Priateľ mi lezie na nervy (sex)
Baby už neviem ako dalej.
Priatel mi lezie na nervy s tým aký je opatrny. Beriem antikoncepciu mame prerušovaný sex a ešte by najradšej mal sex s kondómom. Akonáhle mi meskaju MS stáva sa to občas koli stresu tak prvé čo že si mám spravit test.
Úprimne mi tým lezie na nervy. Koľko krat mame sex a vyjde to tak že by sme sa spravili naraz a on sex preruší napriek tomu že beriem tabletky pretože má z toho paniku. Ide má vyrutit so žiadnym partnerom som v tomto nemala problem neviem mu vysvetlit že sa nemá čoho bat 🙄 nespravil by sa vo mne ani s gumou aj keď beriem tabletky je úplne paranoidný.
Aktualne sme 4 týždne bez sexu koli mojim zdravotným problémom a koli tomu som aj nejaký čas vysadila antiku. Mám ju nasadit až budúci mesiac nejak začiatkom keď mi vyjdu MS a priatel povedal že to rovno pockame dovtedy aby mal istotu keď budem mat tabletky. Nerozumiem tomu ako po 4 týždňoch je ochotný cakat ďalšie dva len preto aby bol kľudnejší aj keď mame prerušovaný .
Mali ste niektorá takýto priblem? S chlapom čo je takto prehnane opatrny pripadá mi ako male decko niekedy a má cez 30r.
Dakujem
@sccarlet jasné pochopila som to tak, to je najlepšie keď si pár nájde to čo vyhovuje obom a zhodne sa a ideálne ak to neškodí..potom je to už iba radosť 😊
Je fajn že ak sa pán v príspevku na to necíti ešte dáva pozor, ale na to že ešte nemá ani jedno..dlhodobý vzťah s ktorým je spokojný, a toto robí že si myslí že má spermie spredu s ihličkou a vzadu s vrtuľou na chvoste 😂a ešte že vylučujú hormóny ktoré rušia hk je moc 😂ešte dve kombinácie pre ozaj bojazlivých ok ale tri je aj na koňa veľa 😂😂😂 (robím si srandu) ale tak bez srandy my sme všetky tri deti tiež šupli na prvy krat a aj tak nemáme nejak veľmi extra ochranu akurát manžel je zodpovedný veľmi našťastie, viem že kadečo sa stáva, ľudia sú kadejakí, ale toto je minimálne zvláštne ozaj ešte keby to vyhovovalo obom budiš ale podľa mňa ak sa to nezmení tak toto dlhodobo fungovať nebude.
@vecicky1805 veru tak :D 3 sj pre kona veľa ale verím že keby mohol ešte sa navlečie fo skafandra no nedá sa mi len zasmiať na tom už :D snáď to časom pôjde inak má picne ozaj
Jj na všetko treba len čas, uvidíš ako sa to vyvynie či sa bude snažiť o kompromis alebo nie..držím palce.
A tá hláška že muž chce takú čo to má rada dokým ju nemá to je čistá trefa 😂 moj zadrel že nechápe ako niektorí chlapi stíhajú ešte aj milenky, že má dosť svojej že na čo to tým chlapom je tak si komplikovať život 😂😂😂
@nana357 presne tak...každý je v inej situácii...ale tá chlapcova úzkosť a strach z toho že nebodaj bude bábo je šialená ja by som toto brala tiež zle keby že partner takto preháňa, nenormálne sa kontroluje, žiadna spontánnosť a je ešte aj ochotný vydržať toľko týždňov a dobrovoľne 😂 čisté scifi
Dievčatá ja Vám to napíšem z mužského pohľadu. Asi som to už písal,ale aby do tej ochrany takto zasahoval muž,kontroloval jej mesačný ciklus,vyžadoval 3 opatrenia proti nechcenému tehotenstvu a posielal svoju partnerku za každým,čo sa jej to omešká o sekundu, na test,tak ani trochu nie je normálne. A o tých 4 týždňoch už ani nehovorím. On potrebuje psychológa. On v panike a partnerka pod neprestajným tlakom a kontrolou. Ja si myslím,že by to po čase položilo akúkoľvek ženu. Autorka,obdivujem ťa,že to s ním takto dlho zvládala a ešte i zvládaš.

@vecicky1805 myslela som to tak že ak ste tak zvyknutí a funguje to, tak je to super. A aj my sme takto zvyknutý a tiež všetko v pohode...