icon

Priateľ vlastní umelú vagínu. Máte skúsenosti?

15. feb 2024

Dúfam, že tu nikoho nepohorším takouto témou/otázkou. Priateľ má doma umelú vag… (fleshlight). Používal ju zjavne keď bol slobodný, prípadne možno aj teraz, keď nie sme spolu. To som sa nepýtala. No a k veci. Vravel mi, že by chcel skúsiť nech mu to s tým robím ja. Moje prvé myšlienky boli, že či mu akože nestačím ja. Som mu povedala, že veď to si môže robiť aj sám a on, že to je iné, že ja ho môžem pritom aj bozkaváť.
Skúšali ste to niekto? Mám do toho ísť? Neviem, či sa nebudem cítiť príliš divne. Veď to je vag… podľa nejakej inej ženy.

Strana
z3
h2
15. feb 2024

Tak to bude určite super, to si užiješ, keď mu to môžeš robiť umelou vagínou a ešte ho pritom môžeš aj bozkávať! 🙄

lindous
15. feb 2024

Každý ma hranice toho čo je pre neho v posteli ok a prijemné inde….mne sa napríklad páči, keď je priateľ z niečoho hotový, takže ak sa mu niečo páči, väčšinou sa to páči aj mne…. svoje hranice môžeš zistiť tak, ze to skúsite 😅 vždy môžete prestať, keď sa budeš cítiť pri tom divne, ale nemyslím, že to je vec, ktora by sa nedala aspoň vyskúšat, keď sa dobre naladíte… môžete vytiahnuť “kamoša” aj pre teba a skúsiť to navzájom…

egonsk
15. feb 2024

No asi s tou tvojou neni tak velmi spokojny, ked potrebuje skusat umelinu a teba zapojit len aby si neziarlila... brrr..

autor
15. feb 2024

@egonsk tú umelinu už vyskúšal, keďže ju má doma. A ak by nebol spokojný s mojou, to by podľa mňa nechcel sex vôbec.

rorino
15. feb 2024

@h2 👏👏👏👏trefne😂

zanka777
15. feb 2024

@h2 😂😂😂😂😂😂😂😂 taká povalentinska romantika 😂

gabriela2952
15. feb 2024

Akože podľa mňa to nieje nič strašné, je to ako keby sa chlap hral s tebou a použil pri tom vibrator :D

autor
15. feb 2024

Prečo mi to preboha premenilo ten názov? 😳 Ja slušne napíšem “vag…” a samé mi to zmení názov témy 😳

zanka777
15. feb 2024

Tak to buď rada že si nenapísala pi.. 😂😂😂

autor
15. feb 2024

@zanka777 🤭🤣🤣

jana_eyre_2
15. feb 2024

Veď vagína je normálne slušne a spisovne slovo..

lindous
15. feb 2024

Ak je pre teba vagína neslušné slovo a máš potrebu ho cenzúrovať, tak už chápem, že to pre teba môže byť problém aj iba skúsiť 😅 nuž, porozprávajte sa o tom otvorene, bez predsudkov, nenúť sa do toho, ak to tak necitis, ale môžete skúsiť nájsť niečo iné ako si obzvlastnit sexuálny život a vyhovovalo by to obom

autor
15. feb 2024

@jana_eyre_2 viem, že áno, ale mňa tu už raz jedna pani zdrbala zato, že som napísala “sexovali”, tak som chcela ostať v slušnosti, čo najviac sa dalo

autor
15. feb 2024

@lindous to nie. Jemu to hovorím bežne. Len som nechcela pohoršovať. Lebo často sú tu príliš precitlivené ženy a potom nahlasujú

n3la
15. feb 2024

Mne osobne to nepríde divne, nevytvaraj si scenáre že mu nestačíš. Je to ako keby si mala vibrator, sexu sa aj tak nič nevyrovná ale mala zmena s hračkami neuškodí, ved si nekúpil celú silikonovu repliku nejakej ženy😄. Ale ak ti to je nepríjemne nepoužívajte to spolu 😊.

jana_eyre_2
15. feb 2024

Tak tu sa nájdu panie čo zdrbu aj za to že povieš dobre ráno, to je normálne..

pluss
15. feb 2024

Áno ... A nijak to nesúvisí s tym že by si mu nestacila...je to skrátka iné...a každý má nejaké fantázie ... Tak prečo mu to nesplnit keď je to taká banalita..je to len "hra"

januska12323
15. feb 2024

Vyskúšaj a keď ti to nebude vyhovovať tak s tým skončíte. V sexe je dovolené všetko čo vyhovuje obom alebo viacerým partnerom.

tamitamitami
15. feb 2024

Je super že ti narovinu povedal čo by chcel skúsiť.
Táto požiadavka mi príde normálna, môže to byť zaujímavé spestrenie.

majada35
15. feb 2024

No, divné..) Cize sexovať bude s ňou a ty sa s ním môžeš bozkávať a hádam aj vzdychať 😁🙈

autor
15. feb 2024

@majada35 🤣 tiež sa cítim v tejto trojici nejak navyše 🤣

minimie
15. feb 2024

Sakra, ale sú tu niektoré baby upäté, prečo by si to autorka nemohla užiť? Vás nebaví pohľad na rozpáleného chlapa? Rukou alebo ústami mu to nerobíte? Môže mu pri tom sadnúť na tvár, ak by sa vám to zdalo moc jednostranné 😁😁😁

autor
15. feb 2024

@minimie veď ho mám bozkávať. Nekomplikuj mi to! 🤣

majada35
15. feb 2024

Nie že nakoniec ešte tá umelá dáma bude obľúbenejšia 🤣🤣

autor
15. feb 2024

@majada35 pre neho? 😅 Však nech sa hrá. Ja si pospím 🤣

taga
15. feb 2024

Ja sice taketo chutky nemam ale dost sa cudujem co ste vsetky zrazu take jemnocitne... ved to je ako keby pri sexe pouzili vibrator na jej uspokojenie... obratene garde je cudne ale zas nijako uchylne mi to nepride

dominikamacakova
15. feb 2024

@egonsk toto bol dúfam sarkazmus

moonlight1210
15. feb 2024

Vsak to skus a uvidis, ako sa budes pri tom citit.
Druha vec je, ze sa mu to moze s tebou takto tak zapacit, ze sa za tebou bude plazit ako fazula do susedovej zahrady.
A ked to nebudes prehanat a urobis z toho taku obcasnu vec, na ktoru sa moze popri inom sexe tesit, tak ked mu obcas niekde posepkas, co pre neho v ten den chces urobit, tak bude pre teba aj hory prenasat.
Navyse, ked mate spolocnu vec, ktora je netradicna, ale prijemna (a specialna), spaja vas to o to viac. No a dobry sex je jeden z dolezitych pilierov dobreho vztahu (spolu s inymi vecami).

minimie
15. feb 2024

@autorka A to sa vylučuje? Chce to len trocha kreativity (a flexibility) a zvládaš šicko 🤣🤣🤣. Špecifikoval kde presne ho máš bozkávať? 🤣

autor
15. feb 2024

@dominikamacakova myslím si, že nebol. Akurát, že ten jeho chabý pokus so mnou nič neurobil

Strana
z3