Priateľ a jeho kamarátky
Ahojte, nasla som ti niekoľko podobnych tém ale ani jedna nebola ako moja situacia budem rada za vaše názory.
Ide o to že moj priatel od začiatku nášho vzťahu má kamarátky. Najskor to bola jedna o ktorej mi vravel už hneď ako sme spolu začali randiť hneď mi o tom povedal aby mi to v budúcnosti nevadilo. Jedna sa o babu ktorá je odcestovana niekde v zahranici ma tam snubenca a chodi domov tak raz-dva krat do roka. Poznaju sa od detstva občas si nápisu, zavolaju du obdobia ze nepíšu vôbec s potom pisu viac. Pár krat mi aj ukazal čo pisu alebo sam z vlastnej iniciatívy mi povedal o čom sa bavili, pár krat som pocula aj ich rozhovory a pocula som ako sa jeho kamaratka pýta na nás vzťah či mame niečo nive či sme stastny a podobne. Tu mu tolerujem boli raz aj na kave ako sme spolu vsetko mi vopred povedal napriek tomu ze videl ze mi to strašne vadi ze s nou niekde ide (sam ma malo volneho casu a radšej by som na tu kavu s ním sla ja) aj napriek tomu s jou na tu kavu siel…. Mrzelo ma to naozaj by som bola rada keby ma vtedy uprednostnil aj keď noli dohodnutí. Zhodou náhod som bola pri tom keď sa stretli v meste a následne šli na spomínanú kavu až mi prislo zle keď som videla že sa pri stretnutí hneď objímajú a videla som aký je priatel stastny(mali sme ťažšie obdobie a o to viac má to mrzelo). Boli na kave asi 5 hodín a keď večer prisiel tak z neho vypadlo že ju bol ešte zaviezt domov že ju vždy chodi zavoezt(viete si predstavit moje myslienky?!) no bolo mi hrozne. Vravel mi o tej kave asi týždeň predtým ako na nu šli aj som si poplakala ako má to mrzelo a on napriek tomu že videl e má to trapi a že sa mi to nepaci tak s nou na tu kavu siel.. to je jedna situacia
O nejaký čas prisla druha kamoska o ktorej predtým nikdy nehovoril vraj tiež spolužiačka s ktorou sa pozná roky viem že spolu chodili do triedy. Baba sa mu cely rok neozve a zrazu mu napísala či zbehnú na kavu, do mna sto certov že to čo je za kamaratka keď sa mu neozve ako je rok dlhy a že zrazu chce ísť na kavu podotýkam že spolu sme len vyslovene na kave ešte neboli. Ohradzovaniu sa tým že jeho kamos s nou bol a že jeho priateľke to nevadilo(jeho kamarat jeho priateľka a ta baba sú bývali spolužiaci) a že ja mám s tým problem. Vysvetľoval mi že je to peoste kamoska s ktorou sú v kontakte raz za rok a že proste idu si sadnut pokecat čo nove v živote a to jw vsetko (tiež je zasnubena), avšak dalsia vec bol s nou pred nasim vzťahom na kave čo viem len raz cca pól roka predtým ako sme sa stretli a predtým som nasla ako si pisali od tej ich kavy asi tri roky dozadu čiže nevoli v kontakte vôbec ako mi tvrdil nema ju nikde na fb alebo instagrame ako to môže byt teda kamaratka? Plus som po tej ich kave na ktorej boli pred nasim vzťahom nasla ako jej písal správu že je rad že spolu boli ako si dobre pokecali a že sa s nikym tak dobre neporozpraval za posledný čas že je rad že sk takto rozumeju bla bla … no dopadlo to tak že na kave nakoniec nebol napisal že nemá čas takze pravdaze mu babenka písala znovu asi o mesiac dva že je doma vi neubehne teraz nastastie sme mali program tak jej odpisal že teraz nemôže že najbližšie keď tu bude nech sa ozve. Na to ona neodpisala. A teraz som nasla asi dvoj mesačnú správu ako jej písal on sam že kedy tu bude že by mohli dat konecne tu ním dlho odkladanú kavu … no čo by ste si o tom mysleli? Ja osobne si myslím he táto jeho druha “kamaratka” nechce byt len kamaratka neviemco je naivný alebo …. Keď dom na neho vytiahla že si nezelam aby s nou siel tak že mu to nebudem zakazovať a obmedzovať mu slobodu😀 tak keď chce chapes slobodu mal chodit s kamoškami po kavach pred vzťahom moj nazor(zijeme spolu a teda vrcholne má uráža keď je cely týždeň v praci a namiesto vecera so mnou pôjde večer na kavu s kamoskou na 5-6 hodín) čo si myslite ako by ste reagovali?
@jamacka no s pristelom sme si to ujasnili niekoľko krat sme sadli a hodili rec a sam mi povedal nakoniec že mu to nestojí za to s “kamoskou” s ktorou sa vidia raz za rok aby som sa ja koli tomu trápila a bolo mi to nepríjemne tiež sme to nakoniec pojali tak že čo nechceme aby robil druhý nerob ani ty takze dufam že to mame a budeme mat do budúcna vyriesene a dakujem som rada že niesom jedina čo to takto má

@monkasponka Ja mam presne ten istý názor, nerobi to dobrotu vo vzťahu. S priateľom máme spoločných kamošov a raz čo sa mal stretnúť s kamošku po dlhých rokoch,tak sám od seba mi povedal,že poďme spolu.V tomto verím svojmu priateľovi. Keď sa ten jej chce stretávať s kamoškami, tak mal ostať slobodný a užívať si slobodu.Kazdy by si mal uvedomiť, že keď ma partnera,tak je to už Čo sa neľúbi tebe,nerob druhému. A tým sa riadim aj ja.Mne by sa nelubilo,keby priateľ chodil von s kamoškami, tak preto to nerobím ani ja,že by som chodila von s opačným pohlavym.
Našli sme sa a preto viacej času venujeme jeden druhému a snažíme sa náš vzťah zdokonaľovať