icon

Priateľa baví holiť moje nohy

22. okt 2022

Ahojte,

nebola som zvyknuta na to, aby mi partner holil nohy. Aktualny priatel v tom ma velku oblubu. Zacalo to tym, ze sa ma spytal, ci mi moze oholit nohy. Ja som s tym suhlasila. Ked sa spolu kupeme, skoro stale ma o to zaujem. Ako ja som rada, lebo mam o starost menej. :D Akurat mi to pride zvlastne. Najvacsiu radost ma asi z toho, ked mi holi oblast bikin. 🙂

Aj vasi partneri maju zalubu odstanovat vam ochlpenie?

Dakujem za odpoved.

Strana
z2
lulaby1982
22. okt 2022

Mňa by zaujímalo kde vidíte tu paralelu tej prehnanej starostlivosti o Vás aj inde vo Vašom vzťahu,či sa to niekde inde aj ukazuje ako len Vás obmedzovať v starostlivosti o Vaše telo. Lebo berie Vám aj Vaše kompetencie , lebo ak ste zdravá ,tak by ste sa mohla vedieť o seba postarať , je to vzťah rodič dieťa ,kde By ste dieťa a on rodičom ,aspoň chce tak byť, čo nie je niekedy na škodu ,ale tiež to má svoje hranice.

Byť starostlivý jedna vec ,čo je ok, takto to majú ľudia väčšinou dospelí keď sú rodičia alebo keď žili v Tom,že rodičia sa o nich s obrovskou láskou starali a milosťou, a druhá byť dominantný manipuláci obmedzujuci .Možno vyjadruje aj žiarlivosť ,že patríte iba jemu ,že ste jeho majetok a postará o Váš ako o babickin porcelán.

Určite by som venovala pozornost svojej nepohode vo vzťahu , čo tam beží ,tej dynamike , o čo komu ide.

kubkovamama
22. okt 2022

Keďže mu to dovolíš,nevadí ti to,nerobíš to na silu iba kvôli nemu,tak je to v pohode.Vsetci mame to svoje a čo je pre niekoho normálne je pre druhého uchylne.Kazdy ti tu napíše niečo iné.🤷Ak,nech ti kľudne holi aj chrbát,je to vaša vec a nemôžeš porovnávať zvyky svojho chlapa si zvykmi susedinho chlapa

euka210
22. okt 2022

Nema moj take, sam sa nerad holi, nieto este mna 😁. Na spestrenie preco nie.

kiwi3
22. okt 2022

@lulaby1982 v zasade by som mozno aj suhlasila, ale preco to vykanie?

viestta
22. okt 2022

@kiwi3 profesionálna deformácia vzťahové ho kouča? 🤔 Ja som si všimla, že straaaasne dlhé príspevky vypisuje, kým prečítaš všetko aj stratíš podstatu. Taka akademická teoretika, od života trosku odtrhnuta

autor
22. okt 2022

Mne sa tiež nechce. Keď ho to baví, pre mňa výhoda. Ináč zaujímavé aký bol z neho profík, dobre mu to ide. Žiadne neoholené chlpy a ani podráždená pokožka. :D Isto to skúšal na bývalých, ktoré sa tiež asi nechali.

andrea_prestastna
22. okt 2022

Tak ked budes tehotna aspon ta nedoreze,,,,, inak neviem si to predstavit,, aj paze rad holi?? Fuuuha

kvietok2891
22. okt 2022

@viestta 🤣🤣🤣

karolinakr
22. okt 2022

No tak toto by mi vobec nevadilo, o starosť menej

brembo
22. okt 2022

@karolinakr 😂😂😂

brembo
22. okt 2022

No mohol by si otvoriť živnosť😂.