Priateľov tajný análny kolík
Ahojte žienky,ani neviem ako mám začať 🤔Pred víkendom som balila veci do priateľovej cestovnej tašky (šli sme na chatu)a našla som mu tam análny kolík.Nepovedala som mu, že som to videla.Viem,že to má rád,ale takýto sme spolu nepouzivali .Včera som tašku znovu vypratavala a on si zrejme spomenul, že tam má niečo ukryté, tak ihneď ,že on si ju vyprace.Ja som si pozrela tašku, keďže je teraz v práci.Ten kolík tam nechal ukrytý v bočnej priehradke,ale som si na 100%ista,že ho aj včera použil . Zrazu nemal na mňa chuť, že už chce spať, (keďže ja som prišla z poobednej a on vstáva na rannú). Teraz otázka prosím vás mám sa ho opýtať na to? Ako zareaguje? Hmmmm Inac Hocikedy mu vravím, že ak má chuť, keď som v práci nech sa spraví, nech sa udržiava 😁no on mi stále tvrdí, že on nepotrebujete sa sám spraviť, že uspokojenia má pri mne dosť.
Ako vy by ste zareagovali???
Veľmi pekne ďakujem za vaše názory
Si si na 100% istá, že ho použil? čo si to očuchávala? 🤣 joooj bože....toto napísať...neverím...ja sa smejem jak šalená 🤣🤣🤣
🙏😂😂😂 táto téma sa tiež zapíše do análov koníka ,mám ten pocit 😂😂
Pôvodne som chcela nejak reagovať, ale musela som si to prečítať 2x a teraz neviem, či mám písať vážne alebo ako, tak to vzdávam 😀
len pozor, aby ti o chvilu s nejakym chlapom neutiekol 🙂
@sowhat to ma tiez napadlo, ked to ma rad do analu...
Veď ale v čom potrebuješ poradiť??? Veď normálne mu povedz, že si mu chcela oprať tašku, tak si vyberala z nej veci a našla si tam toho nezbednika...no a už nejako to asi vysvetli
Ja som pýtala radu,či mám mu o tom povedať či nie,a nie len samé vysmechy.Dakujem Vám veľmi pekne
A inak tento príspevok nemá chybu v tomto škaredom smutnom počasí 😂😂😂troska ma to prebralo🤣😂
Ja som pýtala radu,či mám mu o tom povedať či nie,a nie len samé vysmechy.Dakujem Vám veľmi pekne
@timi6401 a ty sa ho chceš opýtať,že si mu našla os*ratý análny kolík v batožine? Že čo to má znamenať?🤭😂 boššé odpusť miii 🙏😂😂
Čo presne sa snažíš zistiť?
Vadí ti, že má aj iný kolík, ktorý potajme používa?
Alebo chceš vedieť, či má radšej análny sex, než sex s tebou? On niekedy bol aj s mužom?
ja ako praktická žena by som vyprala z hygienických dôvodov celú tašku. Čo sa týka sexuálnych pomôcok, nechceš mu nechať nejaké súkromie, aby sa pred tebou nemusel hrať na chrumkavého, že on niiiič bez teba nerobí? Či ty keby si použila podobnú záležitosť, mu to hneď potrebuješ hlásiť?
@timi6401 hrozne to je na tomto koníku. Už aby človek nemohol mať ani po taškách poskrývané osraté análne koly lebo ho hneď vysmejú...
@timi6401 a ty sa ho chceš opýtať,že si mu našla os*ratý análny kolík v batožine? Že čo to má znamenať?🤭😂 boššé odpusť miii 🙏😂😂
@zuzanita1609 no predstáv si že ako píšeš tie tvoje predstavy nebol zas...ny, ale z prádla od mochu
@zuzanita1609 no predstáv si že ako píšeš tie tvoje predstavy nebol zas...ny, ale z prádla od mochu
@timi6401 nechápem..z prádla od moču? Ale tak,je to potom riadny špindíra,to mu robí problém hodiť rovno do koša na bielizeň,aj tie močom nasiaknuté trencle? 🥴
@timi6401 to je stale ten istý priatel, ktory ta v roku 2024 podvzadzal s kadejakymi kur...i a podobne..a vytvaral si nove hesla kedysi na pokeci, že?
@timi6401 ak je pravda to co pise @zojazoja tak tu je kazda rada uplne zbytocna. Ty nemas ani sebeucty ani hrdosti a ani dost rozumu na to aby si pochopila, ze si uz davno mala byt jeho byvala. Eroticka pomocka, ci pouzita alebo nie, na tom nic nezmeni. Ty si s nim dobrovolne napriek vsetkemu a dobrovolne s nim aj ostanes.
Čo presne sa snažíš zistiť?
Vadí ti, že má aj iný kolík, ktorý potajme používa?
Alebo chceš vedieť, či má radšej análny sex, než sex s tebou? On niekedy bol aj s mužom?
@unicornladyci mám mu o tom povedať či nie..s mužom určite nebol
Fuj 🤮 keď už používate hračky tak sa naučte ich dezinfikovat
Odhliadnuc od toho, normálne mu povedz, že si ho našla. Bože ľudia sa fakt boja rozprávať🤦♀️

len pozor, aby ti o chvilu s nejakym chlapom neutiekol 🙂