Priateľ chce po mne análny sex - naopak
Ahojte baby. Stretli ste sa už s tým, že na vás chlap vyrukoval doslova s túžbou, že chce aby ste mu to spravili pripínacím penisom? Sme spolu len cca pol roka a sex je za mňa perfektný (ale tak to je asi vždy v začiatkoch). Lenže pred cca týždňom začal s dosť zvláštnymi otázkami, že či by som nechcela skúsiť niečo nové, byť jeho pani a poriadne ho vy***** velkým pripínakom. Viem, znie to možno smiešne alebo nechutne, no ja sa nemám reálne v mojom okruhu koho spýtať na názor. Vždy som bola hlavne ja ta submisívna. Nehovorím, som rada keď si niekedy vymeníme role a som tá drsnejšia ja, chlapa vediem a prikazujem mu. No aby som chlapovi strkala niečo do zadku :D , s tým som sa teda ešte nestretla. Nikdy to po mne nikto nechcel. Celkom ma to zaskočilo. Prepadla ma myšlienka, že či nie je náhodou len bi/gay a skrýva to. Navonok/ku mne/v spoločnosti celkovo je on tá dominantná osobnosť, nedá si absolútne nič povedať, musí mať vždy posledné slovo, pravdu a je to taký až extrémny tvrďas. Lahko sa vytočí, je hádavý a za ženami sa tiež (povedala by som že až okato) otáča. Preto mi to nejde do hlavy a tým pádom ma to celkom zaskočilo, že v posteli chce byť zrazu on to “chudiatko” . Fakt je to taký ten typ muža, o ktorom by si každá povedala, že je to taký ten typický alfasamec. A ja som si úprimne doteraz myslela tiež, že jemu sa páči byť v posteli ten dominantný, krorý mi dá facku, škrtí ma a pod. Asi som sa mýlila. Ja som akože za každú “srandu” a experimenty, no neviem čo si o tomto konkrétne myslieť. Stále hovorí ako chce, aby som mu to spravila poriadne hrubým, velkým penisom…a to je to, čo mi na tom celkom nesedí. Až moc zaujato o tom rozpráva. Stále upozorňuje na jeho velkosť a šírku. Aby hetero chlap chcel niečo velké do riti? Príde mi to už aj smiešne :D . Čo si o tom myslíte vy? A išli by ste do toho? Prípadne skúsili ste to už? Mňa tá predstava svojím spôsobom celkom vzrušuje, ale na druhú stranu mi to príde proste čudné.
Neviem, mňa by odradili skôr jeho vlastnosti ktoré si vymenovala ako to, že chce niečo do zadku... 🙄
@gejb Hej tie vlastnosti absolútne chápem, každej to určite nesedí. Tak ja si zasa vždy nedám, odvrknem mu a násilný ku mne nie je. Len celkovo je proste taký ten typ “drsného” chlapa. Tak som myslela.
No co nepretiahnes ho ty tak nejaky sused 😀😀😀
,,drsneho,, chlapa. 😀 Ano o tom sniva kazda, potom zisti ze je v zivote nepouzitelny a okrem obzeraní sa za kazdou suknou sa zacne otacat este aj za muzmi. Uzasny partner do manzelstva. 😀🫣
@sergejj Tak podla tvojho usúdenia musí byť hneď gay/bi? :D Mne takí drsňáci proste imponujú :D Hlavne v tej posteli, len teda toto ma fakt zaskočilo, také požiadavky :D
@sergejj Viem, že si z toho robíš srandu :D Ale reálne mi to nejde do hlavy, že ako môže taký drsný chlap chcieť po mne niečo také :D Nesedí mi to k nemu
Normálne som sa musela zasmiať 😂 akoby som čítala príbeh mojej sesternice...tiež mala jednu dobu ,,drsňáka - motorkára s harleyou" a keď domov objednal hore spomínané náčinie a povedal jej co by mu s tým mala urobiť a ako podobne ako u teba, tak ho zbalila a poslala do teplých krajín 🙈🤣
@michaela16 Som rada že som pobavila :D . A ako to s ním dopadlo, nevieš? Či si našiel nejakú novú/ NOVÉHO? :D . Snažím sa proste to nejako logicky chápať, či je to vážne len fetiš alebo skrývanie orientácie.
@autorka su to kompenzacne mechanizmi. aj krd sa to nezda taketo “mačisticke” spravanie je do istej miery aj unavne/stresujuce. Mozog sa s tym musi/chce vysporiadat a tak hlada protipol v takejto forme. Plus, je to fyziologicky erotogenne miesto, mnozstvo nervovych zakonceni a zaroven prostata. Podobne , v opacnom garde, to moze byt pri muzoch, ktori na prvy pohlad su zmierlivi, nie striktne maskulinni, dajme tomu opak toho tvojho. No v posteli by si ho nerozoznala od toho tvojho….dominantni, tvrdi, az sadisticky (ako napr ja, samozrejme konsenzualne). A ze mne sa to par krat stalo, ze z toho boli zeny milo prekvapene, ked som pritlacil… 😀 pretoze to necakali.
@hankm Chápem o čom rozprávaš :D . Tiež som navonok tichšia milučká osoba, do ktorej by také veci nikto nepovedal.. ale v posteli mám rada naozaj “peklo” :D . Takže tieto jeho chúťky by si pripisoval skorej tomu vysporiadaniu/fetišu? Viem, stále sa tu dookola pýtam na homosexualitu, no asi by mi vadilo to s ním praktikovať, ak by mal u toho myslieť na mužov :D Ale do hlavy mu bohužial nevidím.. lenže naozaj mi nepríde, že by bol na chlapov. Tiež sa skorej prikláňam k tomu, že tam skorej ide o tú rozkoš v podobe dráždenia prostaty atď. Len ako som hovorila, takú požiadavku som od takého “tvrďasa” nečakala :D
A to škrtenie prebieha ako? Ti tlači krk, kym nevladzeš dychať? Toto ženy rajcuje, že im niekto " akože" siaha na život?
@karolinakr Predstav si, že každého rajcuje niečo iné. A nie, AŽ TAK silno pokým nevládzem dýchať to nemusím, jemnejšie.
@hankm Nenapadá ťa teda niečo, ako to nenápadne skúsiť vyzistiť?
Ked ti to nesedi tak to tak bude. Davaj si pozor. Ktovie s cim pride nabuduce. Mimochodom ked ti to navrhol tak skoro vo vztahu na 99% to uz zazil. Tym myslim anal s muzom alebo si tam sam kadeco strkal.
@sergejj Práveže mi to k nemu vôbec nejde. Verila by som len tomu, že si tam on sám niečo strká. Ale zdanie môže klamať, to je pravda. Skúsim vyzistiť.
@autorka velmi sa v tomto neodvazim davat mudrosti.... len ty ho poznas, ty vies ako s nim komunikovat, kedy a v akej situacii... musis zalovit v temnych zakutiach zenskej sofistikovanosti. Aspon zeny rady tvrdia, ze taketo nieco maju v zakladnej vybave 😁 asi by som na to isiel pomaly, po kuskoch zistovat nazory, no ci to vydrzis a zvedavost nebude silnejsia. A mozno, ze aj sokova terapia, natvrdo sa opytat a sledovat reakciu. Ale to moze vyvolat prudku reakciu, kedze tvrdis, ako sa citi ako nadradeny alfa...
autorka:
Po prvé - ak chce chlap do zadku, neznamená to, že je bi alebo gej. To s tým nemá nič spoločné. Gej nie je ten, čo chce do zadku, gej je ten, čo to chce robiť s chlapom. Sexuálne praktiky s tým nemajú nič spoločné.
Po druhé - ono to často býva, že dominantný chlap v živote chce byť submisívny v sexe a naopak, že submisívnejší chlap v živote chce byť dominantný v sexe. Ja chcem byť napríklad v sexe dominantný a agresívny, čo je prudko v rozpore s tým, aký som v reálnom živote. Neviem to vysvetliť, ale možno tým, že je tá moja agresivita potlačená výchovou, tak ma to preto láka. Sigmund Freud by mal na to presnejšiu odpoveď.
@marseillefan Celkom dobre si to vysvetlil. Dávalo by mi to väčší, logickejší zmysel. Než to, že by mohol byť na chlapov. Proste ho to asi rajcuje.
autorka: táto praktika má aj názov, volá sa pegging a pásy s vibrátorom sa bežne predávajú, čiže tvoj partner nie je určite jediný, kto chce, aby ho žena vytrtkala do zadku
No daj mu takú otázku či si predtým urobí klystýr..lebo keď už niečo poriadne v zadku mal tak vie, že to treba.. a pokiaľ to je len divoká predstava tak to s tým veľkým pripinákom nedá😂 darmo je veľký chlap😀 asi to budeš musieť vyskúšať..
Väčšinu mužov predstava latexu, vysokých čižiem a biču rajcuje.. ale ten veľký pripinák no neviem…asi už skúsenosť má, keď si trúfa..
Je teply.

Tak určite by som sa zasmiala aj ja😃😃 ale proti gustu žiaden disputat 😂😂 zlate pravidlo co sa paci v sexe obom je dovolené.