Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?
Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?
@viestta podobnost cisto nahodna 😀
@viestta maš podozrenie, kto to je? len mi to tak ticho zašuškaj
@heisenberg ved ty jej povedať nemusíš ale aby ona v návale zlosti na svojho muža neznicila aj teba,ženy vedia byť zákerné a berú všetko rad za radom
@karolinakr na toho politika? To by bol dlhy zoznam
@heisenberg hahaha pises, ze my mame nudne zivoty.. vidis a ja som sa naopak zamyslela,ake smutne, ze ty za highligth svojich poslednych xy rokov povazuje pretiahnutie cudzej zeny v opitosti a pochvalenie sa tymto pocinom na zenskom fore 🤷♀️
@heisenberg ze ta bavilo sa tu tak dlho strapnovat. A to si hovoris chlap. Vsak si sa tu cely cas choval ako zena.
No ja si myslím, že si svojej žene tu neveru potreboval vrátiť. Tá žena Ťa využila, možno takto funguje bežne na seminároch a Ty si bol len ďalší. Píšeš to tu, lebo si si chcel uľaviť. Vedel si, že sú tu ženy. Tak si to tu vyklopil akoby vlastnej žene. Sa Ti uľavilo. Aj tým, že tu ženy zúria máš pocit, akoby si to povedal tej svojej. Ale tu je to bezpečné a cítiš sa očistený ich kritikou. Podľa mňa keď si doteraz nepodvadzal, tak teraz sa Ti to zapáčilo a budeš pokračovať. Mal by si sa radšej fakt úprimne zamyslieť nad tým čo máš doma a čo cítiš k manželke po tom všetkom. Vraj nevera môže byť dobrou príležitosťou na posilnenie vzťahu. Tak by bolo asi najlepšie pre vás, keby to bolo aj u vás a už by si to nikdy neurobil.
@anketkarka Vážne máš z tejto diskusie pocit, že tu ženy zúria???
Ja nemam stale docitanu celu diskusiu
Marnost,ked pozeram kolko stran pribudlo.To ,co som precitala,zacala som mat pocit,ze cely pribeh je vymyslena bachorka.
Autor realny,zena je realna,aj to ze podviedla.
Autor ale mysliac,ze jej odpustil,mozno vobec neodpustil,zivi v sebe hnev , pomstu,a planuje zenu podviest s nejakou kolegynou...
Taky egoista ,ako autor,si myslim ze tak lahko neprepaci preslap svojej zeny, bez nejakeho nasledku.ma az prilis vysoke ego ,ktore urcitr utrpelo porazku, a nie aby este optikou vnimal zenu a vztah s nou alo dokonaly(co ani nie je)
A preto prisiel na MK hladat nazory a cakal,ze mu aspon jedna zena "odsuhlasi" jeho cin...
To jeho vyjadrovanie,sratie si do huby,no neviem.
Muz,ktory by prepacil svojej zene to,ze bola neverna, dokaze podla mna muz ,ktory je pokorny ,ktory rad zabojuje o svoje manzelstvo aj skrz sklamanie,bolest ..
Ten ,ktory si vazi zenu,a vazil ma ju naozaj rad a svoh slub o vernosti berie vazne....
Za to autor mi pride iny,mininamale vo vyhlaseni k nevere...
Celkom zacinam domyslat,no vela vyjadreni mi veru nesedi
@h2 ty mi uplne citas myslienky pocuj!
Normalne som isla napisat to iste - ak si tu naoaj niekto mysli, ze zurime, ze sme na neho nasrate, ze by sme mu oci vyskriabali a bla bla bla... ludia osprostievaju naozaj, pokial nie su schopni citat medzi riadkami uplne jednoduche jednoznacne emocie a dokazu srandu uviest ako zurivost :O
@anketkarka ahoj. Toto bol zatiaľ najlepší komentár. Presne si to vystihla. Hlavne bez urážok. Ďakujem.
@fantaghiro21 samozrejme že som odpustil. Dôvody som vysvetlil. Ale pokiaľ si bola podvedená, niečo sa v tebe zlomilo, aj keď to ostalo hlboko zahrabané. Hoc aká príležitosť a tá myšlienka sa predrala von na pripomenutie, ako partner zlyhal. U nás to našťastie ostalo len medzi nami dvoma. Ale opakujem, toto nebol ten hlavný dôvod môjho zakopnutia. Už som to písal, tak nebudem sa už k tomu vracať. Ak sa chceš niečo spýtať tak kľudne odpíšem. Ale sám sem už o tom písať nebudem. Keby sa tu viedla táto debata v normálnom stave bez urážok, tak som chcel len vyjadriť pocity z tej druhej strany ale musel som sa brániť zbytočným útokom ktoré tu z toho spravili len cirkus.
@heisenberg mas pravdu, ja sa ti napr ospravedlnujem za moj vulgarizmus, bol zbytocny..
@heisenberg ja napríklad nesuhlasim s tým, že ti čo su verní aj tak túžia po niečom takomto. Treba sa vzťahu venovať stále. Plus aj to že nevera sa odpustiť nedá. Aj sám píšeš, že si ,,odpustil” ale ostalo to v tebe. Cize si neodpustil.
"Najväčšiu snažilku zoberiem do Tatier.." snažilka nie je žena, čo sa snaží o dieťa?
Ty si inak celkom vtipný.Vedĺajši produkt tvojej nasranosti su celkom dobre basnické zvraty.Tvoja žena sa s tebou nenudí, za to dám krk
Výber z toho najlepšieho:
"- snažil som sa to vysvetlit, ale bol som rozdupaný stádom divých ježibáb...
-nestačím sa diviť, aké sú tu bosorky a strigy....
-hoňkat si ego na páčikoch, to je tvoja obsesia...
-si vtipná, ale otravná ako plyn
-argumenty som minul včera.Dnes len odrážam utok divých amazoniek..
-musim sa braniť zbytočnym utokom, kt. z toho spravili zbytočný cirkus
-každú chvíĺu fúka niektorá do pahreby a udržiava spravodlivý oheň pomsty a večného zatratenia...
- najväčšiu snažilku zoberiem do Tatier😂
😂
mòže byť
@karolinakr rosamunde pícherova je nič oproti tomuto skvostu
@karolinakr pekne si to zhrnula. On je proste jeden nestastnik, ktoreho treba lutovat... Len nie kvoli tomu co si on mysli, ze by za polutovanie stalo. Jeho treba lutovat pre uplne ine veci. V konecnom dosledku je to take uboziatko nedozrete...
@taga Ja sa mu napríklad neospravedlňujem, lebo nemám za čo. Od začiatku som mu písala slušne a bez urážok, aj som mu poradila (aby nepil, keď potom robí veci, ktoré by za triezva nerobil a aby nedával toľko podrobných informácií, keď to chce pred ženou utajiť, lebo je takto ľahko identifikovateľný). Za to sa mi dostalo výsmechu ("na konferencii kto nepije, sedí sám v kúte. Kofoly ako ty to poznajú") a keď som sa neskôr ohradila slovom "prepáč", ktoré ale nebolo vo význame, že by som sa ospravedlňovala, tak mi ako škôlkar napísal "neprepáčim. Lebo sa vozíš po mne celý večer." To mi vyrazilo dych, lebo ak si ktokoľvek prečíta moje príspevky, ktoré som mu dovtedy napísala, musí uznať, že to tak nebolo. No a po tom, čo začal útočiť na viesttu, tak už naozaj nebudem a nemám prečo brať nejaké ohľady. V mojich očiach klesol na samé dno a nie tým, že podviedol ženu, ale tým, ako sa správa v tejto diskusii.
@h2 ono z nim tak trosku (celkom dost?) mava jesitnost a muzsky sovinizmus. Nech sa tvari akokolvek kultivovane, co sa ani netvari, tak jednoducho pre neho je nepripustne aby mu zeny odporovali. Vsimni si jeho reakcie na tych par chlapov co sa tu vyskytli. Nepotlapkavali ho po ramenach ako borca, ale kritika od nich to nebol "utok poza chrbat". Co uz s nim? Taky ostane, nastastie nie je nas, co je na tom to najlepsie.
(Ale zasla by som do tej Lesany poobzerat co to je za exemplar, len tak cisto zo zvedavosti. Neratam s nijakym pozvanim, lebo ja asi nepatrim ani do tej kategorie na jogurtovy rez s kiwi, nie to na drink.)
@heisenberg tych urazok si zas tolko nedostal. utoky? ja neviem. mozno kritika ale co si cakal. ved si spomen ako si sa ako podvedeny citil ty. pochvalil si zenu? mavol si nad tym rukou? je to v pohode? vsak aj nabuduce moze? tych pocitov a emocii tam musela byt cela skala. myslim si ze ti v hlave letela rovnaka kritika aku si teraz dostal ty. keby podviedol chlap tvoju dceru tiez by si mu nepotriasol rukou. pytal si sa co si o tom myslime? preco ta zaujimal nazor zien na konikovi? uprimne si si snad nemyslel ze ti to tu budu schvalovat. to mozno na nejakom chlapskom fore hoci raz som tam citala diskusiu o nevere a celkom ma prekvapilo kolko chlapov to tam odsudilo. podvadzajuci dostali nalozene rovnako ako na tomto fore. pre mna zaujimave. cakala som benevolentnejsi pristup.
ty si extremne jesitny clovek. neznesies kritiku a hned ju povazujes za utok a urazky. je to na tvoju skodu.
ja som ta napriklad neurazala. nenadavala som ti ale napisala som ti realitu ktora je ale ktoru ty si nechces pripustit ani priznat. ale to neznamena ze nie je realna. raz na to mozno prides. pre tvoje dobro. mas jeden zivot. sprav s nim nieco. zijes naozaj v potemkinovej dedine a este sa snazis presvedcit nie len seba ale aj svoje okolie o tom aky si v pohode a stastny. aj ked mi neuveris ale ja ti to stastie prajem. nie to ktore mas ale take skutocne. videl by si rozdiel.
a tu srandu co sme si tu robili? ty si nam hadzal na smec uplne bravurne. pohodovy chlap by sa nenasral ale bavil by sa s nami 😉
no nic jezibaby pojdeme sa bavit inam.

@h2 ja ti uplne rozumiem a suhlasim s tebou..
Ja som pouzila vulgarizmus a za ten jeden sa ospravedlnujem, ale svoj nazor na neho nemenim a stojim si za svojimi riadkami..
Len som si tak povedala, ze mysliet si to mozem, ale aj potichu.. a suhlasim, jeho reakcie vobec neboli adekvatne, ale to vidime vsetky (len on nie)
Dievčatá, myslel som, že je tu už zhasnuté a venujete sa čerstvejším témam, ale keďže tu pribúdajú stále nové komentáre, moje "ješitné" ego mi nedovoľuje zanechať túto tému neuzavretú. Dôvod prečo som sa zdôveril s tak intímnou skúsenosťou tu na koňíku stále hľadám, ale jedna z vás to možno trafila. Nemôžem to doma povedať, a jediné anonymné publikum ste ma napadli vy. Prečo ženy a ich fórum ? Asi preto, lebo medzi chlapmi by som sa odpovedí nedočkal. Ženy si veľmi vážim a mám vás moc rád. Dobre sa medzi vami cítim, tak nehľadajte za tým iné dôvody. V bežnom živote by som určite nevytŕčal z davu a nedávam na javo moje city. Toto je forma, ktorá mi vyhovuje a dokážem o tom písať uvoľnene a otvorene. Keď si prečítate moje komentáre na vás, snažil som sa viesť debatu v slušnom tóne. Nikoho som neosočoval. Vždy som reagoval na koment spôsobom "aký požičaj, taký vráť" Za tým si stojím. A koniec koncov, na konci tejto 2dňovej ságy som sa každej, ktorej som sa nejakým spôsobom dotkol ospravedlnil. Tie psychologické rozbory na moju osobu ste šili horúcou ihlou a vôbec to k mojej povahe nepasuje. Vyšiel som s kožou na trh, nepíšem tu anonymne ako niekto. Dokonca tu na mňa niekto vytiahol moje staršie komentáre, za ktoré sa úprimne hanbím, ale to už nezmením. A ani som ich nezmazal. Píšem dlho a možno zbytočne odbieham od podstaty, ale taký som a nepretvarujem sa, mám chyby ako každý, ale som tu úprimnejší ako väčšina z vás..
@heisenberg mne to pride vtipne.Ja mam basnicke črevo Na knihe od Peter Pištanek Rivers of Babylon sa viem smiat hodiny, niektori recenzenti boli do špiku kosti urazení
Ja na teba nevynašam sudy, že si taky a hentaky..
Mňa si pobavil
Neberiem život až tak važne
Ked nejde o život; ide o hovno
...

@pralinka25 ukoncil tlacovku v momente, ked otazky zacali byt neprijemne a zacal sa zamotavat. Vsak aj tebe to niekoho pripomina?