icon

Priateľ sa priznal s neverou. Čo robiť?

rebekeaa
4. apr 2024

Dnes sa mi priatel priznal s neverou… o tom akonsa cítim nebudem ani hovoriť, kto prezil vie…
Robi v zahranici. Ako mam postupovat ked mame dieta a pyta sa na malickeho? Momentalne som vo faze, ze ho ignorujem, neodpisujem, nezdviham, nechcem ho ani len pocut, je mi z neho zle. Zatial sa na maleho nepytal dnes, ale ak sa opýta zajtra? Čo mám robiť?

domkakvet
4. apr 2024

@rebekeaa komunikovat vyhradne len o tom co sa tyka dietata.

pribinak
4. apr 2024

No takto, treba poriešiť veci okolo dieťaťa, zverenie a výživné + nejaké sporenie

Aké veľké je to dieťa ?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
rebekeaa
autor
4. apr 2024

@pribinak ja ešte neviem či sa sním chcem rozísť. Je to čerstvé, neviem čo mám robiť. Z časti je to aj moja chyba, pretože som mu nedávala dostatok sexu, mali sme problémy všelijaké, s hocicom sme si uz preskakali, ale vzdy sa ohanal ze by ma nikdy nepodviedol, a urobil tak. S mojou najblizsou kamaratkou…

metoyou4
4. apr 2024

@rebekeaa a to ti len tak zavolal a priznal sa?alebo si to ty zistila ?

rebekeaa
autor
4. apr 2024

@lonely66 urobil to keď bol na slovensku, v MOJOM AUTE, u nej a neviem kde ešte tretí krát. Vraj. Tá kamarátka tvrdil, že to je celé len vymyslené, že on za ňou doliezal a mal nechutné reči ale nikdy mu nedala. Je to veľmi komplikované, sama sa v rom strácam.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
pribinak
4. apr 2024

@rebekeaa ty sa drž zdravého rozumu, podviedol by tá aj keby si s ním sexovala od rana do večera
Ale urob ako myslíš

joesvk
4. apr 2024

Takže kamarátka to popiera? A on ťa presviedča, že to urobil?
Ty ešte nevieš, či sa chceš rozísť?
On by bol asi rád, kebyže sa rozídete .Hoci tvrdí opak.

domkakvet
4. apr 2024

@rebekeaa on ta podviedol este s tvojou kamaratkou a este v tvojom aute, tak to je este aj vyssi level nevery.

daniela2202
4. apr 2024
daniela2202
4. apr 2024

@rebekeaa vrátiť... povedz, že si si to tiež užila, keď nebol doma 😂👍

pochod
4. apr 2024

@rebekeaa ty sa prosim ta hlavne nezačni obviňovať, ze za to môžeš.. z hocijakeho hľadiska je to absurdné pomyslenie. Co si majú ľudia vymyslieť nejaké číslo počtu aktov s partnerom a ak sa nedosiahne majú morálne právo chodiť podvádzať?

lili177
5. apr 2024

cudne ona popiera on to priznal, chce to cas aby si prisla na koren veci kto klame a preco tak robi...nerob zavery, nechaj vsetky moznosti otvorene...ked chlap robi vonku da sa preslap casom cakat...no ked ste mali problemy ked bol tu a nemal sex...ako dlho to chlap vydrzi...v dnesnej dobe uz sa stetavam aj s manzelkami, ktore si manzelov strazia myslim v zmysle pravidelnemu sexu...volne zeny vedia byt tiez zakerne, idu si za svojim...ked muz od nich neuteka, neodola...tazko sa nam zenam hodnotia muzske pudy, ak je pravidelny sex a podvedie, tak tam je uz co zvazovat ze preco to urobil, ak nie je...darmo davne porekadlo muz ma mat plne brucho a prazdne ....

nenapadnyuzivatel
5. apr 2024

Urobil raz urobí znova. Takého človeka by som v živote nechcela, či s nim mam dieta alebo nie. Ženy žijeme len raz, toto je neprípustne človek ktorý to urobí svojej žene tak ju nemiluje. Fuj. Držím palce zaslúžiš si niekoho lepšieho!💗 Veľa štastia a neobvinuj sa…

sevrin
5. apr 2024

Ja by som nemohol mať niečo s frajerkou nejakého môjho kamaráta. Neviem, taký divný pocit. Ale správny.

nazli24
6. apr 2024

Wau....konečne chlap cos a aspoň priznal a nezatlka

katkaseiner
6. apr 2024

nemam slov...cize to cele nebola nahoda v zahranici... prajem ti nech sa rozhodnes akokoľvek, prihliadaj aj na seba, nielen na dieta. Hoci chapem ze dietatu brat otca nechces