie sa stavaju prioritou po narodeni a chvilu potrva, kym zacnu ludia-rodicia naplno sexualne zit. Niekde 3 mesiace, niekde rok. Vsetko je individualne.
Neviem ako dlho ste vo vztahu, ale myslim, ze rodenie deti este chvilu odloz.

kkovacovak
23. nov 2021

A s priateľom si sa o tom nebavila? Nestriedate sa v tom čo chcete? Raz obyčajný podľa teba a raz taký ako chce on? Musí asi tušiť že je váš sex možno trošku odlišný

autor
23. nov 2021

@desore Sme spolu ± 6 rokov, o mesiac mám 30, takže práveže uvažujeme o dieťati. Deti obaja chceme

autor
23. nov 2021

@kkovacovak Konkrétne o budúcnosti nie, ale o tých preferenciách áno. Z obyčajného sexu nemá pôžitok, nespraví sa.
Zas.. nie je to že "obyčajný podľa mňa". Mne sa páči čo praktizujeme, mám to rada, iniciujem to aj ja. Len mi občas chýba to čo tu čítam u iných žien - rýchlovka v kúpeľni, prebratie sa v noci za účelom sexu atď.
Samozrejme tuší, že to nie je bežné, resp. asi sa o tom nehovorí tak nahlas. Vie to a preto aj hľadal partnerku, ktorá to akceptuje.

autor
23. nov 2021

@desore Ešte aby som dodala, samozrejme chápem a je mi na 100% jasné, že deti sú prioritou a nezamýšľam sa nad tým, ako by som sex uprednosťnovala pred potrebami dieťaťa. To vôbec.
Skôr som len chcela pohľad ľudí, ktorí sú na tom podobne a ako vyzerá realita.

zuzuliennka1
23. nov 2021

v noci sa pri dietati budes preberat na uplne ine veci a na rychlovky bude cas, ked bude dieta spat, ak vobec budes vladat a budes mat chut.
Tazko sa to vysvetluje, treba si to zazit, kazdemu paru vyhovuje nieco ine a kazdy si to nastavi inak, tiez kazde dieta je ine

kiwi3
23. nov 2021

no ved napis, o co ide, aj tak si tu anonymne.

klip0
23. nov 2021

Keď prídu deti, tak je možné že prirodzene prejdete len na tie rýchlovky. Ale môže sa stať aj že sexuálny život zanikne aspoň na čas. Záleží to na vás
A samozrejme záleží aj na tom o čo ide, nedá sa všetko zlúčiť so životom s deťmi.

autor
23. nov 2021

@kiwi3 Prevažne BDSM.

autor
23. nov 2021

Ešte by ma zaujímalo, prečo mi bol premenovaný nadpis. Nejde len o partnerove preferencie, ale aj moje 🙄

nikpa
23. nov 2021

Ako obvykle admin premenuje nadpis bez toho aby si prečítal tému s porozumením a zmení tým pointu témy. Robia to tu pravidelne.

katkami123
23. nov 2021

Pri dieťati a partnerovi by ma zaujímali úplne iné veci, keď si idem zakladať rodinu. Ako to, či bude dobrý otec a bude mat rad deti a venovať sa im, keď budem mat napríklad rizikové tehotenstvo a tým zakázaný aj sex neutekal hneď za druhou sukňou, vedel spravovať chod domácnosti - variť, prať, povysavat atď, keď ja náhodou vypadnem z hry- ochoriem. Píšeš tu, akoby sa váš život točil len okolo sexu.

sylvester01
23. nov 2021

aky je tradicny sex?? a kay je netradicny? za mna bola doba len jedna poloha ta vasa co mate 30r je ina otvorenejsia. zeny v mojom veku su naucene len na to dobu ktora tu bola 30r do zadu ale ja som moderny a idem z dobou ale taku by som musel najprv modernu poznat

autor
23. nov 2021

@nikpa Tak dobre vedieť, že to tu takto bežne funguje 👌😃

heidy222
23. nov 2021

Vsak praveze ked Su deti tak je spontannemu sexu koniec 😂 neviem Ako druhi Ale my sexujeme Po 8 Ked deti spia, mozte naplanovat bez problemov

autor
23. nov 2021

@katkami123 Odpovede na všetko tebou uvedené poznám, resp. poznám jeho názor 🙂
Nemám pocit, že som to napísala tak, že by sa náš život točil len okolo sexu (btw, naozaj netočí, ak budeš spokojnejšia prezradím ti teda, že je to 1 max 2x do týždňa🙂).
Zaujímal ma názor/skúsenosti na túto konkrétnu "položku" vzťahu, nič viac nič menej.

autor
23. nov 2021

@heidy222 Snáď to bude bez zádrheľov teda 😃

nominativ
23. nov 2021

Môj muž mal rad, keď som bola nahodená… aj mne sa to páčilo. Postupne sa z toho stal štandard, ešte postupnejšie pre mňa otrava, tie chystačky na každý pich… osobne ľutujem, že sme z niečoho, čo mohlo byt korením, urobili štandard. Už mám na to alergiu. Sme spolu takmer 10 rokov.

matkahelka
23. nov 2021

@katkami123 min raz tyzdenne sa tu objavi tema, ako je bud chlap alebo zena nespokojna so sexual.zivotom a ako to riesit, lebo ved vsetko ostatne funguje, len ten sex je na prd a jeden z partnerov je z toho frustrovany a vo vztahu nestastny. to na margo tvojho vyjadrenia, co je dolezite vo vztahu. v zdravom vztahu aj ten sex. za mna osobne je zdravy a harmonicky vztah postaveny na pilieroch a nech zlyha ktorykolvek, vztah z toho pomaly upada. a sex je uplne rovnakym pilierom vztahu ako laska, ci dovera.

pre autorku: my sice s muzom nemame ziadne specialne chute, ale aj po takmer 14 rokoch manzelstva mame sex rovnako casto a rovnako kvalitny (miestami aj kvalitnejsi), ako ked sme spolu len randili. my sme sa vsak dvaja taki nasli, ze ja necumakujem na turecke telenovely, nestrikujem a muz necumakuje do mobilu, ani nehra PS, ale relaxujeme dobrym sexom. za mna deti nie su prekazkou, len casto dobrou vyhovorkou. teda ano, chvilu, kym su deti uplne mini a kym sa poporodne hormony ustalia. a pisem ako matka jednej takmer 13 rocnej a druhej, ktoru za cca mesiac porodim.

autor
23. nov 2021

@nominativ Asi si prvá čo pochopila o čo mi šlo a má aj reálnu skúsenosť 🙏 Tiež sa do postele nie vyzliekam, ale obliekam a niekedy kým si dám na seba všetko potrebné, tak to aj trvá... Zatiaľ to nie je úplne alergia, ale už mi to vŕta hlavou, či to tak bude na veky.
Ak sa môžem spýtať, bavila si sa o tom s mužom? Jemu to takto vyhovuje?

marca12
23. nov 2021

Zalezi od toho nakolko tolerantneho partnera mas..ci si uvedomuje,ze prichodom dietata nebude tolko casu na tento druh sexu,bude narocnejsie planovat a ci ho nebude vyhladavat inde. Najlepsie by bolo rozpravat sa o tom a skusat aj klasicky sex pomedzi ten vas a skusat,ci sa neurobi aj pri klasickom. V tvojom pripade je trosku problem,ze si sa prisposobila ty jemu,ze ty to k zivotu nepotrebujes tak ako on. Otazne je,ci sa nikdy neurobil pri klasickom.

autor
23. nov 2021

@matkahelka Ďakujem za zdieľanie tvojej skúsenosti (prajem vám, nech vám to takto skvele trvá čo najdlhšie 😊 ) a taktiež ďakujem, že pekne vysvetlila @katkami123 ako to funguje 👌🙂

autor
23. nov 2021

@matkahelka *že ty si pekne vysvetlila

kitycat
23. nov 2021

Ja som mala takehoto "priatela" co to mal rad take tvdrsie bdsm. Obcas som si aj predstavovala, ze keby z toho bol dlhodoby vztah, ci by som taky sex vseobecne zvladala a nezvladala takze som sa pohla dalej. Obdivujem, ze praktizujete takyto druh sexu uz 6 rokov ale asi uz sa tvoj pohar plni. Ono prinajhorsom ten co nie je zviazany ide za deckom ale to je teoria..

autor
23. nov 2021

@marca12 S bývalými partnerkami netuším. So mnou zo začiatku áno, ale už je štandardom niečo iné. Aj pri orálnom sexe. Vysvetlil mi to tak, že proste potrebuje vizuálny podnet a skôr ako nahé ženské telo ho vzrušuje pekne oblečené ženké telo ( samodržky, koža, satén atď.)
Každopádne ďakujem, budeme si musieť naozaj dať otvorenú debatu

kkovacovak
23. nov 2021

Ja som myslela skôr či si sa bavila s ním o tom že sa to môže po dieťati zmeniť. Či si to on aspoň trošku uvedomuje. Je mi jasné že keď máte na sebe nejaké "oblečenie" a dieťa začne plakať alebo nedajbože vojde do miestnosti tak je dosť komplikovane sa z toho v tej rýchlosti dostať...asi myslíš aj na tento problém. Ďalšia vec je že možno on sám upustí od niektorých vecí keď bude to dieťa v dome. Môj muž bol s tým zmierený že niektoré veci už nebudú také ako predtým. Dokonca sám prišiel s tým že toto a toto už nebudeme môcť robiť. Je možno chyba že ste svoj sex realizovali len takto a on má potom problém pri tom bežnom. Možno by bolo fajn začať skúšať to aj obyčajne aj keď to možno nepôjde hneď tak možno časom bude mať aj z takého pôžitok. Okoreniť si to viete vždy ale odkoreniť je to asi ťažšie.

autor
23. nov 2021

@kitycat Tak napr. neviem si predstaviť, že by to úplne prestalo. Mám to stále rada.
No presne toto, že teória 🙄 Nevidím to veľmi reálne.

eeffka
23. nov 2021

Moja zlata 🤣🤣🤣 ked budes mat deti trosku prezeniem budes rada ked si urvete 37sec na turbosex, nie ze roboty jak na kostole kym sa dostanete k akcii 🤦‍♀️ aby bolo jasne bavim sa na pripravach nie na praktikovani. Cize co ti na to povedat.... mlademu treba na rovinu oznamit ze bude musiet staromodne sa obetovat a pri detoch sito popravde ani neviem predstavit bez toho aby som odisla z bytu

autor
23. nov 2021

@kkovacovak Áno, myslím presne na takéto veci ako si napísala. A nebavili sme sa o tom takto... a práve som zistila, že sa asi trošku aj obávam jeho odpovede - má problém užiť si obyč sex, tak nebudeme sexovať vôbec? Preorientuje sa a upustí od týchto vecí? "Naučí" sa užiť si sex bez tohto všetkého? Vôbec mi nenapadlo zisťovať takéto veci na začiatku vzťahu 😳

autor
23. nov 2021

@eeffka Ja by som rada aj 37 sec turbosex bez príprav 😂👌