Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?
Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?
baby ja by som s vami na ten sabath isla. donesem kolace?

@h2 donesem aj mlieko. polotucne nizkotucne aj lactofree alebo aj dojcenske trojku beba? materske u nemam. este mam aj smotanu do kavy.
@pralinka25 Tak ja donesiem ten kefír. Nech je sranda. (Doslova)
Strigy odháňať je full time job
To budu v tej Lesane aki vyvaleni, ze co sa tam deje... Ale maju dobry wellnes, to by sa mi aktualne zislo. Keby sme sa zisli, uzili by sme si aj keby sme tohto osunteleho seladona ani nestretli, tym som si ista.
Takže mám jednu k dispozícii, keby ste niektorá potrebovali dopravný prostriedok. 🧹
@h2 hlasim sa. ja nemam doma metlu. len ten maly zmetacik. to by bola cesta ako na trabante.
@pralinka25 OK, dohodnuté, máš ju rezervovanú. 😊
@h2

Ja myslím, že sme ho už stratili🥹
Keď príde ďalší, čo zažil pocit života na služobke, tak vieme ako na to..
Nachystáme štrikovanie, metle a kefír…😀
@pralinka25 predbehla si ma, ale zas ten vylet mi stoji za to, aby som si zakupila nove lietadlo. (baba lietadla zaprkujeme v lyziarni a budem si od nej pytat kluc, aby nam ich niekto v zurivosti neznicil)
Baby, ja dufam, ze nikdy nesklznem k nevere...
Ale, komu sa chce, prosim,vyplnme maly dotaznik🤣
KEBY SOM NIEKEDY MALA BYT NEVERNA,BOLO BY TO S:
A. Chlapom drsnym ako divoky les, ktory by si nasu noc obcas osamote spomenul s poharom whiskey v ruke
B. Chlapom, ktory by nasledne o nasej noci diskutoval na modrom konovi s desiatkami cudzich zien, ktore by z nas nasledne mali par dni dobru prcu
@viestta vezmem ta. neni problem.
@h2 pekne si mala tie metly nachystane na dnešnú diskusiu 🤣
@karolinakr Keby som to tušila, kúpim aspoň 4! Sú úplne novučičié, ešte nepoužité. Keby niekto pochyboval, tu sú:
@h2 🤣 už len odletiet do Tatier
@heisenberg mne sa nechce to tu vsetko citat, ale jedno by ma zaujmalo pri tychto neplanovanych spontannych vzplanutiach.. pouzili ste gumu?ak ano, kto ju mal zo sebou 🤔 ked ani jeden z vas neplanoval podvadzat..hmmm. a ak ste nepouzili, tak sa crta velky problem 🤭 podviest milovanu zenu svojich deti, bez gumy.ajajaaaaaaj to aby si sa teraz zdrziaval sexu so svojou zenou az kym nebudes mat vysledky vsetkych moznych testov na pohlavne choroby.a mozno bude treba aj jeden tehotensky 🙈
@heisenberg nuž karma ťa doženie a mám taký pocit, že už aj výčitky svedomia keď si to sem zavesil...

@viestta Akože "... a potom sa zobudil s rukou v šerbli"? 😁