Prehnane žiarlim
Uz kratko po svadbe som zistila ze moj manzel je klamar. Prestala som mu verit, hadali sme sa, on dalej klamal. Po porode sa priznal, ze mi v nejakych veciach klamal. Ja som pochopila, ze moj pocit, ze mu nemam verit, bol spravny. Zacal sa mi priznavat a zakazdym ked som mu neverila, ze povedal vsetko, tak na mna slovne utocil. Vela sme sa hadali a obaja sme na seba boli zli. Chcela som sa rozviest, ale nakoniec som tomu dala sancu. Hadky neprestavali, lebo ja som ho podozrievala, on buchal. Casom sa zmenil a zacal chapat preco mu neverim. Nas vztah sa zmenil, vsetko je krasne, az kym nepride na moje pochybnosti. Ja mu verit nedokazem, ten strach, ze mi bude pozerat do oci a pritom klamat je obrovsky. Snazim sa to potlacit, ale nedokazem to. Vzdy casom zacnem s nedoverou. Chcela som sa rozviest, on to nechce dopustit a snazi sa ma presvedcit, ze to zvladneme. Ja to ale nezvladam, ten silny pocit, ze mu nemam verit nedokazem znicit. Klamal naozaj velmi velakrat a ja som sa snazila verit, ale casom som pochopila, ze som nemala. Teraz je naozaj zmeneny, alebo sa lepsie pretvaruje. Vsetko v momente spochybnim. Viem, ze uz mu verit nedokazem. Ale on na rozvod nepristupi a cela rodina trpi. Co mam robit? Mam zajst za terapeutkou, aby ma naucila opat mu verit? Alebo to nema zmysel? Chcela by som, aby rodina ostaa spolu, milujem ho. Ale mam strach doverovat.
Terapeuta urcite ano ale ja tvrdim ze notoricky klamar zostane klamarom vzdy len sa to nauci este lepsie. Mam 42 a dlhorocne skusenosti s ludmi. Pracujem s ludmi okrem ineho.
podla mna sama vies, ze aj keby sa neviem co zmenilo, ty sa k nemu proste uz nebudes vediet spravat tak , ako by si chcela a hlavne mu teda verit
@zankapetro ano to je pravda. Uz viem akymi vsetkymi moznymi sposobmi dokaze klamat. Ja uz takemu cloveku ani verit nechcem. Pud sebazachovy ma nespusti.
Zalezi aj v com ti klamal.
Zahodis aký vzťah? Vzťah plný klamstiev, z ktorých si sa dostala do stavu nedôvery. Netvrdím, že vzťahy sú 100% ne, ale dávať šancu klamarovi, je cesta do pekla pre teba. Nedôvera ti bude nahovárať myseľ, nebudeš to už ty. Lebo je tam stále to- neklame mi? Viem o com píšeš, zažila som klamstvá, dala šancu ale neustála som to, hoci som chcela....ničili ma to a až v tom momente, keď som odišla, pocítila som slobodu - duševnú najmä. Žiadne otázniky, žiadne trápenia. Slobodný život....dobre si to premysli, rob veci tak,aby si pocítila úľavu

Áno,lebo ty dúfam,že sa zmení,ty si ich k sebe priťahujes,keď to zmenia ty v sebe,tak nebudú v tvojom svete notoricky klamári😉