icon

Priateľ vlastní umelú vagínu. Máte skúsenosti?

15. feb 2024

Dúfam, že tu nikoho nepohorším takouto témou/otázkou. Priateľ má doma umelú vag… (fleshlight). Používal ju zjavne keď bol slobodný, prípadne možno aj teraz, keď nie sme spolu. To som sa nepýtala. No a k veci. Vravel mi, že by chcel skúsiť nech mu to s tým robím ja. Moje prvé myšlienky boli, že či mu akože nestačím ja. Som mu povedala, že veď to si môže robiť aj sám a on, že to je iné, že ja ho môžem pritom aj bozkaváť.
Skúšali ste to niekto? Mám do toho ísť? Neviem, či sa nebudem cítiť príliš divne. Veď to je vag… podľa nejakej inej ženy.

autor
15. feb 2024

@minimie heeeej 🤣 Nebudem ho bozkávať vedľa tej umelej pizdy 🤣 Ja som vlastne teraz aj rada, že nechce odo mňa aby som ju aj lízala 🤣

minttu
15. feb 2024

Ja som sa kedysi isty cas stretavala s jednym chlapcom, respektive mladym muzom a bola som z neho dost paf. V intimnej sfere to klapalo vynikajuco. Boli sme voci sebe navzajom dost otvoreni, hovorili sme si co sa tomu druhemu paci a tak. Jedneho dna mi prezradil, ze ked bol bez partnerky, pouzival tuto umelu onú, a aj mi ju ukazal. No a straaaasne sa mi vtedy zhnusil. Nie, neziarlila som na "nu". Masturbaciu povazujem za normalnu a nech si masturbuje kolko chce. Ale robit si to do umelej vaginy mi prislo take akesi zufale, ubohe, uchylacke. Ani som nevedela, ze cosi take existuje. Pripada mi to ako tie gumove babiky s otvormi. Pre chlapov co silou mocou snivaju o zene, ale nemaju na to aby si nejaku zohnali, tak to robia do umelej.
Ale k tvojmu problemu- chod do toho, ak ta to laka. Ak ta to odpudzuje, tak to urcite nerob.

demodun
15. feb 2024

Veď vyskusaj. Dovolené je všetko čo sa páči obom. Ak sa ti to nebude páčiť, povedz mu že raz stačilo.

fido69
15. feb 2024

@moonlight1210 Som z teba na prášky. "sa za tebou bude plazit ako fazula do susedovej zahrady." nepoznám a budem používať. Fakt skvelé prirovnanie. 😅

marca12
15. feb 2024

Sice som o tom este nepocula. Ale nie to to iste ako ked sa pri sexe pouziva vibrator? Kazdy ma nejake sposoby a hracky,ktore pouziva. Nebrala by som to ako nieco zvratene.

minttu
15. feb 2024

@fido69 Coze, nepoznas to prislovie, ze zena je ako fazula? Ak nema pevny kolik, taha sa k susedovi.

weronika171717
15. feb 2024

Možno si tam dole širšia ako je tá umelá vagína. Preto si to žiada. Ktovie. 😁😁😁

fido69
15. feb 2024

@minttu Nie, nikdy som to ešte nepočul. Je to také krátke, vtipné a výstižné.
Manželom by to mali tesať nad dvere, aby na to stále mysleli. Existuje také aj na chlapov?

fido69
15. feb 2024

Zbytočné polemiky. Je to čisto o použití sexuálnej praktiky, ktorú ten chlapec dôverne pozná, má ju zaužívanú, prináša mu dostatočné sexuálne uspokojenie a občas sa k nej chce vrátiť. Ale chce sa k nej vrátiť spolu s tebou. Takže ti dôveruje a odkrýva svoje intímne tajomstvo. Nesklam ho. Raz to skús a potom uvidíš. Vždy mu môžeš povedať, že tadiaľto cesta nevedie a že ty by si to chcela inak...

autor
15. feb 2024

@weronika171717 chyť sa za ruku s @egonsk a choďte spolu do umelej

minimie
15. feb 2024

@weronika171717 možno je tak trochu subik a má rád keď má žena nad ním tento druh "nadvlády"

autor
15. feb 2024

@minimie on má podľa mňa všetky tieto druhy praktík, alebo čo to je, ale v jednom. A mňa si vybral ako pokusného králika a ja z lásky, ako hlúpa, pristúpim na hocičo 🥲🤣

ptvw
15. feb 2024

Keď ta to nebude baviť stále máš jednu ruku voľnú a môžeš scrollovat modrého kona a druhou "posilovat" ...to je ozaj vzrušujúce keď bude držať v ruke gumenu vagínu a hoblikat nou hore dole 🫣

greywolf
15. feb 2024

Tak vibrator je ok vagina nie? Ved to je to iste. 😀

babulkomale
15. feb 2024

Ja som si to predstavila a nemozem sa prestat rehotat 😂😂😂

bluka2
15. feb 2024

Toto je ešte v rámci tolerancie podľa mňa v dnešnom svete prasakov; už tu bola aj tema, že jedného vzrušovali smradľavé, teda pardon, použité ponožky jeho partnerky… predstav si toto a sprav mu radosť, snáď sa odvďačí 😄

tundra
15. feb 2024

Priatel ma trojku vzdy,ked sa pridas🤣🤣🤣,no neber to👏

thoughtfulweirdo
15. feb 2024

Nepríde mi to nijako zvláštne a nijako by ma to nepohoršilo. Veď to je len ozvláštnená "ručná práca", to je aspoň teda za mňa úplne obyčajná praktika 🤷🏻‍♂️ asi ako keď muž použije pri venovaní sa žene vibrátor.

betulinka1
15. feb 2024

Asi doma vibrator nemas a ani ziadne sexuálne pomocky neskúšate, ak je ti to divne. Mne by to napriklad neprislo divne, ja by som to skusila a este ked si chlap aj povie, ze ako by to rad vyskúšal preco nie. Minule som sa pytala ja jeho, ze ci nekúpime, ci nechce vyskusat, niekde som zachytila reklamu. Ale tak nechcel. Ja ano, mna by to zaujimalo ako to funguje a ako na to chlap reaguje.

greywolf
16. feb 2024

@betulinka1 ty musis byt dobra manzelka. 😉 Tak ho prekvap 😀

saxana000
16. feb 2024

A.ked ma.zena doma vibrator a chlap.ho na nu pouzije?ved je to to iste.. pre.niekojo normalne pre.niekoho nepredstavitelne..je na tebe kam.si ochotna zajst.ci to chces skusit..ak nie povedz mu to a mal by to plne respektovat..

slavka1988
16. feb 2024

Keby je to opačne on Ťa bozkáva a dáva ti dnu vibrator bolo by to fajn ,.ja by som to vyskusala a pozri chvilku a potom by som vymenila za seba takze ber to len ako hračku na spestrenie🙂

iwesska
16. feb 2024

Boze moj, je to hracka - kus plastu a silikon,nie ina zena🤦‍♀️ Ked ma zena vibrator,je to iny chlap?? Hracky sa mozu pouzivat aj v pare,keby si nevedela.

marseillefan
16. feb 2024

autorka, podľa mňa si nudná v posteli, keď takúto blbosť takto veľmi riešiš a uráža ťa to... pozitívom toho všetkého je, že sa na tomto fóre budeš cítiť veľmi dobre, lebo tu je takých žien asi 90 percent 🙂

autor
16. feb 2024

@marseillefan keby vieš, čo všetko som mu už dovolila, tak nikdy nepovieš, že som nudná. Nevadia mi ani tie vibrátory, čo tu niektoré spomínali. Mne vadí len táto konkrétna jedna umelina

marseillefan
16. feb 2024

autorka: obliekal si tvoje gaťky alebo niečo také? Lebo fakt neviem, čo iné by ma prekvapilo 🙂
Btw, pripomenula si mi moju exku... bola moja prvá, ja vtedy ešte hlúpy beta samček.. a ona na mňa vyvalila: "Dúfam, že nemasturbuješ... to by som mala pocit, že ti nestačím"
Ja som síce masturboval aj 3xdenne v tom čase, ale moja odpoveď bola: "Jasné, že nieeee..."
Teraz by som už debila zo seba nerobil a povedal by jej pravdu... aj to, čo chcem robiť v posteli.

autor
16. feb 2024

@marseillefan nenapísala som, že by ťa to prekvapilo, ale že by si určite netvrdil, že som nudná

marseillefan
16. feb 2024

veď to sem napíš... si anonym, takže si to môžeš dovoliť 🙂
Fakt by ma to zaujímalo, lebo ja osobne by som si tipol, že sú to len nejaké elementárne veci. Ale rád sa budem mýliť a priznám svoj omyl.
Môj osobný favorit tip je, že ťa ukecal na anál, raz ste ho skúsili, ale nepáčilo sa ti to, takže od vtedy už nie.

marseillefan
16. feb 2024

A ešte jeden tip: svojho priateľa už neľúbiš a uvažuješ o rozchode... trafil som sa?

autor
16. feb 2024

@marseillefan to by bol skôr anál v opačnom garde. Nejde mi o žiadnu anonymitu, ale o to, že je to moje súkromie a je na mne, čo prezradím. Téma bola založená len kvôli tej jednej konkrétne veci a nie o celom našom sexuálnom nažívaní