icon

Priateľov tajný análny kolík

timi6401
3. jún 2025

Ahojte žienky,ani neviem ako mám začať 🤔Pred víkendom som balila veci do priateľovej cestovnej tašky (šli sme na chatu)a našla som mu tam análny kolík.Nepovedala som mu, že som to videla.Viem,že to má rád,ale takýto sme spolu nepouzivali .Včera som tašku znovu vypratavala a on si zrejme spomenul, že tam má niečo ukryté, tak ihneď ,že on si ju vyprace.Ja som si pozrela tašku, keďže je teraz v práci.Ten kolík tam nechal ukrytý v bočnej priehradke,ale som si na 100%ista,že ho aj včera použil . Zrazu nemal na mňa chuť, že už chce spať, (keďže ja som prišla z poobednej a on vstáva na rannú). Teraz otázka prosím vás mám sa ho opýtať na to? Ako zareaguje? Hmmmm Inac Hocikedy mu vravím, že ak má chuť, keď som v práci nech sa spraví, nech sa udržiava 😁no on mi stále tvrdí, že on nepotrebujete sa sám spraviť, že uspokojenia má pri mne dosť.
Ako vy by ste zareagovali???
Veľmi pekne ďakujem za vaše názory

Strana
z4
morpheuss
3. jún 2025
@earlgrey

Joooj ženy, ja kebyže tu napíšem, aké úchylky majú muži, tak koniec 😂😂😂 a aké ponuky som dostala a koľko sú ochotní zaplatiť...hrozné 😂 samozrejme zo zvedavosti som s nimi komunikovala...na zoznamke 😂

@earlgrey ale veď daj, ja sa chcem priučiť aj inšpirovať... 🙂

earlgrey
3. jún 2025
@morpheuss

@earlgrey ale veď daj, ja sa chcem priučiť aj inšpirovať... 🙂

@morpheuss Láska...keď to tu napíšem, vyhodia ma odtiaľto 🤣

morpheuss
3. jún 2025
@earlgrey

@morpheuss Láska...keď to tu napíšem, vyhodia ma odtiaľto 🤣

@earlgrey ty by si o tom mala napísať knihu... seriózne, svet by mal vedieť o tvojich zážitkoch 😂

earlgrey
3. jún 2025
@morpheuss

@earlgrey ty by si o tom mala napísať knihu... seriózne, svet by mal vedieť o tvojich zážitkoch 😂

@morpheuss 😀 o mne ešte počuť budeš, neboj 🤣

morpheuss
3. jún 2025
@earlgrey

@morpheuss 😀 o mne ešte počuť budeš, neboj 🤣

@earlgrey ty si myslíš, že si robím srandu, ale mnohým ženám by fakt pomohlo, keby si ich priučila tvojmu "mámvpičizmu" čo sa chlapov týka 😂

earlgrey
3. jún 2025
@morpheuss

@earlgrey ty si myslíš, že si robím srandu, ale mnohým ženám by fakt pomohlo, keby si ich priučila tvojmu "mámvpičizmu" čo sa chlapov týka 😂

@morpheuss 😁 joooj, teraz si mi dal chrobáka do hlavy 🤣 ale vážne je to dobrý nápad...ešte keď to napíšem tým svojím štýlom, tak to bude pecka 😁 plakali by od smiechu

isabellaa
3. jún 2025
@morpheuss

@earlgrey
@morpheuss Caute, Vy dvaja ste uz spolu mali sex?

earlgrey
3. jún 2025
@isabellaa

@earlgrey

@isabellaa Ahoj 🤣 nechám @morpheuss -a nech ti odpovie na tvoju otázku 😀

domkakvet
3. jún 2025

@timi6401 ak to je ten chlap ako tu pisali, ktory ta podvadzal, tak sa s nim treba rozist a nie riesit kolik.

morpheuss
4. jún 2025
@isabellaa

@earlgrey

@earlgrey veď si mohla odpovedať... ja aj tak len pravdu poviem 🙂
@isabellaa Nie, nemali... v čase keď medzi nami lietali mega iskry sme si akosi nevedeli zosúladiť kalendáre... no a teraz je už neskoro. Ale ak by sa to stalo, určite by to bolo úžasné... veď my sme obidvaja úžasní... a skvelí v sexe, aj mimo neho...

princkrason
4. jún 2025
@earlgrey

@morpheuss
@princkrason

Páni, je tu potrebné vyjadrenie mužov 😁

@earlgrey milacik, teraz nemam cas na taketo „taľafatky“ 😢

earlgrey
4. jún 2025
@morpheuss

@earlgrey veď si mohla odpovedať... ja aj tak len pravdu poviem 🙂
@isabellaa Nie, nemali... v čase keď medzi nami lietali mega iskry sme si akosi nevedeli zosúladiť kalendáre... no a teraz je už neskoro. Ale ak by sa to stalo, určite by to bolo úžasné... veď my sme obidvaja úžasní... a skvelí v sexe, aj mimo neho...

@morpheuss 😁❤️😘

earlgrey
4. jún 2025
@princkrason

@earlgrey milacik, teraz nemam cas na taketo „taľafatky“ 😢

@princkrason Chceš buchtu zlatíčko? 😁

vilma7
4. jún 2025

Áno povedala by som, ale aj s tým, že ten kolík budem mat v ruke...A nie s výsmechom. Môžete ho používať spolu.

timea301196
4. jún 2025

Žiaľ autorka sa už odstránila

torysheer
5. jún 2025

@timi6401 nečítala som celú diskusiu, ale vôbec ho nemusel použiť (hlavne ak bol predtým zapraseny), možno mu len došlo že si ho našla a že sa asi opýtas naň, tak ho umyl. Všeobecne veľa mužov to má rado, a vôbec nemusia byť gay ani bisex. Ja by som povedala....že zlatko aha čo som našla, hmmm?

alantroj
5. jún 2025

Mozno s nim upratoval, preto bol zapraseny 🙂 A citam si ze Smiech je pre dusu tym co klystir pre pluca...az mi kava zabehla...asi mi zacina dyslexia

macatt
5. jún 2025

Tak ja neviem, análny kolík sa strčí a môže ísť dotyčný do roboty💁‍♂️
A nemá sa k čomu priznávať ani.. je mu tak fajn a má tajomstvo čo nevie nik..
Análny vibrátor je už niečo iné, to má takú inú funkciu..
Ženy majú tiež takú možnosť, sú rôzne vibračné vajíčka, ovládač môže mať partner, môže to byť zaujímavé..

macatt
5. jún 2025

Možno tým rieši stres v práci, musí sa sústrediť aby mu to nevybehlo a tým sa nezapodieva ďalšími situáciami, ktoré ho stresovali a je nad vecou..
Niekto si dá neurol a niekto kolík.. asi

sowhat
5. jún 2025
@macatt

Možno tým rieši stres v práci, musí sa sústrediť aby mu to nevybehlo a tým sa nezapodieva ďalšími situáciami, ktoré ho stresovali a je nad vecou..
Niekto si dá neurol a niekto kolík.. asi

@macatt kol v riti je teda nevsedny sposob, ako zvladat stres, ale 100 ludi, 100 chuti...

macatt
5. jún 2025
@sowhat

@macatt kol v riti je teda nevsedny sposob, ako zvladat stres, ale 100 ludi, 100 chuti...

@sowhat tak evidentne mu to robí potešenie, keď ho má a aj používa..
Keď o tom nič nevieme je to ťažko, trebalo by vyskúšať..
Ja teda môžem za seba povedať, že tiež by moc netankovalo čo je okolo a sústredila by som sa tú vec tam🤭

enmery
5. jún 2025

To sa už nedozvieme. Autorka zrušila účet. Ale už tu mala tému,kde zistila, že ju partner podvádza so ženami, hľadá ich online. Chodili aj na terapiu, čiže ona mierila asi na to, že to zase s nejakou používal.

macatt
5. jún 2025
@enmery

To sa už nedozvieme. Autorka zrušila účet. Ale už tu mala tému,kde zistila, že ju partner podvádza so ženami, hľadá ich online. Chodili aj na terapiu, čiže ona mierila asi na to, že to zase s nejakou používal.

@enmery tam, kde už nie je dôvera je každá rada drahá aj keby tam namiesto kolíka pestoval voňavú kvetinku pre ňu..

majka35
5. jún 2025
@nin12345

@timi6401 hrozne to je na tomto koníku. Už aby človek nemohol mať ani po taškách poskrývané osraté análne koly lebo ho hneď vysmejú...

@nin12345 sa rehocem tu z tvojho komentu 😂

sevrin
5. jún 2025
enmery
5. jún 2025
@sevrin

@sevrin 😂Ty vždy pobavíš.

Strana
z4