Vzrušuje ma, keď ma priateľ bije, škrtí a nadáva pri sexe
Myslíte si, že je normálne, ak ma vzrušuje, keď ma môj manžel bije, škrtí, nadáva mi a spôsobuje mi bolesť pri sexe?
Pokial sa ti to paci, preco nie. Mne osobne sa to paci, ale ked skoncime musi sa premenit na toho mojho laskaveho 😉
normalne to nie je, tusim to spada do kategorie uchyliek, konkretne masochizmus. Ak je tvoj manzel sadista, tak ste si sadli ako r*t na serbel 😉
@leuchtturm a čo je normálne? Misionár v prísnej tme pod perinou každú párnu stredu? 😃 ak ich to oboch baví takto, tak je to v absolútnom poriadku, nikomu tým neubližujú, žiadny zákon neporušujú. Každému vyhovuje niečo iné.
@sissy27 nemam chut filozofovat o normalnosti, ale ked sa spytas stovky ludi, ci sa nechaju radi pri sexe preplieskat a ponizovat, asi 95 opytanych povie, ze sa im to nepaci.
Mna keby pri sexe udrel, bol by to náš posledný sex. Neznášam násilie v akejkoľvek forme, takže podla mňa nie je to normálne. A od misionára 1x týždenne a bytim je neskutočne veľa vzrušujúcich praktík a polôh bez násilia. Netreba zovšeobecnovať, že keď nie bitka, tak nudný sex.
@leuchtturm možno by si bola veľmi prekvapená ako ďaleko si od pravdy s tými 95% 😃
Tvrdý sex nie je žiadna úchylka a sado-maso je tiež niečo iné 🙃 ale ani to sa nelieči. Podstatné je len nájsť partnera / partnerku s rovnakými preferenciami.
@leuchtturm lebo to nik neprizna. A aj keby, stale je tu 5% kt sa to paci. Normalne je to, co dvom ludom vyhovuje a nie niekomu dalsiemu.
@sissy27 kedze sa asi nechavas mlatit od svojho chlapa, tak si nahovaras, ze je to normalne, len aby nesiel za inou. Lieci sa len to, co sa oplati a sposobuje nejaku spolocensku skodu.
@leuchtturm ale prestan. v sexe je dolovene vsetko, co vyhovuje obom. ci si nadavaju, ci sa biju, ci maju oral, ci anal, ci pomocky, ci bez, ci sexuju po tme pod perinou, ci v kuchyni na stole... podmienka je, ze to musi vyhovovat obom. vsetci mame sexualitu niekde inde, a tym padom aj tie hranice. tak ako je pre mna nepochopitelne, ze zenu treba prehovarat na sex, tak je pre inu nepochopitelne, ze ja nemam problem sexovat x krat denne. tak ako je pre teba mimo pochop, ze niekoho plieskanie po ritke a skrtenie rajcuje, tak pre inu je mimo pochop, ze teba to nerajcuje.
@leuchtturm ja som tá posledná, ktorá by robila niečo nasilu aby ju chlap neopustil 😃 už máš dosť rokov na to aby si mohla pochopiť, že naozaj je v sexe normálne to, čo vyhovuje všetkým zúčastneným. Že tebe niečo nevyhovuje je tiež úplne v poriadku, ale neznamená to, že si tá vyvolená, ktorá určuje normy 😉
Ak je to len pri sexe a paci sa vam to obom, tak je to uplne v poriadku a normalne.
Az takto daleko som ja nezasla zatial 😁 ale ja mam napr tiez radsej tvrdsi sex nez nejakw neznostky pre mna je to nuda a nebavi ma to ani
Je to úchylka ale ak je neškodná nestupnuje sa to a našli ste si svoj sexuálny stereotyp tak sa tým netráp. Stereotyp nemusí byt zlý ak nikomu už viac iné nechýba.

Záleží ci sa ti to paci alebo nie 😂 pre niekoho to je normálne pre niekoho nie