Priateľ ma zhadzuje za výšku a veľkosť nôh
Pre začiatok. Sme spolu 4 roky máme dieťa už aj dom.
Nikdy mi nič nepovedal nikdy ma nijako neurazil. Až teraz.
Meriam 171cm nohu mám 40 veľkosť. Podľa neho je toto výška chlapa veľkosť nohy tiež.
On meria 165cm nohu má 42. Len pre obraz. Nikdy nám nevadil výškový rozdiel však to sme vedeli od začiatku.
On si asi myslí že každá žena musí mať 150cm alebo čo. Ja som na svoju výšku hrdá nemenila by som. Ale tieto narážky akože nerozumiem. Zrazu mu to prekáža? Predtým na túto tému reagoval opačne. Pacilo sa mu to. Teraz som vraj chlap a nohy mám veľké ako chlap.
Je možné že sa prestal kvôli tomu pri mne cítiť ako chlap? Vždy pozerá tak divne..viete ja dociahnem kde on nie a vždy keď idem po niečo čo je na chladničke alebo na skrini tak divne pozerá.
Neruziem naozaj čo sa stalo ani ako to riešiť. Ak sa necíti pri mne ako chlap tak asi to vidím na rozchod.
Som zvedavá ako budem rodine vysvetľovať že sme sa rozdelili pre niečo čo vedel od začiatku.
Ja mám tiež výšku cca 172 a nohu 40/41 a moja mama a jedna sestra obdobne.
Podľa mňa tvoj má len komplexy zo svojej výšky.
Ty máš úplne normálnu výšku na ženu a k nej primeranú veľkosť nohy. To on je krpec a ako čítam, aj bruchatý a smradľavý. Za výšku nemôže, za tie ďalšie veci áno. Ja by som mu šplechla naspäť nejakú boľavú poznámku. Nechápem, prečo si to už dávno neurobila. Veď ty si vo vašom vzťahu tá normálna (čo sa telesných parametrov týka). On je trpaslík s bruchom. Povedala by som mu, že pri "normálnych chlapoch" si pripadáš ženská až dosť, pretože tí majú bežne minimálne tak o 10 cm viac, ako ty. Za to, že on je vysoký, ako šiestačka na základnej škole, ty nemôžeš. 🤷🏻♀️😏
No chudáčik :D dáky napoleonský komplex má, čo? 171 cm je úplne štandardná priemerná výška Európanky. Keď je krpec a chce mať krpaňu, mal si ísť ženu do Ázie vyberať. Nonsens
No a čo na ňom miluješ? A prečo by si mala niekomu niečo vysvetľovať. Povieš nefungovalo to jemu začala vadiť moja výška a mne zas to ze sa neumyva a to nie je dobrý vzor pre dieťa.
Ahoj. Je mi luto, ze na zaciatku vztahu ta videl, otvoril oci, poznal tvoje rozpätia a parametre ( ktoré sa uz nedajú zmenit) a zrazu je to zle. Co tak sa ho nato opýtať? - ty pocuj xx, rozmyslam, ci si bol slepý pred rokmi a zrak sa ti napravil odrazu..... videl si..... a zrazu máš problémy? Poďme teda riešiť Tvoje problémy. ... a este by si mala povedat: mna to neirituje.
- ale urcite na jeho narážky, kde sa zobudil pán zo sna po rokoch, si mu už niečím odpovedala. Váš vzťah musel byť natoľko dobrý, keď už máte dom a dieťa... a odrazu rúcanie na tom, čo sa nedá zmeniť. Alebo odrazu dospel a zistil, že on pasuje ku 1,62 m aby bola symetria a ty by si bola s 1,78 m symetrická s niekým? To sú veci, ktoré treba mať na poriadku v hlave ale na začiatku, nie potom rozjímať, že nehodí sa ku mne.... , chcem inú a ešte, len po 4 rokoch. Ale stávajú sa všelijaké prípady. Nohy si nezmeníš, ideálne ich veľkosťou žiaľ nemáš, ale o tom sa po 4 rokoch nepremýšľa a ešte už s nadobudnutým. V nohách mal ten tvoj pravdu. Ale tá je aj taká, ze načo si s tebou začínal, keď predtým mu to nevadilo....? To by mňa zaujímalo. Mňa zaujíma aj to, ako žena s 1,70 môže mať 1,65 muža? Ako sa to dá? Ano, su vselijaké páry, že keď človek ide za tým na ulici, zo žartu si fotí do mobilu, aby mal čo v partii ukazovať a sa potom smiať , tebe sa asi páčia anomálie, nesymetria, niečo, že keď niekam spolu pridete, vy dvaja nikdy nebudete že ste wau. Iba s palcom dole..... sa vzdy bude kazdy na vas pozerat. Mozno na tvojom mieste , ked toto s ním bude naprd, by som sa pokúsila si urovnať život s 1,76 m a plus vyssie, aby si vytvorila s niekym tú symetriu a závidenia hodnú. Mna raz tiež veľmi volal jeden , veľmi dlho dobiedzal až, o 3 - 4 cm bol nižší, no ani hodinu na kávu by mi nestál. No načo. Keď viem, že by to nezapasovalo, nič sa nerieši. Aby sa prípadne aj potom nevykrikovalo, co sa uz dalo vidiet na zaciatku. Tak drzim palce a nedaj sa, lebo to, co máš ty, jedine Tom Cruise by musel byt, aby stál za vyhliadku, ze si s ním a vidíš, ani ten Cruise nie je celý zivot s 1, už si rieši možno 6tu.
Mne ako prave napadlo, ze sa zapozeral do nejakej zienky 150cm vysokej s nozkou velkosti 35 a teraz na tebe hlada chyby a zazera na teba a vadi mu co na tebe predtým obdivoval, lebo ty nie si ta jeho vysnivana zienka..
@kassandra25 Pre teba je nepochopiteľné, ako môžu byť spolu, keď je od nej nižší a ty by si s takým ani na kávu nešla? Si strašne povrchná. Veď tebe sa nižší nemusí páčiť, ale aby si si fotila taký pár a vysmievala sa? Čo máš 12 rokov? A to o tej symetrii je riadne od veci. Pár nemusí byť navzájom symetrický. Práveže protiklady sa priťahujú. To, čo píšeš o tých nohách (že ich autorka nemá ideálne a že v tom má jej priateľ pravdu), na to ani nemám slov. 🙄
A pre toto na výške vo vzťahu záleží 😂
Nikto nemá na prvom rande napísané na čele “som čurak” takze nedá sa to odhadnúť , ale čo už teraz keď po rokoch sa z neho vykľul zakomplexovaný čuračik(píšem čuračik lebo ON JE MALIČKÝ NIE TY PRÍLIŠ VYSOKÁ😂😂)
To by len raz skúsil takúto poznámku , tak by som ho upratala že by začal nosiť opätky! Keď ti robil dieťa tak mu nevadila velkost tvojich nôh? 😃
Opýtaj sa ho ako by sa citil kebyže ty keď ideš okolo neho tak mu postrapatiš vlasy a povieš “Ježiš aký si maličký drobček”
Alebo nabudúce pri sexuálnych aktivitách mu chyť jeho pýchu a povedz “juuj aké zlate malé” 😂
No tvoj na to že má iba 165cm tak 42 má dosť veľkú nohu 😅 čiže tebe sa nemá čo vysmievať z veľkosti nôh (inak ty máš k svojej výške v pohode veľkosť).
A vysmieva sa asi preto, že sám zo seba má komplexy. Čo by asi on dal za to aby mal aspoň tých tvojich 171cm 😀
Ahoj.ja si myslím že problém je niekde úplne inde ... Mám pocit z toho čo píšeš že si len hľadá zámienku ako sa s tebou možno rozísť... A keďže na tvojej povahe a správaní nenašiel nič zle tak siahol úboho na dno a komentuje tvoj vzhľad ktorý sa mu na tebe páčil(inak by si s tebou ani nezačal no nie?)takže by som si dala pozor na to či nemá vo výhľade niekoho iného 😐inak ma to mrzí ale chlapi su strašnú zbabelci aby povedali narovinu veci
Tvoja výška je na ženu uuuuplne normálna, to vôbec nie je veľa, 170 je tak akurát, to skôr on nemá normálnu výšku na chlapa a zjavne ma komplex...brrr mne takyto mali chlapi nikdy neboli po chuti, lebo to je jeden chodiaci komplex
Nie ste si nič dlžní, jeden zhadzuje laby, druhá bachor. Ú vás to bude veselé aj po iných stránkach.
Ty si vyššia, máš veľkú nohu..... Tak ho zašliapni. 😀 A máš po probléme.
Ma komplexy, on je maly tak sa na tebe ventiluje. Urcite mas vysku a aj všetko ostatne v poriadku. Nedaj sa...
Nech si kto chce. Mysli co chce, ak budw treba rozidte sa, nenechaj sa krpcom urážať. Proste zavidi. Hlavne nech si ty spokojna.
trpaslik sa Ti posmieva? Nuz, on nema vysku chlapa a je z toho asi zakomplexovany a zakomplexovany chlap sa do manzelstva nehodi, vymen.
@h2 ale áno trochu má kassandra pravdu, ja tiež nerozumiem, takymto asymetriam 🙈 si neviem predstaviť mať vedľa seba takeho 165 cm trpaslika, nie protiklady sa nepriťahuju, to je strašná blbosť, protiklady so sebou dlho nevydržia
Noo ja by som skôr povedala ze to on ma miery ženy, a nie ty muža 😂 ja mam 176 a 41 nohu, manžel má 197 a 45 nohu😀 asi ma napoleonský komplex 🤷♀️
Na vysku 170 je 40noha dost na zenu ale nic tragicke, skor on je trpaslik. Tak ale ked vedel urobit dieta a zijete spolu 4r sa popozeraj naokolo ktora slecna ma 160cm a malu nozicku
On je na muža nízky, ty si normál priemer ja ženu.
Pošli ho ku nám chlap má 192 syn 198 a ja 184 a nohy to ani nehovorím
A načo ti je také prasa?
No a co mu nepovies, ze 165 nemeria priemerny chlap ale trpaslik, fuj, ze sprcha raz za 3-4 dni vsak to musi vsetko smrdiet a tie periny to ako vazne toto znesies? No keby sa mi chlap neosprchuje dva dni asi sa dogrciam
Mas doma zakomplexovaneho debila, na zaciatku bol zamilovany a teraz mu to zacalo vadut. Pridu deti, nejake nezhody a hned to vide na javo. A ak si mysli, ze 170 je vyska na chapa tak je uplne divny. Dnes je uz bezny priemet 180-185cm na chlapa.
Ja mam napriklad 175, muz cez dva metre, kamoska 1,90 - cislo nohy 41-42 a jej manzel ma 1,95.
Mala som kamosa o hlavu mladsieho a nemal s tym problem.
Chlapa chlapom nerobi jeho vyska, ani zenu. Skor je to o charaktere, vlastnostiach.
On si svoje komplexy odbavuvuje na tebe aby si hladkal ego a ked uz ti nema co vytknut, tak aspom tu vysku. Je to chudak ubohy, nech riesi psychiatra.
Na youtube je rozhovor s jednym sportovcom. On je trpaslicieho vzrastu, ma nieco cez meter, inak fesak. Jeho manzelka je normalneho vzrastu a byt maju zariadeny normalne. Ze on bema problem vyst na linku a hotovo, preco by sa ona mala koli nemu krcit.
Ale tomu sebavedomie nechyba.
Posli ho do kelu, bude lepsie tebe aj dietatu ako zit s debilom, ktory ta ponizuje. K velkosti nohy sa ani nevyjadrujem, tam fakt nie je o com.
Laska nie je o vyske, blbost ano. Cim vyssia mierablbosti, tym horsie.
Vela stastia do noveho zivota bez debilov ti prajem 🙂
Ved 171cm je uplne normalna vyska.
Ty máš úplne ideálnu výšku aj veľkosť nohy.
Problém je u neho, teda na chlapa nič moc. Svoj nedostatok sa snaží zakryť a kompenzovať ponizovanim druhých?! Úbožiak
Ďakujem baby ❤️ ale ja viem že niesom divná ani iná. Som priemernej výšky čo sa týka ženy. Ani také nízke ženy okolo seba nemám. Všetky sú mojej výšky a vyššie. Len on a celá jeho rodina sú nižší.
No a prečo som sním? Pretože všetko ostatné nám doteraz klapalo pretože sa k sebe na počudovanie aj hodíme vysorovo typovo. No len tých 6 aby som riesila to niesom ja..ja nemám predsudky ani som nehľadala toho "dokonalo" pasujuceho k sebe. Čo hľadal on to Neviem ale nikdy nemal problém.
Zvláštne ako sa ľudia vedia zmeniť iba pár rokov potom čo niekomu sľúbia spoločný život.
Neviem baby čo s ním idem robiť. Buď bude normálny alebo odchádzam i keď veľmi nemám kam..
Ďakujem za komentáre ❤️
@autorka Sa tu strasne rehocem, ze Ty mas "vysku chlapa". Uplne normalna vyska a velkost nohy, ja mam 169 a tiez 40tku nohu. Cize on nie je chlap, ked nedorastol? 🤦🏼 Mam kamosov, kde teda je vyrazny vyskovy rozdiel a beru to s humorom - na svadobnej on stoji na samerliku. Pokial si nevyrastla zazracne za noc, tak je panko nespokojny s niecim inym a vyska to nebude.

napoleonsky komplex, on krpatý a ty normálna výška, chodidlo síce nezvyčajne veľké na ženu, ale sú aj horšie veci...