icon

Priateľov tajný análny kolík

timi6401
3. jún 2025

Ahojte žienky,ani neviem ako mám začať 🤔Pred víkendom som balila veci do priateľovej cestovnej tašky (šli sme na chatu)a našla som mu tam análny kolík.Nepovedala som mu, že som to videla.Viem,že to má rád,ale takýto sme spolu nepouzivali .Včera som tašku znovu vypratavala a on si zrejme spomenul, že tam má niečo ukryté, tak ihneď ,že on si ju vyprace.Ja som si pozrela tašku, keďže je teraz v práci.Ten kolík tam nechal ukrytý v bočnej priehradke,ale som si na 100%ista,že ho aj včera použil . Zrazu nemal na mňa chuť, že už chce spať, (keďže ja som prišla z poobednej a on vstáva na rannú). Teraz otázka prosím vás mám sa ho opýtať na to? Ako zareaguje? Hmmmm Inac Hocikedy mu vravím, že ak má chuť, keď som v práci nech sa spraví, nech sa udržiava 😁no on mi stále tvrdí, že on nepotrebujete sa sám spraviť, že uspokojenia má pri mne dosť.
Ako vy by ste zareagovali???
Veľmi pekne ďakujem za vaše názory

Strana
z4
sowhat
3. jún 2025

len pozor, aby ti o chvilu s nejakym chlapom neutiekol 🙂

earlgrey
3. jún 2025

Si si na 100% istá, že ho použil? čo si to očuchávala? 🤣 joooj bože....toto napísať...neverím...ja sa smejem jak šalená 🤣🤣🤣

zuzanita1609
3. jún 2025

🙏😂😂😂 táto téma sa tiež zapíše do análov koníka ,mám ten pocit 😂😂

zojazoja
3. jún 2025

@timi6401 to je stale ten istý priatel, ktory ta v roku 2024 podvzadzal s kadejakymi kur...i a podobne..a vytvaral si nove hesla kedysi na pokeci, že?

zdenusa4
3. jún 2025

Pôvodne som chcela nejak reagovať, ale musela som si to prečítať 2x a teraz neviem, či mám písať vážne alebo ako, tak to vzdávam 😀

timi6401
autor
3. jún 2025
@earlgrey

Si si na 100% istá, že ho použil? čo si to očuchávala? 🤣 joooj bože....toto napísať...neverím...ja sa smejem jak šalená 🤣🤣🤣

@earlgrey no predstav si, že keď som ho našla nebol moc čistý a zrazu je vyumyvany.neviem čo je na tom smiešne
@earlgrey

mdse
3. jún 2025
@timi6401

@earlgrey no predstav si, že keď som ho našla nebol moc čistý a zrazu je vyumyvany.neviem čo je na tom smiešne
@earlgrey

@timi6401 fuj ty kks. Ak toto nie je vymyslená blbosť, čo si myslím že je, tak si nechuťáčka aj Ty aj frajer. Že "nebol moc čistý".

timi6401
autor
3. jún 2025
@earlgrey

@earlgrey už vidím, že tu sa fakt neoplatí nič napísať, len samé vysmechy človek dostane, akokeby nikto nikdy nesexoval😐

nin12345
3. jún 2025
@timi6401

@earlgrey už vidím, že tu sa fakt neoplatí nič napísať, len samé vysmechy človek dostane, akokeby nikto nikdy nesexoval😐

@timi6401 hrozne to je na tomto koníku. Už aby človek nemohol mať ani po taškách poskrývané osraté análne koly lebo ho hneď vysmejú...

balerina2025
3. jún 2025
@sowhat

len pozor, aby ti o chvilu s nejakym chlapom neutiekol 🙂

@sowhat to ma tiez napadlo, ked to ma rad do analu...

7miriam77
3. jún 2025

Veď ale v čom potrebuješ poradiť??? Veď normálne mu povedz, že si mu chcela oprať tašku, tak si vyberala z nej veci a našla si tam toho nezbednika...no a už nejako to asi vysvetli

timi6401
autor
3. jún 2025

Ja som pýtala radu,či mám mu o tom povedať či nie,a nie len samé vysmechy.Dakujem Vám veľmi pekne

mdse
3. jún 2025
@timi6401

Ja som pýtala radu,či mám mu o tom povedať či nie,a nie len samé vysmechy.Dakujem Vám veľmi pekne

@timi6401 hlavne mu povedz, nech si za.ovnený kolík umyje predtým, než ho dá do tašky 🤦

7miriam77
3. jún 2025

A inak tento príspevok nemá chybu v tomto škaredom smutnom počasí 😂😂😂troska ma to prebralo🤣😂

zuzanita1609
3. jún 2025
@timi6401

@timi6401 a ty sa ho chceš opýtať,že si mu našla os*ratý análny kolík v batožine? Že čo to má znamenať?🤭😂 boššé odpusť miii 🙏😂😂

kammik
3. jún 2025
@timi6401

@timi6401 myslim si ze ste spolu asi zrejme dost dlho, kedze vies o tom ze on ma toto rad. tak preco vahas s tym ze sa ho to opytas?

timi6401
autor
3. jún 2025
@kammik

@timi6401 myslim si ze ste spolu asi zrejme dost dlho, kedze vies o tom ze on ma toto rad. tak preco vahas s tym ze sa ho to opytas?

@kammik viem že už dávnejšie mal predomnou tajnosti,
No sama neviem

unicornlady
3. jún 2025

Čo presne sa snažíš zistiť?
Vadí ti, že má aj iný kolík, ktorý potajme používa?
Alebo chceš vedieť, či má radšej análny sex, než sex s tebou? On niekedy bol aj s mužom?

kammik
3. jún 2025
@timi6401

No sama neviem

@timi6401 Tak si normalne sadnite a vydiskutujte si to. Ved ste dospeli ludia predpokladam. Mozno mal predtym tajnosti, lebo sa hanbil. Ci co si myslis teraz ze to pouzil s niekym inym alebo sam bez teba?

0silvia0
3. jún 2025

ja ako praktická žena by som vyprala z hygienických dôvodov celú tašku. Čo sa týka sexuálnych pomôcok, nechceš mu nechať nejaké súkromie, aby sa pred tebou nemusel hrať na chrumkavého, že on niiiič bez teba nerobí? Či ty keby si použila podobnú záležitosť, mu to hneď potrebuješ hlásiť?

tamtamka26
3. jún 2025
@nin12345

@timi6401 hrozne to je na tomto koníku. Už aby človek nemohol mať ani po taškách poskrývané osraté análne koly lebo ho hneď vysmejú...

ha_ha
3. jún 2025
@timi6401

No sama neviem

@timi6401 Nemusíš mu nič hovoriť. Schovaj mu ho a rozhovorí sa aj sám. 😂 🤦

timi6401
autor
3. jún 2025
@kammik

@timi6401 Tak si normalne sadnite a vydiskutujte si to. Ved ste dospeli ludia predpokladam. Mozno mal predtym tajnosti, lebo sa hanbil. Ci co si myslis teraz ze to pouzil s niekym inym alebo sam bez teba?

@kammik sám, ale tvrdí, že sám sa nepotrebuje...

timi6401
autor
3. jún 2025
@zuzanita1609

@timi6401 a ty sa ho chceš opýtať,že si mu našla os*ratý análny kolík v batožine? Že čo to má znamenať?🤭😂 boššé odpusť miii 🙏😂😂

@zuzanita1609 no predstáv si že ako píšeš tie tvoje predstavy nebol zas...ny, ale z prádla od mochu

timi6401
autor
3. jún 2025
@mdse

@timi6401 hlavne mu povedz, nech si za.ovnený kolík umyje predtým, než ho dá do tašky 🤦

@mdse muuudra nebol špinavý zasr..my,ako si myslíš, ale z prádla moch prach, pochopila si??? Pekný deň ti prajem a nemám záujem o tvoje prible odpovede

zuzanita1609
3. jún 2025
@timi6401

@zuzanita1609 no predstáv si že ako píšeš tie tvoje predstavy nebol zas...ny, ale z prádla od mochu

@timi6401 nechápem..z prádla od moču? Ale tak,je to potom riadny špindíra,to mu robí problém hodiť rovno do koša na bielizeň,aj tie močom nasiaknuté trencle? 🥴

ha_ha
3. jún 2025
@timi6401

@mdse muuudra nebol špinavý zasr..my,ako si myslíš, ale z prádla moch prach, pochopila si??? Pekný deň ti prajem a nemám záujem o tvoje prible odpovede

@timi6401 Čo je to moch?

viestta
3. jún 2025
@zojazoja

@timi6401 to je stale ten istý priatel, ktory ta v roku 2024 podvzadzal s kadejakymi kur...i a podobne..a vytvaral si nove hesla kedysi na pokeci, že?

@timi6401 ak je pravda to co pise @zojazoja tak tu je kazda rada uplne zbytocna. Ty nemas ani sebeucty ani hrdosti a ani dost rozumu na to aby si pochopila, ze si uz davno mala byt jeho byvala. Eroticka pomocka, ci pouzita alebo nie, na tom nic nezmeni. Ty si s nim dobrovolne napriek vsetkemu a dobrovolne s nim aj ostanes.

timi6401
autor
3. jún 2025
@unicornlady

Čo presne sa snažíš zistiť?
Vadí ti, že má aj iný kolík, ktorý potajme používa?
Alebo chceš vedieť, či má radšej análny sex, než sex s tebou? On niekedy bol aj s mužom?

@unicornladyci mám mu o tom povedať či nie..s mužom určite nebol

lucia13022023
3. jún 2025

Fuj 🤮 keď už používate hračky tak sa naučte ich dezinfikovat
Odhliadnuc od toho, normálne mu povedz, že si ho našla. Bože ľudia sa fakt boja rozprávať🤦‍♀️

Strana
z4