Priateľ mi povedal, že smrdím od potu
Ako by ste prijali od priatela keby vam povie,ze smrdite od potu??? Mam to brat ako urazku?
@zuzana9415 Áno chápem, samozrejme, viem, ako to myslíš. S týmto súhlasim úplne.
@zuzana9415 aj ja viem ako to myslis.. ale ked sa ty citis v pohode a si napriklad spotena tak moze byt ten druhy v pohode ked mu to vadi? ved smradu je potom plny dom...
@zuzana9415 ano mam dokonca manzela.. predstav si.. tak ked nohy necitis tak samozrejme nikomu nevadia.. ale ked sa vyzujes a vylozis nohy tak uz smrdia.. su muzi ktori to jednoducho necitia.. a nerob zomna citlivku len preto ze mi srdi to co v skutocnosti smradlave je.
Urážať? 😳 ruky nohy bozkávať, že ťa nenechá strápňovať sa pred druhými ľuďmi, že smrdíš. Treba to brať ako fakt a urobiť nápravu. Či radšej smrdieť a ľudia ťa budú ohovárať a vyčleňovať?
@zuzana9415 ved pokojne napis...
s tymito dr.nu.ymi temami sa tu vrece roztrhlo? same vymyslene debiloviny a normalne temy sa tu v tej zaplave hovadin doslova stracaju. to ludia nemate nic ine na robote len si vymyslat somariny zakladat o nich temy? naco?
Isla by som sa osprchovat a podakovala by som za informaciu. Smrdiet nechcem a viem ze clovek casto sam seba ani neciti ked je spoteny.
Pokiaľ to povie normálne slušne nevidím. v tom problém..
Keď ti to povie muž, po celodennom upratovaní, varení a behani za jeho deťmi, tak to ber s humorom. Ak ti to povie priateľ, s ktorým niesi dlho a nežijete spolu, tak sa osprchuj. 🤷🏻♀️
Možno by stačilo používať antiperspirant a problém by bol vyriešený. Urazila by som sa na chvíľu, ale brala by som to tak, ako to povedal - asi mu smrdím od potu 🤷. Neviem ako ináč by ti to mal povedať, aby si pochopila, že mu smrdíš od potu a neurazila sa 🤔. Asi to nepôjde ináč ako priamo....
Takto nejak 🤷♀️
Sprchuj sa castejsie, pouzivaj deodorant. Jednoduche.
Nie urážať, treba sa umyť. A ak sa viac potíš, tak aj viackrát do dňa