icon

Priateľ ma zhadzuje za výšku a veľkosť nôh

22. júl 2022

Pre začiatok. Sme spolu 4 roky máme dieťa už aj dom.
Nikdy mi nič nepovedal nikdy ma nijako neurazil. Až teraz.
Meriam 171cm nohu mám 40 veľkosť. Podľa neho je toto výška chlapa veľkosť nohy tiež.
On meria 165cm nohu má 42. Len pre obraz. Nikdy nám nevadil výškový rozdiel však to sme vedeli od začiatku.
On si asi myslí že každá žena musí mať 150cm alebo čo. Ja som na svoju výšku hrdá nemenila by som. Ale tieto narážky akože nerozumiem. Zrazu mu to prekáža? Predtým na túto tému reagoval opačne. Pacilo sa mu to. Teraz som vraj chlap a nohy mám veľké ako chlap.
Je možné že sa prestal kvôli tomu pri mne cítiť ako chlap? Vždy pozerá tak divne..viete ja dociahnem kde on nie a vždy keď idem po niečo čo je na chladničke alebo na skrini tak divne pozerá.
Neruziem naozaj čo sa stalo ani ako to riešiť. Ak sa necíti pri mne ako chlap tak asi to vidím na rozchod.
Som zvedavá ako budem rodine vysvetľovať že sme sa rozdelili pre niečo čo vedel od začiatku.

Strana
z6
alenka0
25. júl 2022

Problém vôbec v tom nie je. Prepáč, ale niekoho má alebo sa mu niekto paci..

autor
25. júl 2022

@alenka0 kiež by si mala pravdu a bolo by v tom len toto 🙄

autor
25. júl 2022

@karinnka skúšala som už aj také chovanie na nho. Ale nič bral to ako samozrejmosť. Rozhovory tiež prebehli a do dnešného dňa tomu nie je koniec. Naozak na neho neplatí nič akoby si zo mňa nič nerobil. Má 24 pochybujem že mu niečo klesá okrem toho sebavedomia

autor
25. júl 2022

@terezka_ms ale nám toto trvá už cca rok. A to spolu niesme nonstop práve naopak mali by sme si chýbať po celom dni. A nie sa urážať a zhadzovať

sharka174
25. júl 2022

Mam 172 cm a nohu 41.. A necítim sa byť veľká, ani ako chlap 🤷‍♀️..

uskrnica
25. júl 2022

Hmmm podla mna na neho dolahol nejaky komlex, ale tak uz ste spolu nejaky ten cas, takze stym mmohol byt uz vyrovnany

alenka0
25. júl 2022

@sharka174 On je malý a nie ona veľká. Chlap 165? To je ženská veľkosť

mamutka
25. júl 2022

Vy ste takí mladí ešte... Rozidte sa a hotovo. Celá táto téma ma zlý názov. Nie je to tvoj priateľ. Ani kamarát, ani rodič, ani slušne vychovaný sused, ani nijaký iný normálny človek by toto nerobil. Iba nepriateľ. Taka guľa na nohe, ktoru máš len na to, aby ta ťahala dole. Ja som si myslela ze ste starší. Ak má 24 a už teraz mu rastie pupok, lebo je lenivý s tým nieco robiť, zato tebe vyčíta postavu, tak to je totálny debil.

katkami123
25. júl 2022

Trochu nechápem…. Píšeš, že ste si sľúbili spoločný život…. Zároveň píšeš, že je to priateľ. Tak kde ste si to sľúbili? Ten spoločný dom je písaný na vás oboch? Koho je pozemok? Nebude skôr v tom problém, že on je vlastníkom a tak si vyskakuje? Lebo pri manželstve pochopím BSM, že máte spolu, ale tu je to priateľ. Povodne som ti chcela napísať kopni ho do prdele. Ale potom čítam ďalej - dieťa a dom. Ženy, ženy, ženy…. Prečo? Prečo toľko záväzkov ale STÁLE PRIATEĽ? Je pekne, ze berieš ohľad na jeho city a nechceš ho ponižovať, len on akosi neberie ohľad na tie tvoje. Možno potrebuje práve dostať tu slovnú studenú sprchu či do kedy chceš byť tá chapava? My si s muzom občas zo seba tiež uťahujeme, ale vyrovnaný človek sa neurazí. Ja mám 179cm a nikdy ma nepriťahovali chlapi ani len mojej výšky, musel byt vždy vyšší, pripadala by som si potom ako jeho bodyguard. Aj keď práveže takí pajtaši, ktorí mi boli pomaly po ramená mali vždy najvyšší záujem. Podľa mna si títo chlapi kompenzujú svoje komplexy, že keď som už ja nevyrastol, tak akom zenu mám vysokú.

katkami123
25. júl 2022

@alenka0
Súhlasím, asi ma už vyhliadnutú nejakú nižšiu

autor
25. júl 2022

@mamutka ani ho nepoznas a presne si ho opísala.. taká guľa na nohe..

autor
25. júl 2022

@katkami123 áno dom je pol na pol aj na mňa aj na neho nechcem to tu písať podrobnejšie. Nevzali sme sa. A tú studenú sprchu dostal nie raz. Nič mu nie je platné ani keď mu to pekne vysvetlím ani keď mu poviem z duše čo si o ňom myslím. Tvári sa ako pán sveta

katkami123
25. júl 2022

A nepýtala si sa ho otvorene či sa mu nepáči niekto iný? Pripadne nie je niekde tajne na zoznamke? Že mu cez písmenka nejaka zvýšila ego a už je teraz pánom tvorstva?

katkami123
25. júl 2022

@mamutka
On ma 24 😯 och, tak to len do 30-tky bude z neho už super hulvát, keď teraz už takto trepe.

luscious
Autor odpoveď zmazal
autor
25. júl 2022

@katkami123 pýtala ale jemu sa páči každá druhá takže 🤷🏻‍♀️

autor
25. júl 2022

@katkami123 veru veru nie je to s ním med lízať ani čo sa ostatných stránok života týka

autor
25. júl 2022

@luscious hovorí sa že "vysoké ženy chcú vysokých chlapov nízke ženy chcú tiež vysokých chlapov nízky chlapi nech sa tr*kaju medzí sebou" 😀😀😆

uradnikova
25. júl 2022

Ma komplex. Na muza je prilis nizky a urazkami si to kompenzuje. Mas idealnu vysku aj noha ok. Moj syn meria iba 157cm a tenisky kupujem uz 41.

katkami123
25. júl 2022

Tak tam je očividne veľa negatív. Chlap malé pivo ide urážať vlastnú priateľku, páči sa mu každá druha… čistá katastrofa, on asi veľa múdra nepobral, že? Prácu ma asi viac manuálnu ako rozmyslat hlavou, že? Príde ti vôbec ako rodinný typ? Pomáha ti v domácnosti, hra sa s dieťaťom, išiel aj sám kočíkovať, na detské ihrisko?

mladena
26. júl 2022

Podľa mňa má komplexy sám zo seba a na tebe si to vyvršuje a proste ako protiklad hľadá chyby na tebe. Možno si poslednú dobu začal uvedomovať, minimálne podvedome, že sám nie je tip-top (podľa tvojho opisu) a takto si to kompenzuje, pretože čas pôjde už len dopredu.

silvike
26. júl 2022

Normalne sa proste rozidte, majetky podelte, a hotovo. On nech si najde nizsiu zienku aby nemal komlexy a ty poriadneho chlapa.

zorienka333
27. júl 2022

"Meriam 171cm nohu mám 40 veľkosť. Podľa neho je toto výška chlapa veľkosť nohy tiež."

Na toto by som mu povedala, ze nie kazdy chlap je taky zakrpateny, ako on. Potom by som si zbalila kufre.

alienkami
27. júl 2022

Keď sme pri uštipačných poznámkach, ja by som mu na jeho "toto je výška chlapa, veľkosť nohy tiež" odpovedala, že niekto musí zastať rolu chlapa v rodine. A keďže on je baba...
Ja mám 177cm a nohu 40-41, podľa strihu.

akmozempomozem
5. aug 2022

neni chlap. neide o nohu, treba odpustit a dat mu najavo, ze chlapi maju byt gentlemani k zenam..

Strana
z6