Priateľka neznáša nahotu. Môže za tým byť psychológia?
Sme s priateľkou krátku dobu , bude to 6 mesiacov. Predo mnou mala toxického partnera ktorý ju psychicky týral. Ale však čo sa týka sexuálneho života ,z mojej strany je to všetko v poriadku.
Skôr jej tak celkovo ako vadí nahota. Neviem ako to inak povedať. Aj po intímnostiach sa hneď chce obliecť. Alebo že chce mať na sebe aspoň niečo ( podprsenka, tričko ). Keď sa prezlieka predo mnou tak že rýchlo rýchlo . Podľa mňa sa nemá za čo hanbiť. A hlavne nie predo mnou . Myslíte si že v tom môže byť niečo psychické?
@ina2405 nemusis so mnou suhlasit, ja ta o nicom nepresviedcam. Skor sa opytaj samej seba, co s tebou na mojich odpovediach tak rezonuje, ze mas potrebu na to reagovat. Priznala si, ze ani pre teba nir je nahota komfortna, ved ok. Ak si s tym v poriadku a si sama so sebou spokojna, tak to predsa nemusis menit, ani s tym nic robit 🤷 Ja si myslim, ze partnerstvo je najlepsia terapia. Ak mi na tom druhom zalezi, tak je v mojom zaujme na sebe pracovať, zamyslat sa aj zdanlivo nad malickostami. Prehodnotit, co sa zmenit da a co nie, samozrejme nikdy nikto nebude dokonaly, preto ma partner na vyber, ci sa s tym dokaze zmierit, dokaze to prijat take, ake to je bez zmeny.
@lindusss2016 vieš čo so mnou rezonuje? Že vy nehanbliví máte potrebu tlačiť na ľudí. Všimni si, že nik tu z "hanbiacej" sa väčšiny nenapísal nič v zmysle, že on je chorý, nenormálny, že sa s ním treba moc rozprávať, prečo ju tak strašne chce vidieť nahú neustále. Zatiaľ čo vás je tu pár bez ostychu, ale snažíte sa urobiť z druhých nenormálnych podivínov. Prečo?
@ina2405 a kde v mojej odpovedi si toto vycitala? Ved hned na zaciatku som mu napisala, ze kvoli tomuto urcite nie je narusena. Pytala som sa ho, ci jemu to prekáža, neodpovedal, takze zas ani nevieme, ci je tema realna, ale hlavne som sa ho pytala, co on robi pre to, aby sa pri nom ona citila dobre aj naha. Tym, ze kazdy ma svoje traumy, som sa mu snazila povedat, ze urcite aj on tie svoje ma a ze zrovna toto nemusi byt ukazka tej jej. Ani som nikde nenapisala, ze ja som z nehanbiacej skupiny. Mam zopar veci, co by som rada na sebe zmenila a isteze tieto partie nevytrcam s radostou. A kde ja, prosim ta, tlacim na ludi, ze musia chodit nahi?
@lindusss2016 píšeš, že keďze to jemu vadí, tak sa o tom majú rozprávať a riešiť to. To nie je nátlak? Ak už ukázala x krát, že to jednoducho nemá rada.
@ina2405 co je na tom natlak? Normalne sa partnerky opytat, preco to tak ma? Nepisem, ze ju ma atakovat, ale zaujimat sa o nu. Ved ak mam nieco v hlave ohladom partnera, opytam sa na to, bavim sa o tom.
@lindusss2016 Vždy jej hovorím že proste je krásna , pri mne sa hanbiť nemusí. Už som sa s ňou rozprával a vraj sa proste hanbí a že potrebuje iba svoj čas .
Tak jej ten čas daj 😉
Ja tiež nemám problém s nahotou ale v zime doma jednoducho potrebujem mať aspoň tričko
Koľko ma rokov?
Nechaj ju tak, možno to časom prejde. Poznám taký prípad

@lindusss2016 nesúhlasím. Čo má partner do toho čo hovoriť? Už mu dala najavo, čo je jej nepríjemné a on ju chce prerobiť podľa seba. Vo veciach intimity treba hlavne rešpekt. Však nech si nájde inú partnerku, ktorú nebude podrobovať psychologickým rozborom.