Prestala som cítiť city ku chlapovi

15. nov 2023

Ahojte žienky 🙋🏼‍♀️ neviem to pochopiť, ale tak veľké city som mala ku jednému chalanovi s ktorým som sa riešila, stále stretávala..pozerala som stále mobil či mi píše, čakala som kedy zavolá, no prišli hádky, bola som niekoľkokrát sklamaná z neho a stále som ku nemu mala city...minulý týždeň ma znova sklamal a ja naozaj necítim ku nemu momentálne vôbec nič už mi je jedno či mi napíše, alebo zavolá...mohli naozaj takto vychladnúť tie city z toho, že som sa už veľakrát v ňom sklamala? Včera sme volali vidoečet a ja som vôbec necítila ku nemu nič aj keď mi napíše, zavolá neodpíšem mu vždy, lebo nemám na písanie a volanie s nim chuť...budúci týždeň sa máme stretnúť myslite, že keď budeme spolu osobne môžem začať ku nemu znova niečo cítiť či to je už malo pravdepodobne?

lindous
15. nov 2023

Je to normálne a je to vlastne úplne super, ako žiť z toho aké to bolo na začiatku super, stále dúfať, že to bude také zase a len sa trápiť… ak prídu hneď na začiatku veľké hádky, sklamania, tak nemá zmysel strácať čas, môžeš byť rada, že si celkom ľahko vytriezvela a aj to stretnutie by som zvážila, keďže ste sa len “riešili” a nie je to asi žiadny vážny vzťah, ukončila by som to cez správu… len teda ja mam pocit, že ty tak nejak dúfaš, že sa to vráti a nerozumiem prečo

eliska125
15. nov 2023

Stalo sa mi to isté… city sa neobnovili vyriesilo sa to same 🙂

colsami
15. nov 2023

"Bola som z neho niekolkokrat sklamana" no tak asi by bolo divne ze by to Tebou nijak nepohlo, ak Ta uz x krat sklamal.

pralinka25
15. nov 2023

vyuzi to vo svoj prospech odstrihni sa a ziadne city uz neprehlbuj. naco?

monikkatt
15. nov 2023

Bud rada ze je to prec. Ani sa s nim uz nestretni, a mas pokoj

slovakboy
15. nov 2023

Je to vporiadku a netráp sa tým. Môžeš k nemu začať niečo cítiť ale to bude musieť on pre to niečo urobiť. Hádať sa môžte ale nie tak že ti zadusí začínajúcu lásku. Ak mu na tebe záleží a ma to do budúcna perspektívu tak ho tvoj chlad bude trápiť. A vtedy sa ukáže ako bude reagovať. Buď bude pokračovať v hádkach a bude nátlakový, alebo pochopí že niečo sa pokazilo medzi vami a treba to napraviť. Možno aj ty si urobila chybu aj ty si sa hádala. Buď aj k sebe kritická. No tak ako si to podala to vyzerá, že to pokašlal on.

euka210
15. nov 2023

je to uplne normalne, ked Ta sklamal, tak to zasiahlo aj tvoje city. Pri hadkach sa to deje bezne. Dolezite je si tie veci vykomunikovat a mozu sa city zmenit...sme zeny a sme citove. Mozu to byt len malickosti a staci, aby muz povedal veci inak a je ok, ale mozu byt z toho take veci, ze zistis, ze tade cesta nejde. Stale je to o ochote oboch sa pocuvat, davat veci na pravu mieru a menit sa. Ale skutocna laska je viac ako len cit, pocit.

januska12323
15. nov 2023

Človek, ktorý ťa vo fáze "riešenia" niekoľkokrát sklame nepotrebuje žiadnu ďalšiu šancu aj keby tam city boli. Maj rozum.

grof_monte_christo
15. nov 2023

Hovorí sa tomu aj odpútanie sa a buď rada, že to konečne prišlo.