Priateľ si na Facebooku a Instagrame píše s cudzími ženami

18. aug 2023

Ahojte,
Zistila som, že priateľ si poza môj chrbát samozrejme vypisuje s cudzími zenami (nie slovenkami, si to cudzinky)na FB a instagrame. Sleduje ich tam a pod. Ženy nič moc nevyzeraju. Také dievčatá proste 25 ročne ako sme aj my dvaja. Zobralo má to. Jedna z litvy, druhá z Ameriky, tretia z Ukrajiny, sú skôr tlstejsie. Také viem, že sa mu moc nepáčia. Založil si tam aj druhé Nicky (o ktorých mi nepovedal samozrejme ) a úplne čírou náhodou som sa k nim dopatrala, zmenil si tam na fejk meno, na felix1w3 a takéto mena si dáva, ja som to čisto náhodou na insta našla. insta mi ho sám ponúkol. Zistila som, že teda si píše s cudzinkami. My máme celkom fajn vzťah, nechápem, čo mu chýba, asi vzrusenie, iskra alebo čo, nechápem. Sex máme kvalitný a veeelmi často a nesťažuje sa.
Tie správy som samozrejme nečítala všetky pretoze nechcem mu loziť po mobile, to som iba náhodne zazrela, poza jeho chrbát keď si vypisoval.
Mobil má samozrejme na heslo, a aj keby som ho vedela. Nešla by som tam.
Jedna američanka sa ho pýtala , že daj mi tvoj whatp, alebo tik tok ak máš, môžeme písať tam, on je neodpísal. A také. Je to pre mňa hrozne divné. Ale tak vždy mal sklony k cudzinkami, lákajú ho, mal vzťah s litvancankou, potom s grekynou a tak. Skutočne neviem ako sa mám k tomu postaviť, je to pre mňa extrémne nepríjemné, keď som na to prišla. A ešte aj to, že to skrýva. Aký je zmysel jeho rozhovorov ? To sa tak strasne nudi? Vyzerá že to robil počas celých 3 rokov nášho vztahu. Čo má dosť šokovalo. A skutočne neviem ako ďalej. Či sa mám priznať že to viem, alebo čo. chcem sa vyhnúť hádkam a konfrontáciám. Ja som si však ale myslela že ma miluje, tak sa správa. Cítim obrovskú žiarlivosť. Ešte si tam dal do profilu sóju najkrajšiu for zlode z Chorvátska ..akože to má už vážne dostalo...
Tie Nicky nove čo si stále vytvára aby si tam mohol písať, neveštia nič dobré keďže o nich neviem.

autor
18. aug 2023

Máme inak celkom fajn vzťah, bývame spolu, on robí z domu, ja tiež, ale stále
Ho vidím tukat do mobilu stále, pozerať mobil a tak, vždy keď kuknem je na soc.sietach. aj v noci. Hocikedy sa prebudim a on na mobile väčšinou. Zas niečo tuka alebo pozerá. A o čom píše tým ženám to netuším a možno ani nechcem tušiť. Obaja máme 28 rokov. Zdá sa mi, že ešte nedospel. Toto sa robí v puberte predsa.

doriiis
18. aug 2023

Áno určite sa mu nepáčia.A preto si s nimi potajme píše.🙄🙄

autor
18. aug 2023

On nie je typ čo by ma podviedol . To som si na 99,9% istá. Ja by som za neho dychala.

autor
18. aug 2023

@doriiis áno, vadí mi to že potajme. Toto mi hrozne ublížilo. A v noci trpnem keď spím, či náhodou s nimi zas nechatuje keď ja spim.

kristie571
18. aug 2023

Tak maš 25 či 28 ? Otovrene sa s nim porozpravaj, ak ti to nevyhovuje, z takeho vztahu odijd. Myslim ze kazdy normalny partner vo vztahu, ktory toho druheho naozaj lubi, si nezacne len tak po tajme vypisovat s niekym druheho pohlavia..

doriiis
18. aug 2023

Ach milá autorka....otvor oči prosím ta

autor
18. aug 2023

@kristie571 veď vravím že píše si s takými mladými cca 2ť5ročnými ako sme podobne my .my máme 28...ony sú tlste ale...divné ..neviem cudzinky všetko. On nemá záujem vobec o slovenky.
Ja vravím. Mne to hrozne vadi. Som ziarliva. Pričom mi dokazuje lásku, sme ok, plánujeme budúcnosť,
Nechápem načo si vytvára fejk Nicky a vypisuje I'm tam a hľadá ich..predpokladám, že to robil celé tri roky nášho vzťahu, ja som asi bola zaspata že som to nevidela skutočne a sprostá. Myslela som si, že s kolegami píše alebo s rodinou kamošmi neviem. Aspoň tak vravel ja som mu to zrala.
Stále mi vraví, aká som krásna žena, nádherná, že jeho sen vyzorovo, vyšportovaná vysoká chudá dlhovlasá. Vraj krajsiú mať nemôže. Strašne ma to vzala a ublížilo mi to 😭😢 neviem sa z toho spamätať. Úprimne...a neviem mubto ani povedať, že som na to prišla

doriiis
18. aug 2023

To,že ty by si za neho dýchala,ešte nič neznamená.A možno práve to je najväčší tvoj problém.Pride mi,že nemáš ani tých 25 rokov

autor
18. aug 2023

@doriiis on to robil celé tie roky.a čo je snáď na Tom najhoršie, on si vôbec nemyslí, že to je niečo " zle" . On žije s tým, že takto žiť je v pohode. Veď je to ""len net a písanie si vo voľnom čase nie """

autor
18. aug 2023

@doriiis mám 28 a je to môj prvý partner vážnejší

0silvia0
18. aug 2023

Treba rozhovor a vyjasnit si to. Ak mate taky fajn vztah, tak by to nemal byt problem.

autor
18. aug 2023

Podkopalp mi to sebavedomie a dôveru v neho

autor
18. aug 2023

Ja skutočne neviem ako sa mu mám teraz pozerať do očí...alebo keď mi povie že ide na služobnú na týždeň.....chápete...čo tam robí .naháňa baby ???bože

sense
18. aug 2023

To ze ty by si za neho dýchala je jedna vec, ale zjavne on za teba nie... 😬. A to ze sa mu nepáčia si buď nahováras, alebo ta on klame. Apropo pred x rokmi jeden môj ex m'a podviedol s takou o ktorej tvrdil žeby ani bicykel o ňu neoprel.... Pustila som ho k vode a im ta veľke splanutie vydržalo až par mesiacov, síce sa chcel vrátiť ale mal. Smolu

autor
18. aug 2023

@0silvia0 ale veď to je nád slnko jasnejšie. Že o čo ide...na to ani netreba rozhovor.
Vymyslel si fejk Nicky na FB a insta a píše si tam s babami a folowuje ich. To nepotrebuje. Vysvetlenie moc... 😭 Ja sa hanbím proste o takyc veciach rozprávať plus som mu veľakrát naznacila a jasné dala najavo že mi vadi, ak by si náhodne písal niečo intimnejsje s inými ženami. Že proste to nemá robiť. Povedala som to na začiatku vzťahu. Podkopal moju dôveru totálne

autor
18. aug 2023

@sense ale ako sa mu môžu páčiť ? Veď sú tlste...ritnate....on také nemá rád...to viem už jeho vkus predsa. A on teda, nech sa mu páčia, ale prečo si s nimi píše ?! Čo tým cieli ?nechápem vôbec. Však nemôže sa len tak ľahko s nimi stretnúť, sú na opačných stranách sveta

doriiis
18. aug 2023

Autorka ty si každým ďalším komentárom len kakas do úst.Odkial vieš,čo on o tom tvrdí,keď si sa s ním o tom ešte nebavila?
Či si len domyslas a fabulujes?

0silvia0
18. aug 2023

Ale ano, treba rozhovor. O tom, ze ta zranilo, co si zistila. O tom, ze pred tebou prezentuje iny vkus na zeny ale na druhej strane sliedi po obeznych, na ktore pred tebou hovori, ze sa mu nepacia.
Cize klame, zavadza, taji aktivity, ktore ked je clovek zadany sa proste nerobia.
Nechapem preco sa hanbis o takychto veciach rozpravat. Ved mate vztah, zijete spolu, ste partneri.

marianarem
18. aug 2023

Ak chces aspon skusit tento vztah zachranit, tak ten priamy rozhovor treba. Normalny, v klude. Ja mam pocit, ze moze ist o nejaku formu zavislosti a mohlo by to byt riesitelne. S tebou to nemusi nic mat, moze ta mat naozaj rad a chciet s tebou byt, a pritom byt zavisly na tamtom, ako je niekto na alkohole. Treba zistit, co ho k tomu vedie a potom vymysliet, co dalej.

doriiis
18. aug 2023

A ešte jeden dotaz autorka:.... To ako sa vyjadrujes o ,,tlstých" ženach svedčí viac o tvojom charaktere ako o ich.
Možno práve preto si s nimi píše....lebo nie sú zakomplexovane,samolube a s nízkym sebavedomím ako ty

sense
18. aug 2023

Vzrušenie. Nedosiahnutelnost. A to co ma kto napísané v profile vôbec nemusí byť pravda. Virtuálny svet umožňuje hrať sa na niečo co nie je pravda.

ibrunova
18. aug 2023

Tých 99,9% ma pobavilo.

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mk22
18. aug 2023

Citujem ta.. On nie je typ čo by ma podviedol . To som si na 99,9% istá. Ja by som za neho dychala.. Vzápätí napíšeš ze
alebo keď mi povie že ide na služobnú na týždeň.....chápete...čo tam robí .naháňa baby ???bože.
Véd mu veríš, tak prečo by naháňal?
Ak ti niečo vadí, treba riešiť na rovinu, priamo.
Ak ostaneš ticho, bude pokračovať ďalej. A nesud ženy podľa zadku, možno s tými ritnatymi si lepšie pokeca ako s tebou.

kornelies
18. aug 2023

Zvlastne, ze vsetky su s extra kilami a jemu sa take nepacia. Evidentne nepoznas jeho druhe ja. Tvoj priatel mi pripomina byvalu kolegynu. Iba si pisal....cudzinci prisli, uzila si s nimi vikend...a spokojne sa vratila k rodine. Vzrusuju ju Taliani, aj ked jedneho ma doma.
Ja by som to netolerovala. Dovi dopo.

ibrunova
18. aug 2023

A zjavne nevieš, čo sa mu páči, fajn vzťah určite nemáte, resp. ty si to nahováraš a on si robí svoje.

autor
18. aug 2023

@doriiis my sme sa o Tom raz pred istým časom bavili .....vieš....aj keď som nemala dôkazy. Tušila som. Povedala som mu, s kým to stále píšeš, prečo máš stále telefón v ruke ? A spýtala som sa ho priamo, píšeš si so ženskými odpoveď, že nie, ale že nepokladá to za niečo vyznamne, bezvýznamne proste.

autor
18. aug 2023

@marianarem určite závislosť podľa mňa. Nejaká nútkava potreba

autor
18. aug 2023

@sella38 ja som si myslela, že máme

autor
18. aug 2023

@sense vzrušenie ?a nedosiahnitelnost ? Veď to je uchylna choroba podľa mňa naháňať sukne po nete