Priateľ sa pozerá na iné ženy
Dobrý deň , mám 18 môj priatel bude mať 23. Pozerá sa na iné ale to mi nevadí to každý chlap. Ale, keď ho nejaká pozdraví alebo sa na neho usmeje tak hneď jej začne písať a volať ju von. Obidvaja sme z dedín takže tu a tam sa pozná každý. Keď som mu povedala že to nemá robit lebo mi to ubližuje tak sa mi vysmial že nemám byť trápna. Že ženy skorej vytrčia riť z prepáčením že sa nemám báť o neho. Že by ho nikdy nenapadlo ma podviesť. No lenže skoro každý deň píše svojej sesternici srdiečka a pusinky, chváli ju že je prekrásna, nádherná posiela jej tento emoji 😍 zakaždým keď niečo pridá. Mne to ani raz nepovedal, keď som povedala že som škaredá povedal mi že pre neho som pekná. Podľa mňa je to choré písať svojej sesternici a jeho sesternica je dokonca zadaná
podla mna uz len to ze mu lasujes v mobile nie je podla mna moc ok
@zuzizu2
Áno, mám 3 dcéry a snažím sa jej radiť iba tak, akoby bola mojou dcérou. Tiež som si v minulosti prešla vzťahom s jednym blbom. Vždy sú 2 pravidla - nikdy, nech nerobí žiadna žena to, čo nechce a čo tak necíti, len preto, že “patrí sa, alebo malo by sa” a druhé nerob druhému to, čo nechceš aby robil on tebe. Keď ona ide von s chlapcom, tak jej to vykričí ale keď ide von on, ešte z nej urobí hlupaňu, že mu nerozumie. Tiež by sa nikomu nepáčilo, keby druhy partner vychvaľoval a hikal nad vsetkymi ostatnými opačného pohlavia. To do teraz nechápem aký ma cieľ toto robiť, lebo nech sa nad tým zamyslim z akejkoľvek strany, nič rozumne mi nenapadá.
Bohužiaľ, keby takíto blbci v živote pár krát dostali od žien studenú sprchu, tak by si tak nedovolovali. Problém je v tom, že často krát je latka nastavená nízko a stačí, ze sa nájde aspoň jedna, ktorá mu za život takéto chovanie “na hulvata” bude tolerovať a už bude chlap presvedčený o tom, ze však je to normálne a nič zle nerobí. Ale tu mi chlapec príde také - jednoduchšie obmedzene dedinské geňko.

@katkami123 no len toto je problem myslim, ze mnohych zien, ze si nechame po sebe akoby sliapat, ze vela veci tolerujeme aj ked su uz za hranicou :/