Priateľ si pozerá nahé ženy na Instagrame
Včera priateľ zaspal na gauči, keď na mňa čakal, kým prídem zo sprchy. Podišla som k nemu a v rukách zvieral mobil, kde mal otvorený instagram. Tam bol obrázok polonahej ženy. Zobudila som ho, že čo to má znamenať. On začal chaoticky klikať v mobile,, krok späť,, a uvidela som, že na hlavnej stránke instagramu má plnú ponuku takých žien, ktoré sú nastajlované ako profesionálky (neboli to práve bežné ženy). Začal vysvetľovať, že to on sa tam v spánku iba tak preklikol. 😃Čo by ste si o ňom pomysleli?
Priateľ si pozeral nahé fotky svojích bývalých mileniek ( svojích trofejí, mal ích celkom dosť v minulosti) ako by ste sa nato pozerali? Pritom spolu pravidelne spávame. Priznal že to urobil raz. Dokonca ked sme sa spolu rozpravali cez whatsap. počas nášho rozhovoru. Zhruba pár týždnov do zadu písal aj dakej neznamej babe na FB. Rozmýšlam nad ukončením vztahu.

@888elizabeth toto nie sú skutočné hodnoty v živote, v živote sú dôležité úplne iné priority než vyšportovaná postava a plnenie mužovych túžob. 🤦 ak to má teda človek v hlave správne usporiadane 😉