icon

Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?

heisenberg
6. nov 2023

Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?

h2
7. nov 2023

@viestta Akože "... a potom sa zobudil s rukou v šerbli"? 😁

h2
7. nov 2023

@taga Ja nemám doma mlieko. Môže byť aj kefír? 😂

pralinka25
7. nov 2023

baby ja by som s vami na ten sabath isla. donesem kolace?

sticker
pralinka25
7. nov 2023

@h2 donesem aj mlieko. polotucne nizkotucne aj lactofree alebo aj dojcenske trojku beba? materske u nemam. este mam aj smotanu do kavy.

h2
7. nov 2023

@pralinka25 Tak ja donesiem ten kefír. Nech je sranda. (Doslova)

karolinakr
7. nov 2023

Strigy odháňať je full time job

macatt
7. nov 2023

@viestta jasné👌tak ako každý po alkohole, keď je toho veľa len si myslí, že ako mu to ide😅
Dúfam ešte nabehne po 22:00, nech ti robota nestojí, keď nevieš rozmery😀

viestta
7. nov 2023

To budu v tej Lesane aki vyvaleni, ze co sa tam deje... Ale maju dobry wellnes, to by sa mi aktualne zislo. Keby sme sa zisli, uzili by sme si aj keby sme tohto osunteleho seladona ani nestretli, tym som si ista.

h2
7. nov 2023

No dobre, tak ja sa priznám, kým to na mňa niekto nevytiahne, lebo len pred týždňom som to sem sama napísala:

h2
7. nov 2023

Takže mám jednu k dispozícii, keby ste niektorá potrebovali dopravný prostriedok. 🧹

pralinka25
7. nov 2023

@h2 hlasim sa. ja nemam doma metlu. len ten maly zmetacik. to by bola cesta ako na trabante.

h2
7. nov 2023

@pralinka25 OK, dohodnuté, máš ju rezervovanú. 😊

pralinka25
7. nov 2023
macatt
7. nov 2023

Ja myslím, že sme ho už stratili🥹
Keď príde ďalší, čo zažil pocit života na služobke, tak vieme ako na to..
Nachystáme štrikovanie, metle a kefír…😀

viestta
7. nov 2023

@pralinka25 predbehla si ma, ale zas ten vylet mi stoji za to, aby som si zakupila nove lietadlo. (baba lietadla zaprkujeme v lyziarni a budem si od nej pytat kluc, aby nam ich niekto v zurivosti neznicil)

viestta
7. nov 2023

@bessie Co si mi chcela? Uz som u opilca nestihla precitat

taga
7. nov 2023

Baby, ja dufam, ze nikdy nesklznem k nevere...
Ale, komu sa chce, prosim,vyplnme maly dotaznik🤣

KEBY SOM NIEKEDY MALA BYT NEVERNA,BOLO BY TO S:

taga
7. nov 2023

A. Chlapom drsnym ako divoky les, ktory by si nasu noc obcas osamote spomenul s poharom whiskey v ruke

taga
7. nov 2023

B. Chlapom, ktory by nasledne o nasej noci diskutoval na modrom konovi s desiatkami cudzich zien, ktore by z nas nasledne mali par dni dobru prcu

h2
7. nov 2023

@taga Bé bé bééé!

pralinka25
7. nov 2023

@viestta vezmem ta. neni problem.

taga
7. nov 2023

@h2 prosim opravit svoju odpoved 🤣 ci ty si to chces napravit u heisenberga ? 🤣 ze ty nas chces vsetky odstrcit na druhu kolaj,aby si bola jeho vyvolena Lesana...

h2
7. nov 2023

@taga Ja nemám šancu. Som tak ďaleko za zenitom, že mne by ani ten koláčik nekúpil. 😂

taga
7. nov 2023

@h2 🤣

karolinakr
7. nov 2023

@h2 pekne si mala tie metly nachystane na dnešnú diskusiu 🤣

h2
7. nov 2023

@karolinakr Keby som to tušila, kúpim aspoň 4! Sú úplne novučičié, ešte nepoužité. Keby niekto pochyboval, tu sú:

karolinakr
7. nov 2023

@h2 🤣 už len odletiet do Tatier

dorinecka45
7. nov 2023

@heisenberg mne sa nechce to tu vsetko citat, ale jedno by ma zaujmalo pri tychto neplanovanych spontannych vzplanutiach.. pouzili ste gumu?ak ano, kto ju mal zo sebou 🤔 ked ani jeden z vas neplanoval podvadzat..hmmm. a ak ste nepouzili, tak sa crta velky problem 🤭 podviest milovanu zenu svojich deti, bez gumy.ajajaaaaaaj to aby si sa teraz zdrziaval sexu so svojou zenou az kym nebudes mat vysledky vsetkych moznych testov na pohlavne choroby.a mozno bude treba aj jeden tehotensky 🙈

michaela16
7. nov 2023

@heisenberg nuž karma ťa doženie a mám taký pocit, že už aj výčitky svedomia keď si to sem zavesil...