icon

Priateľov tajný análny kolík

timi6401
3. jún 2025

Ahojte žienky,ani neviem ako mám začať 🤔Pred víkendom som balila veci do priateľovej cestovnej tašky (šli sme na chatu)a našla som mu tam análny kolík.Nepovedala som mu, že som to videla.Viem,že to má rád,ale takýto sme spolu nepouzivali .Včera som tašku znovu vypratavala a on si zrejme spomenul, že tam má niečo ukryté, tak ihneď ,že on si ju vyprace.Ja som si pozrela tašku, keďže je teraz v práci.Ten kolík tam nechal ukrytý v bočnej priehradke,ale som si na 100%ista,že ho aj včera použil . Zrazu nemal na mňa chuť, že už chce spať, (keďže ja som prišla z poobednej a on vstáva na rannú). Teraz otázka prosím vás mám sa ho opýtať na to? Ako zareaguje? Hmmmm Inac Hocikedy mu vravím, že ak má chuť, keď som v práci nech sa spraví, nech sa udržiava 😁no on mi stále tvrdí, že on nepotrebujete sa sám spraviť, že uspokojenia má pri mne dosť.
Ako vy by ste zareagovali???
Veľmi pekne ďakujem za vaše názory

mdse
3. jún 2025
@timi6401

@mdse muuudra nebol špinavý zasr..my,ako si myslíš, ale z prádla moch prach, pochopila si??? Pekný deň ti prajem a nemám záujem o tvoje prible odpovede

@timi6401 aký moch? Myslíš moč? Naozaj ste niektoré také zúfalé, že s takýmito špinavými prasiakmi spíte. A ak je to ten o ktorom si tu už vraj písala, tak je úplne jedno s kým to použil.

salsa26
3. jún 2025

Dievča zlaté.... Jasné, že sa ho na to opýtaj, veď ťa to bude zožierať... Asi máš doma bisexuála ale to už asi vieš...

viestta
3. jún 2025
@mdse

@timi6401 aký moch? Myslíš moč? Naozaj ste niektoré také zúfalé, že s takýmito špinavými prasiakmi spíte. A ak je to ten o ktorom si tu už vraj písala, tak je úplne jedno s kým to použil.

@mdse moch je prach, take chumace co sa robia v kutoch ked dlho neupratujes.

larinka552
3. jún 2025
@nin12345

@timi6401 hrozne to je na tomto koníku. Už aby človek nemohol mať ani po taškách poskrývané osraté análne koly lebo ho hneď vysmejú...

@nin12345 😁😁😂😂🤣🤣

zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
mdse
3. jún 2025
@viestta

@mdse moch je prach, take chumace co sa robia v kutoch ked dlho neupratujes.

@viestta aha ďakujem za vysvetlenie...takže tým myslela, že kolík bol zaprášený? 😳

zuzanita1609
3. jún 2025
@mdse

@viestta aha ďakujem za vysvetlenie...takže tým myslela, že kolík bol zaprášený? 😳

@mdse tiež to počujem prvý krát ,ale aspoň sme sa poučili v niečom 🤭

mdse
3. jún 2025
@zuzanita1609

@mdse tiež to počujem prvý krát ,ale aspoň sme sa poučili v niečom 🤭

@zuzanita1609 aj tak to nedáva zmysel..

janetinka27
3. jún 2025

@timi6401 vcera tu bola otazka na nezabudnutelne konikovske temytak niekto chce tromfnut hrmotajuci mixer alebo nepozvanu sesternicu

tamtamka26
3. jún 2025
@mdse

@mdse tak na také lepkavé sa už kadečo prilepí... trochu sa strácam, najprv napísala, že nebol úplne čistý (čím myslela, že bol asi nedávno použitý) a keď ju baby vysmiali, že má špindíra doma, tak už bol len prach a mochi....🤐

miska1997
3. jún 2025

@timi6401 mňa zaráža že muž používa takú blbosť.. sorry ale ja by som sa asi aj obávala. Našťastie môj chlap je chlap a nepotrebuje koko**ny do riti 🤭
Nemyslíš že by mohol byť obojživelník 🤨

marhulka13
3. jún 2025

Nechaj ho, jeho bude rit bolieť, nie teba

timi6401
autor
3. jún 2025
@kammik

@timi6401 Tak si normalne sadnite a vydiskutujte si to. Ved ste dospeli ludia predpokladam. Mozno mal predtym tajnosti, lebo sa hanbil. Ci co si myslis teraz ze to pouzil s niekym inym alebo sam bez teba?

@kammik skôr sa hanbil

timi6401
autor
3. jún 2025

Popis a pravidlá
Každá z nás sa vo svojom živote snaží vytvoriť si zdravé a hodnotné vzťahy, bez ohľadu na to, či ide o manželstvo, partnerstvo či priateľstvo. Žiaľ, nie vždy sa to podarí...

Cieľom fóra je vytvoriť priestor, kde môžeme otvorene diskutovať o vzťahoch a poskytovať si podporu a poradenstvo.

Pravidlá:
1. Neurážame sa.
2. Vyjadrujeme sa bez vulgarizmov.
3. Ak to nevieš povedať pekne, zvoľ si radšej nereagovať.

Moderátori

amaranth3

timi6401
autor
3. jún 2025
@mdse

@mdse Popis a pravidlá
Každá z nás sa vo svojom živote snaží vytvoriť si zdravé a hodnotné vzťahy, bez ohľadu na to, či ide o manželstvo, partnerstvo či priateľstvo. Žiaľ, nie vždy sa to podarí...

Cieľom fóra je vytvoriť priestor, kde môžeme otvorene diskutovať o vzťahoch a poskytovať si podporu a poradenstvo.

Pravidlá:
1. Neurážame sa.
2. Vyjadrujeme sa bez vulgarizmov.
3. Ak to nevieš povedať pekne, zvoľ si radšej nereagovať.

kiki68
3. jún 2025

@timi6401 Jeminecku a to ho nevies pregnant, strapon a uz by do prace isiel ako kacicka 😀 Ja neviem, ale podla mna ho treba iba trosku posunut k tomu, aby sa za seba nehanbil. Neni jediny chlap, co ma tieto veci rad. Tak co ho nepotesit.
A druha vec, naucte sa tie veci sterilizovat a dezinfikovat. Bud si kupte sterilizator ( staci ten bezny na v podstate detske veci), alebo to hod do vriacej vody, ked ide o silikon, ked ide o nieco ine, tak su speci prostriedky na to a horuca voda. Inak riskujete akurat tak infekcie, hlavne on. Ludia by fakt potrebovali kurzy k tomuto.

enmery
3. jún 2025
@salsa26

Dievča zlaté.... Jasné, že sa ho na to opýtaj, veď ťa to bude zožierať... Asi máš doma bisexuála ale to už asi vieš...

@salsa26 Bisexuála?Ty vieš, čoo je prostata?

kiki68
3. jún 2025
@salsa26

@salsa26 vobec nemusi mat doma bisexuala, preto sa ti muzi tak hanbia, lebo to automaticky niekto dava dokopy s orientaciou. Pritom je to blbost

lia2929
3. jún 2025

Urcite sa ho normalne opytaj.

zuzanita1609
3. jún 2025

Akože,ak si predstavím taký análny kolík,tak s tým by sa naozaj len veľmi ťažko našla prostata 🤭. Aaani z ďaleká 😁.

klotildabazarik
3. jún 2025

@timi6401 ako by, som zareagovala? Naco regovat sak ty sa mu hrabes v jeho taske😂

selest
3. jún 2025

No fuj, na tomto by ma asi najviac nasralo ze "nebol moc cisty" 😅

zuzanita1609
3. jún 2025

Mali by sa vyjadriť v tejto téme aj páni,tiež by ma zaujímal ich názor a možno by veci objasnili viac 🤭

salsa26
3. jún 2025
@enmery

@salsa26 Bisexuála?Ty vieš, čoo je prostata?

@enmery ale no.... Tak mi to prosím ťa vysvetli... Čo to má spoločné s prostatou....

earlgrey
3. jún 2025

@morpheuss
@princkrason

Páni, je tu potrebné vyjadrenie mužov 😁

salsa26
3. jún 2025
@kiki68

@salsa26 vobec nemusi mat doma bisexuala, preto sa ti muzi tak hanbia, lebo to automaticky niekto dava dokopy s orientaciou. Pritom je to blbost

@kiki68 ešte som nestretla muža hetero, ktorému robí dobre dráždenie análneho otvoru.... A autorka, to prezentuje, ako sexuálnu hračku....s ktorou si je partner "užíva" a potom na ňu nemá chuť.... 🙂

salsa26
3. jún 2025
@earlgrey

@morpheuss
@princkrason

@earlgrey 👍 tak to som zvedavá, na odpovede....

zuzanita1609
3. jún 2025
@earlgrey

@morpheuss
@princkrason

@earlgrey Len aby sme neboli prekvapené 🤭😂😂

bielasovicka
3. jún 2025

Co je moch? Myslíš moč?

kiki68
3. jún 2025
@salsa26

@kiki68 ešte som nestretla muža hetero, ktorému robí dobre dráždenie análneho otvoru.... A autorka, to prezentuje, ako sexuálnu hračku....s ktorou si je partner "užíva" a potom na ňu nemá chuť.... 🙂

@salsa26 Ehm, skor o tom nevedia, alebo to nepriznaju. Ja ich poznam dost a fakt su hetero.