icon

Priateľka nevie dosiahnuť orgazmus

3. apr 2022

Ahojte chcel by som sa vás spýtať jednu vec... S mojou priateľkou sme už dlhšie vo vzťahu a mali sme aj veľakrát sex len problém je že sa nevie spraviť proste nevie mať orgazmus ani počas sexu ani rukou či nejakou pomôckou... Pýtal som sa jej či sa niekedy v živote spravila a ona že nie nikdy lebo jej to nejde... Viem o tom že niektoré ženy sa naozaj nevedia spraviť (mať orgazmus) ale toto je niečo iné... Všimol som si párkrát jednu vec... Naposledy keď prebiehala medzi nami vzájomná masturbácia tak to bolo v pohode vzrušená bola poriadne aj vlhká ako vždy a zameriaval som sa iba na klitoris aj mala taký tyk a úplne vyzeralo to ako keby sa konečne spravila... Pýtal som sa jej či mala orgazmus a ona že nie že ona sa nespraví... Ale nechápem prečo bola akoby v takých kŕčoch, jak keď má žena orgazmus... Mam také tušenie že by sa aj vedela spraviť len či nemôže mať strach z toho alebo ja neviem... Neviem čo mám pre to urobiť aby sa spravila aj ona lebo mi je blbé že sa spravím iba ja a ona nič... Sme spolu už rok aj pol a za celý náš vzťah už keď to malo v nej vyvrcholiť ma odsunula nabok alebo dala preč ruku... Od kedy sme spolu tak ona sama sa jej nedotýka lebo ju to nebaví ani sa nevie spraviť a vraj ja to viem úžasne tak radšej to necháva na mňa... Skúšal som aj bod G ale nejako to nepomohlo... Mam pocit akoby mala strach alebo bola v nej nejaká "blokáda" že že sa hanbí alebo niečo a pred orgazmom to stopne.

Strana
z2
kamatopo
3. apr 2022

Koľko má priateľka rokov?

monka105
3. apr 2022

Viem, čo je bod G a kde sa nachádza. A ty, keby si ho našiel a vedel, čo a ako s ním máš robiť, možno tento problém už nemáte. Nedá sa ,,skúšať” bod G, zrejme si to robil nesprávne. Môj komentár narážal iba na toto. Ak si si všimol, ďalej som písala, že tvoja priateľka to má v hlave a musí sa uvoľniť. Ak bude počas sexu myslieť iba na to, či dosiahne orgazmus, nedosiahne ho. A napísala som aj to, že mne pomohli aj venušine guličky.

sense
3. apr 2022

Ak je spokojná tak nerieš,... Možno ma v hlave blok, možno ani sama nevie co ten orgazmus je... Možno sa hanbí a preto ta stopne...

autor
3. apr 2022

@monka105 ja viem kde je aj všetko... Tak nepíš kraviny či som si nepomýlil písmenko... Zrejme si nepochopila vetu ktorú som o tom bode písal ale nevadí možno inokedy pochopíš

kittykat22
3. apr 2022

su zeny ktore nikdy nedosiahnu orgazmus. Je to biologicky dane. Ci je tvoja partnerka jednou z nich, vie len ona sama. Je mozne, ze ti nechce povedat pravdu - z osobnych dovodov. Kto vie. Ak mas pocit, ze nehovori pravdu, tak by bolo dobre na nu netlacit. Uzatvori sa proti odpovedi este viac. Nechaj to tak. Mozno bude stacit sa jej spytat, co mozes spravit, aby bola pri milovani spokojna a ci je nieco co by ju potesilo. Pokial skutocne nikdy nedosiahla orgazmus tak nevie o co prichadza a tym padom jej to nebude chybat. Nebude prva ani posledna. Ale to neznamena, ze nemoze mat pri tebe bohaty sexualny zivot.

sszuzu8
3. apr 2022

@monka105 veľa mužov ani len netuší o existencii tohto bodu 😀 tento autor aspoň vie ze existuje aj to je bod pre neho

sszuzu8
3. apr 2022

@monka105 niekomu je stimulácia bodu G nepríjemná a nespôsobuje žiadne. Slastne pocity
Čítala som o tom nejaké štúdie. Čiže autor ho možno aj našiel. Ale priateľke jeho stimulácia nerobí dobre

martinaondrej
29. máj 2022

Niekedy nepomáha ani ten bod G .
Ja som mávala rovnaký problém. Bolo ma až nemožné spraviť.
Mala som veľa myšlienok v hlave a nevedela som sa poriadne uvoľniť.
Niekedy sa neviem ani teraz spraviť, tak si kvázi napomáham (klitoris)

Raz keď to pocíti, tak už bez toho si to nebude vedieť predstaviť🙂

mariadlhosova
19. sep 2022

Pred pohlavným stykom priateľka nech sa ide vycikať, pod sebou treba chránit posteľ pred zmočením a, keď znovu bude mať ten pocit, že sa ide pcikať, nech sa akože pocika. Prečo akože? Lebo to nie je pocikanie, je to orgazmus a jej ejakulat má podobu moču ale nie je to moč. Ani pocikanie.Je to, len pred orgazmom taký pocit, no zato vyvrcholenie je potom fantasticke a intenzivné. Porozpravajte sa s ňou o tom, že je to normálne. Že aj taký býva orgazmus.

marienka767
7. jan 2023

ahoj, teraz som dala temu o tom.. mam to podobne ako tvoja priatelka akurat ze ja vyvrcholit viem iba so spojenymi nohami, napnutymi, na bruchu a partner uplne na doraz vo mne , v tom bode kde mu poviem, ze ma byt a vtedy ked sa drazdim tak sa urobim.. tak to skuste podla mna to musi ist… lebo toto co si opisoval s nou mam aj ja .. pocity na cikanie a silny taky akoby tyk- drazdenie ale neurobim sa..

kristina14
Autor odpoveď zmazal
dadis
25. apr 2023

@kristina14 Pomoze

kristina14
Autor odpoveď zmazal
dadis
25. apr 2023

@kristina14 Iste, nepoznam zenu, co by ju vibrator/womanizer neuspokojil..

tatisa
28. nov 2024

Dobrý deň vopred sa chcem ospravedlniť ale budem písať úprimne a na rovinu mam taky menší problém sme s priateľom už pol roka spolu a no pri intímnom styku nepociťujem orgazmus je jedno aká poloha alebo či má robí rukou alebo niečim iným alebo sa robím ja ale proste chvíľu pred orgasmom ako by to prestalo koľko krát sa aj urobím ale proste orgazmus nepociťujem a rada by som sa opýtala ci niekto nevie co by mohlo pomôcť úprimne rada by som ho aspoň raz pocítila nevie niekto poradiť? Ďakujem

mamamasama
28. nov 2024

@tatisa urobíš sa, ale nemáš orgazmus? Zaujímavé

tatisa
2. dec 2024

@mamamasama no v podstate hej až na to ze ja sa viem urobiť ale nie nemať orgazmus ale necítiť ho nepociťujem ho ako ostatný

zuzkabeuty
22. apr 2025

@dadis je taka dobra? Žeby doplním hračku lebo bežné vibrátor mi prídu ako vyšetrenie

zuzkabeuty
22. apr 2025

@martinaondrej to je klitoris vo vnútri bod G nie je tlačidlo

zuzkabeuty
4. máj 2025

Bod G je len pokračovanie klitorisu teraz je dobrý dokument na netfflix sexualita žien je tam normálne rozobrať a myslím že sa to vola umenie rozkoše taky dobrý dokument muž hovoril že by to mala byť sexuálna výchova na školách

Strana
z2