Priateľovi vadí, že som pribrala
Chcela by som vedieť váš názor na môj problém. Keď sme začali spolu bývať prestal nám fungovať sex. Každý deň som sa ho pytala nak mi povie čo sa deje chcela som sa veľmi rozprávať on nič. Teraz sme boli na chate a kamarátka pripita povedala že sa zdôveril jej priateľovi že on somnou nechce spať pretože som pribrala. Nemám zas pocit že som daka tučibomba klasika kus brucho zadok prsia. Dosť ma to zaskočilo bola som nasrata že mi to nepovedal pretože som si namyšlala. Kamarát mu povedal svoje aj sa ho pýtal či nemá inú povedal že nič. Neviem čo mu povedal ale od včera sa správa ako vymenení ku mne. Nieje chladný je pozorný a bol aj sex.. neviem čo si mám o tom myslieť…
@zuzubb007 ty si u mňa doma alebo čo že vieš že som pribrala z toho že vyzieram? Práveže nevyzieram chladničku normálne sa stravujem.. len sa malo hýbem to je cele..
@zuzubb007 a keď ma nasere tak mu poviem čo si myslím nenechám si skákať po hlave a on sám si prizná že sa ku mne správa ako ….
Este nikdo nepribral z normalneho jedenia a dodrziavania kalorii takze tak, a ked si nadavate tak sa rozidte a budete mat obaja pokoj
Tak asi ťa ľúbi keď je stále s tebou, na druhej strane ho nepriťahuješ preto s tebou nespí...z lásky sa mu nepostaví 🤷♀️
Poviem ti takto, manžel si ma bral so 75kg pri výške 176 cm. Po deťoch som mala 90 kg, keď som si povedala dosť. . Za 3,5 roka som schudla na 61 kg, z veľkosti 48 na veľkosť S, 36.. áno, ja sa cítim výborné, aj mám pocit, že sa manželovi pacim kus viac, možno preto, lebo som sebavedomejšia, ale...nikdy naozaj nikdy mi manžel nepovedal ani nedal najavo, že a mu nepacim, nepovedal, že mám schudnúť.dokonca začal so zemou športovať, spolu jazdíme MTB, chodíme na cyklo dovolenky, plávať, behať, robíme turistiku a rychlochodzu..obaja sa udržujeme
Možno u vás niečo chýba.
je divné, že tvoj priateľ sa zveruje tvojej kamaratke o takych veciach. Podľa mňa medzi sebou niečo majú.
Ja som od môjho partnera o hodne mladšia. Som chvíľku po pôrode, nebudem klamať cez tehotenstvo som pribrala dosť. Ostalo mi nejaké to kilo (ehm, 9 oproti otehotneniu) a môj partner mi nikdy nepovedal schudni, nepáčiš sa mi alebo podobné. Dokonca mám z neho pocit že by bol rád keby takto ostanem . Ale ☝ začala som chudnúť. Nie pre neho, pre seba. Lebo ja chcem byť spokojná sama so sebou, ja sa chcem cítiť dobre vo svojom tele a vyžarovať to so seba. A verím že aj on bude spokojnejší keď na seba hodím niečo pekné a budem sa v tom cítiť pekne aj ja, ako by som sa do niečoho navliekla a len kukala z ktorej strany mi trčí špek.
Nerob to kvôli nemu, začni sa starať o svoje telo kvôli sebe. Ale ak si sama so sebou spokojná, tak potom to tu zbytočne riešiš. My neprídeme za ním vysvetliť mu že ho musíš priťahovať aj s kilami naviac 🤷♀️ bud to prijme on, alebo Ty.
@hlubik kamaratovi nie kamarátke.. a ti naši kamaráti sú pár😂
Asi preto sa ti boji nieco povedat,ale to ho neospravedlnuje,ze taketo intimne veci riesi s kamaratom. Mali by ste si to v klude vydiskutovat a vymysliet plan ako obaja zhodite kg.
@marca12 včera som sa dostala do nálady lebo sme boli na chate takže sme si vyrozprávali všetko že netravime spolu čas a aj kg sme prebrali a dohodli sa že spolu do letnej dovolenky schudneme. Aj sex bol dnes aj sme celý večer trávili spolu. Dúfam že to vydrží a je to na dobre ceste. Sám si priznal že sa spravil ku mne otrasne a ospravedlnil sa mi.. a ďakujem takto všetkým za pekne správy aj za tie škaredé veď aj také musia byt..😊
@doriiis Mali by ich posielať do čerta.Sú pekne oblečený,v drahých veciach,na drahých autách,ale žiarovku vymeňiť nevedia.Opraviť niečo v domácnosťi?Ajaj...Myslím teraz na tých mladších krásavicov.Co taký chcú dať dobrej žene okrem svojich penazí,čo majú od rodičov?Nevedia ani správať sa k žene slušne,ved vidím koľko krát,že chlap ani dvere neotvorí žene,pôjde on ako prvý nprl.do jedálňe...
Super,koňečne dobrá správa od ťeba.držím vám palce.😍
Pribrala si, akceptuj to a zhodnot sa triezvo ako si na tom. Neni nic horsie ako sebavedoma baculka. Ale vela muzom sa velke zadky pacia. Tvojmu zjavne nie. Sup do fitka za par mesiacov to das dole, budes sa lepsie citit.
@viestta Tak to pivné brucho má pobavilo. Super si to napísala! Presne tak!👍
To sú zjavne muži horší ako ženy . Jeden sa zdôverí druhému , ten neudrží tajomstvo a povie to tej svojej , tá sa schlastā a šplechne to ohovorenej do tváre .
Krásne vzťahy naozaj 🤨
@bimbambom sak ale moze byt rada ze vie odkial vietor fuka. Podla mna to je dobre ze sa to dostalo von i ked nie rozumnym sposobom

Ziadna porucha s vyprazdnovanim, jedina porucha je s vyzieranim, ako ani sa necudujem chlapovi tucna a navyse vulgarna to je urcite sen kazdeho chlapa, zapracovala by som na sebe, ale podla pisania mas sebavedomie, ze az