icon

Priateľ mával ženy na sex. Mám mu dať šancu?

mirka912
11. júl 2023

Ahojte, s novým priateľom sa zatiaľ len spoznavame od marca on ma 35r a jedno dieťa ja mám 27r a nemám deti, je super pracuje ako elektrikár a sme spolu len cez vikendy neprestávam u ňho, je starostlivý a úžasný zatiaľ, ale vadí mi to že si v minulosti platil ženy na sex a priznal sa mi že ich mal asi 50 😅 našťastie som s ním nič nemala a ešte pred tým som ho poslala na testy pohlavných chorob ma syfilis + chlamýdie, mala som stres už len z toho že som s ním bola v kontakte ( bez sexu),tak som sa bola otestovať zatiaľ som negatívna, poraďte už neviem ako ďalej či dať tomu šancu a namyslat si že pri mne sa upokojí a už nikdy nepojde za ku*vami, alebo ho rovno poslsť do prdele aj napriek tomu že je úplne dokonale úžasný ak si odmyslím tu vec

Strana
z3
selena_luna
12. júl 2023

@mirka912 presne!!! Som rada ze to vidis.🫶

kubkovamama
12. júl 2023

@mirka912 syfilis 3.stadium nie je sranda čo ako zdravotná sestra určite vieš.Chlamydie musia byt ešte z nie dávnej aktivity.Ty ho dosť obhajuješ.Chcenie prehlušuje obavy a červené kontrolky.Ma dieťa čo vôbec nevadí,ale vadí charakter- 50 žien za prachy popri rodičovstve, manželstve?Isto nie.Neodsudzujem,každý máme svoju blbú minulosť,ale toto je pre vážny vzťah so 100% dôverou úplne celé zle

dominka11
12. júl 2023

@mirka912 toto nieeee…ak si nechces pokaziť život

mirka912
autor
12. júl 2023

@dominka11 len som sa s ním spoznavala netvorili sme vztah zatiaľ, chcela som si ho overiť ako aj on mna, spoznať okolie v ktorom sa nachádza, on mi povedal že nechce mat pre do mnou tajnosti a na tie testy pôjde, na testy som ho poslala preto pretože mi niečo nesedelo na ňom, ma syfilis + chlamýdie ja som bola v šoku tyzden som mu neodpisovala na správy, potom som šla na testy pretože sa to môže občas šíriť aj dotykom našťastie som bola negatívna, testy zopakujem o tyzden, on má syna mal ho s jednou romkou vravel mi že to bola 3 mesačná známosť, urobil jej dieťa, vtedy mal 25 poslal ju na potrat ona si to nechala a on s ňou kvôli malému zostal a po roku sa rozišli dieťa mu nechala, a vychováva ho on spolu so svojou matkou, od vtedy si začal uzivat aspoň to mi povedal, už vtedy mi to prišlo take že ho idem poslat kadelahsie, všetko mi prišlo divne ale povedala som si spoznaj ho a nesud ho hneď, ale keď mi povedal to o tých ženách a že si za to platil ma dorazilo + ten pozitívny test

bivanko
12. júl 2023

@mirka912 Mas moznost to skoncit z kratsej a bezpecnejsej cesty tak to urob, aby si par mesiacov alebo rokov nemala hlavu v smutku a zbytocne problemy na krku. Tento chlap ti za to nestoji.

kubkovamama
13. júl 2023

@mirka912 hneď ako by mi chlap povedal,ze posielal partnerku na potrat, otočiť sa na pate a zablokovať.Ze sa s takým hnupom vôbec zahadzuješ

mirka912
autor
13. júl 2023

@bivanko Dakujem za povzbudenie, zavolala som mu a povedala mu že to stopujem a už nemám zaujem ho viac spoznávať že mi stačilo to čo mi povedal a čo ukázali testy, a aby ma nekontaktoval, zablokovala som si ho, ešte raz dakujem

limoncino
13. júl 2023

Tak za 50 eur to museli byť fakt skvosty 😄

hankm
13. júl 2023

@mirka912 skus este prezradit, ze cim ta uputal, preco si si s nim zacala.

mirka912
autor
13. júl 2023

@hankm na začiatku som nevedela o jeho minulosti nič, len to že ma syna, a že sa o ňho stara, upútal ma tým že sme si rozumeli, a tým ako mi dvoril, otváral mi dvere na aute a správal sa ku mne ako k princeznej, ale vyzorovo ma nepriťahoval až tak, keď som sa dozvedela ostatne veci, tie zle začali prevyšovať tie dobre, a som rada že sa to skončilo

feda44
13. júl 2023

@mirka912 Nooo čo ja viem...Podľa mňa je viac než fajn, že sa ti s takou minulosťou priznal... Nechcem sa ho zastávať ale aj keď urobil hlúposti, že si tie ženy objednával tak by si podľa mňa nežila v klamstve. Nehovorím, že je to ideálny partner a že by ti bol na sto percent verný ale keby urobil zasa nejakú hlúposť tak by sa ti s tým možno zasa priznal a je lepšie žiť s niekým kto ti hovorí pravdu ako s niekým kto klame alebo niečo tají. Keď čítam tie príspevky na MK tak som zistil, že asi 70 percent žien taja svojim partnerom neveru (a to ešte aj iné ženy im vravia aby sa nepriznávali), flirty s inými alebo sú tajne zamilované do nejakého iného "fešáka", ktorého nechcú len preto lebo behá za kadejakou ale tajne o ňom snívajú (Boh vie či aj nie pri sexe so svojím manželom). Samozrejme to všetko platí aj pre chlapov, ktorí taktiež slintajú po "instagramových kráskach", ktoré dávajú polonahé fotky na instagram :D
Keby si mala istotu, že ti nezahne tak možno by si mohla skúsiť no. Budem sa opakovať aspoň sa ti priznal...Veľa chlapov a žien si síce neplatili za sex ale pred vážnym vzťahom sexovali jak o život na diskotékach a chatách s kadekým a celý život sa druhej polovičke nepriznajú.

hankm
13. júl 2023

@toskanka prezradis co?

toskanka
13. júl 2023

@hankm Keď sa dáš dokopy s človekom, ktorý ti nie je hodnotovo blízky, nie je možné skutočne zblíženie a nefunguje ani intimita. Viem, že som teraz neobjavila Ameriku 🙂, len mne niečo tak docvaklo, prečo niečo nevyšlo. Bol to podobný prípad, ako rieši autorka.

lubkavargova1
14. júl 2023

A co to dieta? To ti nevadi, ze uz jedneho potomka ma a je to jeho prvorodeny syn, ze teda to dieta ma aj matku, ex...by ma zaujimalo, ci plati pravidelne vyzivne, ci sa stara a potom aj druhe veci, ze ty mlada bezdetna si beries na krk uz zavazok...nezabudaj, ak vyhodi kopytka tvoj Donjuan a vy budete mat spolocny dom/byt, majetok, to dieta pekne dedi po oteckovi´a nie len tvoje bio deti a ty...nad tym uvazuj a nie nad tym, ze kolko zienok pretiahol...

mirka912
autor
14. júl 2023

@lubkavargova1 o dieťa sa stara on, jeho ex výživné neplatí, a jeho syn svoju matku nepozná, jeho syn mi nevadi, nepremýšľala som nad ďalekou budúcnosťou, každom prípade by som urobila pred kupov spoločnej nehnuteľnosti zmluvu a pri rozchode by mi musel dať moju polovicu, čo by urobil on a jeho potomok so svojou polovicou mi je jedno, už som ho poslala kadelahsie a mám v tom jasno, vadilo mi viac veci a preto som sa rozhodla ako som sa rozhodla,

Strana
z3