Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?
Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?
@viestta tak pri tebe by som asi ostal už nebinárny... možno nejaké gumené kladivo, ale večer by som si radšej ustlal vo vani a zamkol, aby si tam nevliezla za mnou, keď to na teba príde 🙈
Z tých diskusií táto je najsrandovnejšia, to ani Ondro ani omg takto nepobavia
@pralinka25 dobre priznávam. zasmial som sa trošku. si vtipná.. ale otravná ako plyn... ešte sa k tebe vrátim, ale útočia tu na mňa z každej strany, tak sa postav do radu a čakaj...
@heisenberg Ty si absolútne úbohý chudák. Ak chceš, mrkni aj na môj profil. Mám tam len jednu osobnú fotku, ale určite ti ulahodí, dala som ju tam totiž úmyselne, keď som vyzerala veľmi zle. Takže môžeš si aj na mne dvíhať sebavedomie, nech sa páči. Tú fotku som tam totiž dala presne za tým účelom. Pre chudákov, ktorí chcú do iných kopať pre vzhľad. Lebo ja som voči takýmto veciam imúnna.
@viestta nemáš na to toľko bavlny.. to by si musela vykúpiť celý Kaufland, či kde to chodíš kupovať . chcel som dať na konci ikonku hada, ale nieje tu 😔
@viestta argumenty som si minul včera večer. Dnes už len odrážam útoky divých amazoniek 🙂
@heisenberg na tvojho ocarujuceho cervicka mi vystacia zvysky vlny, a to ani neminiem vsetky
@heisenberg nejaky si domyslavy. Toto je normalna otazka a nie privlastok. Tak klud. A teda sa pomenuj kym (cim) mas teda byt v nasich ociach? Lebo ja zatial len vidim ubolkaneho chlapceka co si prisiel potvrdit ake su zeny zle.
@viestta len čo na to tvoj drahý, keď sa dozvie, že pletieš pre cudzieho chlapíka kabátik 🙂
....medzi varenim ,pranim ,cestou z prace ,dokazu niektore zeny nie len spravit kopec roboty ,ale aj roztahovat nohy ako autorova manzelka.
ved ma plnohodnotny zivot,vztah,ma na to pravo...
Ja taky plnohodnotny vztah,ci ako to autor nazval, nemam a nechcem .
zijeme nedokonaly zivot,vztat .Co je viac pre mna ,budovat vztah,snazit sa o to, ako zit v mylnej predstave dokonaleho vztahu.ak zahybanie je dokonalost,tak ja som potom Panna Maria
@h2 o čom točíš ?? nechápem..
@heisenberg Kamarát, ja nemám rada klamárov.
@heisenberg poslusne cakam v rade

@heisenberg To, že si ten príspevok zmazal, ešte neznamená, že sa nenájdu dobrí ľudia, ktorí mi do súkromnej správy napíšu, o čom to bolo.
@heisenberg ked mu dam precitat to co tu pises, povie, ze mam spravit poriadne velky, aby si sa do svetrika na bimsasika vosiel cely...
@viestta 🤣🤣🤣🙉
To ta potom mozno obvini,ze utocis na neho za chrbtom🤣
On skor nepreglgne,ze je aj chlapom na posmech.tam to je uz potom velke zlomene ego.tazko predychava nazory a realitu vacsiny zien ,ktore sa ozvali.Tie,ktore su lahsie,a nemaju problem podvadzat ,tie sa aspon ovladli a mozno ho v sukromnej sprave podporia....
Ja som to ukazala kolegovi,ten vybuchol smiechom.Som zvedava,co na to povie tvoj muz.
@pralinka25 A s akou peknou červeňou na líčkach😂 Utekaaaaj, už ide! 😂
@taga do tatier holel Lesna tusim? ides? ja idem s muzom na rodinny vylet. slubil mi tu autor ze mi tam nieco vysvetli. mozeme dat velku MK stretavku 😀
@eva112014 ano som sa trosku primalovala nech som pekna kym tu cakam. 👧
@pralinka25 😂
@eva112014 nech ho vezme so sebou. prideme vsetky 😂

@h2 dosli argumenty, vytiahol invektivy. Vsak vies ako to chodi...