Priateľ mával ženy na sex. Mám mu dať šancu?
Ahojte, s novým priateľom sa zatiaľ len spoznavame od marca on ma 35r a jedno dieťa ja mám 27r a nemám deti, je super pracuje ako elektrikár a sme spolu len cez vikendy neprestávam u ňho, je starostlivý a úžasný zatiaľ, ale vadí mi to že si v minulosti platil ženy na sex a priznal sa mi že ich mal asi 50 😅 našťastie som s ním nič nemala a ešte pred tým som ho poslala na testy pohlavných chorob ma syfilis + chlamýdie, mala som stres už len z toho že som s ním bola v kontakte ( bez sexu),tak som sa bola otestovať zatiaľ som negatívna, poraďte už neviem ako ďalej či dať tomu šancu a namyslat si že pri mne sa upokojí a už nikdy nepojde za ku*vami, alebo ho rovno poslsť do prdele aj napriek tomu že je úplne dokonale úžasný ak si odmyslím tu vec
Teraz sa lieči a povedal že s tým skončil že nepotrebuje iné
Povedal mi že sa mi aspoň priznal že iný by sa mi s tým nepriznal
Ja by som takeho nechcela.
fuuuuuuuuuj
@mirka912 V žiadnom prípade by som takého chlapa nechcela. Nemal ženy za nič a neverím, že má už iný charakter
nie, za mna jasne nie
Ukľudnený je predpokladám zhruba do doby, kým sa začne s tebou nudiť. Fakt super exemplár na vážny vzťah 👍
Lenin likes it
Ďakujem za rady, pošlem ho do prdele dnes, našťastie som s ním nič nemala
A ja tu budem zjavne jedina za naivku 😂 Mne by zalezalo na tom co znamena "v minulosti". Lebo je rozdiel ak ta minulost je nedavna. Alebo ak ta minulost je x rokov dozadu. Ci by som mala na to zaludok a bola by som s tym ok, to naozaj neviem povedat, zalezalo by asi od mnohych veci. Ale AK je to naozaj davna minulost, neprislo by mi fer ho len tak odsudit kvoli bujarej mladosti... Ak to nie je az tak davna minulost nechala by som ho hned bez vahania 🙂
No priznal sa to je jeho jediné pozitívum.
Mňa len napadá jedna otázka , načo mladá slobodná žena potrebuje zúfalca, ktorý chodí loviť prostitútky na výpadovku 🙈 keďže vzhľadom na to, čo nachytal nemohlo ísť o "oficiálny" nevestinec. Neviem v akom prostredí sa pán pohybuje, ale v mojom okolí nepoznám chlapa, ktorý by potreboval ženám za sex platiť.
Nezavazny sex je ok. Ale chranit sa treba.
Nuz ale, dnes si vies zapichat aj zadarmo cize asi tak. No vymenovala si dve choroby. Vies o tom, ze existuje aj HIV a musis minimalne 3 mesiace nemat sex, aby bol rychlotest (labor 6 tyzdnov) relevantny, ano?
Tu skor ide o princip.
@kristina2412 a ja mam kamarata, o ktorom viem, ze si parkrat za sex zaplatil 🙃 normalny chlap, mudry, zabezpeceny, v praci uspesny, este aj fesak 😁 nemusi to byt zrovna vypadovka, je "plny net" sexu a penazichtivych zien 🙈😂 ked som sa ho pytala preco zrovna za to platil ked si mohol nejaku normalne zbalit, vsak skaredy nie je, tak vraj pohodlnost a vyhodna vec pre obe strany. Ze naco reci okolo, behat niekde, balit nejaku, ked si moze popisat, na zaklade sympatii vybrat a kazdy vie o co ide, bez zbytocnych reci a ocakavani a namotavani sa a tak 🤷♀️🤷♀️
ako ja osobne to nechapem a neviem si to predstavit, pre mna je sex prilis intimna vec na to, aby to robim s kadekym.. ja len, ze nie vzdy sa musi jednat o stareho upoteneho zufalca, ktory z auta kuka, ktoru k** od cesty si vyberie...
@nikpa a kolko je takych zien co sice preferuju vztahy bez zavazkov, ale zrazu zacnu mat rozne ocakavania.. ved aj tu kolko je takych tem ako stretavame sa za ucelom sexu, ale ... a dlheee litanie.. podla mna tomuto sa takyto muzi, ak naozaj chcu z nejakeho dovodu len sex a bodka, chcu proste vyhnut, tak radsej zaplatia a maju pokoj 🙂
To koľko báb mal som sa dozvedela pred mesiacom odvtedy som odmerana, je vzdelaný fesak a vôbec to neni zufalec, povedal mi že si za to neplatil stále, že sa mám ja rozhodnúť či mu dám šancu alebo ho hneď odsúdim, k ničomu nedošlo nakoľko sa nevyspim s niekym bez toho aby som si ho nepreverila a neposlala ho na testy, chlap si ma musí dobíjať aspoň pól roka, mám zasady, ale toto je pre mna uplna novinka, je férový a cestný neklamal mi a povedal mi ako to ma, povedal mi aj to že sa stretával s jednou babou v novembri 2022 že mala 18r a fin ju podporoval, povedal mi že sa do mna strašne zamiloval ze nepotrebuje už žiadnu zenu, ale ja tomu neverím, ľudia sa nemenia
A to aj ty chodis na testy ak ty posielas muzov na testy? Ci nebodaj si panna orleanska?
Bola som aj ja na teste samozrejme, ale mám istotu, keďže som spala len s jedným a to bol môj ex, ktorý bol panic rovnako ako aj ja 🙂
@anonymanonym no neviem, mne príde ako dosť zúfalé mať sex za peniaze,s hocikým , nevážiac si vlastné zdravie a ani sa nechrániť a nechať sa nakaziť 🙄a zrejme aj veselo šíriť pohlavné choroby ďalej. Ešte môže byť autorke vďačný že vďaka nej odhalil svoju diagnózu a môže sa liečiť.