icon

Priateľ mi povedal, že smrdím od potu

18. mar 2023

Ako by ste prijali od priatela keby vam povie,ze smrdite od potu??? Mam to brat ako urazku?

Strana
z2
zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
tanyag
18. mar 2023

@zuzana9415 Áno chápem, samozrejme, viem, ako to myslíš. S týmto súhlasim úplne.

macekovam
18. mar 2023

@zuzana9415 aj ja viem ako to myslis.. ale ked sa ty citis v pohode a si napriklad spotena tak moze byt ten druhy v pohode ked mu to vadi? ved smradu je potom plny dom...

macekovam
18. mar 2023

@zuzana9415 ano mam dokonca manzela.. predstav si.. tak ked nohy necitis tak samozrejme nikomu nevadia.. ale ked sa vyzujes a vylozis nohy tak uz smrdia.. su muzi ktori to jednoducho necitia.. a nerob zomna citlivku len preto ze mi srdi to co v skutocnosti smradlave je.

sashabb
18. mar 2023

Urážať? 😳 ruky nohy bozkávať, že ťa nenechá strápňovať sa pred druhými ľuďmi, že smrdíš. Treba to brať ako fakt a urobiť nápravu. Či radšej smrdieť a ľudia ťa budú ohovárať a vyčleňovať?

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
macekovam
18. mar 2023

@zuzana9415 ved pokojne napis...

pralinka25
18. mar 2023

s tymito dr.nu.ymi temami sa tu vrece roztrhlo? same vymyslene debiloviny a normalne temy sa tu v tej zaplave hovadin doslova stracaju. to ludia nemate nic ine na robote len si vymyslat somariny zakladat o nich temy? naco?

whatever1
18. mar 2023

Isla by som sa osprchovat a podakovala by som za informaciu. Smrdiet nechcem a viem ze clovek casto sam seba ani neciti ked je spoteny.

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
lilly16
18. mar 2023

Pokiaľ to povie normálne slušne nevidím. v tom problém..

bajka16
19. mar 2023

Keď ti to povie muž, po celodennom upratovaní, varení a behani za jeho deťmi, tak to ber s humorom. Ak ti to povie priateľ, s ktorým niesi dlho a nežijete spolu, tak sa osprchuj. 🤷🏻‍♀️

mikadooo
19. mar 2023

Možno by stačilo používať antiperspirant a problém by bol vyriešený. Urazila by som sa na chvíľu, ale brala by som to tak, ako to povedal - asi mu smrdím od potu 🤷. Neviem ako ináč by ti to mal povedať, aby si pochopila, že mu smrdíš od potu a neurazila sa 🤔. Asi to nepôjde ináč ako priamo....

lesana25
19. mar 2023
foterlotor
25. mar 2023

Sprchuj sa castejsie, pouzivaj deodorant. Jednoduche.

marfikchov
26. mar 2023

Nie urážať, treba sa umyť. A ak sa viac potíš, tak aj viackrát do dňa

Strana
z2