icon

Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?

heisenberg
6. nov 2023

Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?

eva112014
7. nov 2023
eva112014
7. nov 2023

@pralinka25 Išiel si bimbasa odmerať, lebo ho zaujala ponožka, ktorú viestta pletie. 😂

pralinka25
7. nov 2023

zraz bosoriek (nepamatam si ten druhy privlastok) to by neprezil taku koncentraciu keby nas videl vsetky nazivo.

pralinka25
7. nov 2023

@eva112014 aby mu dobre sadol. predsa len na spravnej velkosti zalezi 😀

katarinka89
7. nov 2023

@viestta dnes si ma po dllllhhhej dobe fest rozosmiala. 💪🤣🤣

macatt
7. nov 2023

@pralinka25 mne to je ďaleko, ale kuknem letenku do Popradu za 10€.. kedy to máme?😋

eva112014
7. nov 2023

@macatt Nemeškaj! On bude páliť emócie, ktoré rokmi otupeli. 😅

pralinka25
7. nov 2023

@macatt to ti stoji za to. ja to tiez mam dalej. ale tak treba si stanovit priority. chapes. buduci tyzden napisal.

heisenberg
autor
7. nov 2023

Dobre dievčatá, musím ísť off. Som rád, že som vám tu mohol robiť spoločnosť a možno ešte niekedy sa tu stretneme. Inak, ktorá by mala záujem, Tatry sa blížia, tak sa nahoďte, očešte, namaľujte a čakajte pri bare o pol noci. Možno vám dám niektorej šancu..😎

pralinka25
7. nov 2023

@heisenberg to ma tu nechas len tak stat v tom rade? pf. ty si ale dzentlmen. no nic teda.

karolinakr
7. nov 2023

Tak ale teraz už útočíte poza chrbát a robíte podlý útok

karolinakr
7. nov 2023
eva112014
7. nov 2023

@heisenberg Noo, tá vydatá milenka sa neozvala, čo?!

karolinakr
7. nov 2023

Je 3:33 kto da koment, bude mat štastie v Tatrách 😅

viestta
7. nov 2023

@eva112014 asi to nebolo take terno aby si to zopakovala... Skoda, ze na nu nemame kontakt, podla recenzii by som sa rozhodla, ci mam merat cestu do tej Lesany a postavit sa do tej rady na ten "tranz". Aj svetrik na bimbasik by som mohla pomerat, ci som neuhackovala privelky

pralinka25
7. nov 2023

@karolinakr aaa nestihla som

sticker
karolinakr
7. nov 2023
pralinka25
7. nov 2023

@viestta mozno je na ceskom konikovi prave obdobna tema od nej

viestta
7. nov 2023

@karolinakr ako som pisala. 15:30 si pan odpichol na vratnici a utekal hrat vzorneho manzelika. To Do List dostal este rano, ked splni vsetky ulohy este sa ozve... Ak to vecer pojde dobre, 22:05 vyhlasi Fertig Mariško, možeš še zakryc a cely nedockavy dobehne "argumentovat" 😅 Ak to pojde este lepsie, tak pani zazije 10 minutovy podpaplonovy osial, pretoze si pan bude predstavovat ako za radom prasi vsetky bosorky a jezibaby z tejto debaty...

h2
7. nov 2023

Dievčatá, ja nechcem byť zlá, ale spĺňate vekový limit?! Lebo ináč len na koláčik, obed a domov! Ťuťu muťu len pod 30!!! 😂

macatt
7. nov 2023

@h2 to len machroval, opije sa a dobrá by mu bola každá jedna..
Ja som chcela ísť len na stetko bosoriek..

pralinka25
7. nov 2023

@h2 ja by som si aj tak ala radsej kolacik. na drinky moc nie som. cukor so mnou robi divy 💃

h2
7. nov 2023

@pralinka25 Ja by som tiež uprednostnila koláčik pred drinkom. A hlavne pred tým, čo u tohoto pána nasleduje po tom. Koláčik si zaručene užijem viac.

h2
7. nov 2023

@macatt Strigy! Na Sabath! 🧙😃

viestta
7. nov 2023

@macatt a kto vie aky vykon podava po alkohole, ked si ani nepamata co sa dialo. Mozno nic a cela ta jeho superromanticka story o tranze je len jeho mokry sen, ktorym chce zakryt to, ze jednoducho zlyhal a neuspokojil...

karolinakr
7. nov 2023

Ale prečo podlo útočite poza chrbát?

sticker
pralinka25
7. nov 2023

@karolinakr lebo sme strigyyyyyyyy

sticker
h2
7. nov 2023

@karolinakr 😂 Ja už nevládzem!

sticker