icon

Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?

heisenberg
6. nov 2023

Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?

sergejj
8. nov 2023

@heisenberg to znie akoby to pisala zena. By the way ak by zena povedala ze nikdy nepodviedla a smerovalo by to ku sexu rozhodne to bola loz. 😀

dankanka
8. nov 2023

@heisenberg nepovedz jej to..ale byt na tvojom mieste, snaxim sa prist na to, kde v zivote najst tu vasen inym sposobom. Nieco Ti chyba, nemusi to byt nutne milenka. Stratil si radost, zivotny ciel, nudis sa a hladas vzrusenie, ale toto je cesta do pekla. Hladaj opat sam seba, co Ta robi Tebou, kym si, co Ta bavi.

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
nazli24
10. nov 2023

Ja som zažila neveru od môjho najmilovanejsisho partnera a takú šokujúcu že by mi nikdy nenapadlo že on taký slúsny a seriozny by namotaval iné ženy cez net. Astalo sa. Hrozne to boli. Nevrav to žene. Utrapi sa k smrti.

oliolijanka
10. nov 2023

@nazli24 Ale nevymyslaj🙂 K smrti sa jeho zena neutrapi. To si teraz v takej posttraumatickej faze, vidis to cierno. Ale ono ta to prejde, neboj.
Jeho manzelka bude najprv hystericit, a ked sa upokoji, pekne si to prepocita a do roka su rozvedeni.
O dalsi rok bude ona bohu(alebo osudu) dakovat, ze ju zbavil takeho zzensteleho slabocha, pokrytca, nevernika, prenasaca pohlavnych chorob, a nechlapa.
A nebudme naivne. Sexovali pred tyznom a doma neuspokojena kolegynka bude chciet znova. Toto ako jednorazovka neostane.
Takze, ja som za to, aby doma povedal, co je zac. Bude to pre oboch lepsie.

heisenberg
autor
10. nov 2023

@nazli24 určite nepoviem.

pimpa12
10. nov 2023

@heisenberg Výčitky už máš. Inak by si sem nepísal. To že
ťa tu ukamenuju nezmaze tvoju vinu.Dusi ťa to, lebo si mal potrebu niekde to "zverejniť" Doma sa pekne pozri do očí svojim deťom a pomysli si že si zradil ich matku.Je mi z teba zle. Urob pre svoju ženu aspoň to , že si dáš urobiť test na pohlavné choroby.

heisenberg
autor
10. nov 2023

@oliolijanka nájdi si už chlapa, lebo trepeš dve na tri😉

heisenberg
autor
10. nov 2023

@pimpa12 keď ti je zo mňa zle, odporúčam nečítať to tu. Sú aj iné fóra.

aurora33
10. nov 2023

@heisenberg tak si absolútny slaboch keď to nepovies

h2
10. nov 2023

@heisenberg Vidíš, vidíš, zmazal si príspevok o nevere tvojej ženy, bolo ti to treba?
Pre dievčatá, čo sú v tejto diskusii nové: oni sú si teraz s manželkou kvit, nemajú si navzájom čo vyčítať. Jediný rozdiel je v tom, že on o jej nevere vie, ona o jeho nie.

pimpa12
10. nov 2023

@heisenberg Ja si budem čítať a reagovať na čo ja chcem, kde chcem a kedy chcem. Ty si ten posledný čo mi bude prikazovať čo mám robiť🙂

viestta
10. nov 2023

@heisenberg si cim dalej tym "neprijemnejsi". Preco asi? A nebude to len tym, ze tato diskusia nepriniesla odpovede ake si ocakaval...

fantaghiro21
10. nov 2023

@pimpa12 tu sa ukazuje jeho pokrytectvo ,jesitnost.a to,ze tie sladke recicky aky je dobry a bla bla...su dristy.brrrrrrrr, ak si mysli,ze mu na to niekto skoci,a budeme ho tu este velebit,ma smolu.strasie ma ked citam tie jeho dristy...
Na komentare ktore sa mu pacia dakuje,ale na pravdive ako pisala aj @oliolijanka sa sprava arogantne az hnusne....
To iste aj jeho zena..su rovnakí.najlepsie nech ostanu spolu a nenicia zivoty,dalsie manzelstva inym...
Argumentovat tym,ze sa nevera moze stat hocikomu je prizemna vyhovorka....
Ine pary sa snazia rast,snazia budovat manzelstvo aby sa nevere,ochladeniu vztahu vyhli...
On a jeho zena buduju manzelstvo hopkanim na inom... tu je ten rozdiel ,co taky clovek ako on nepochopi...
Stat sa moze vzdy hocico.mozu mu znasilnit dieta,odstrelit,predat,vykradnut chalupu.
Moze prist o pracu,zomriet najblizsi..
Preto ,ze sa to" moze stat" nebudeme mat asi deti,chodit do roboty ,najlepsie niekde v cukotke sa triast od strachu,lebo sa moze stat ..
Neznasam takychto chlapov...reci ako koza bobkov a v skutocnosti,mozno aj vyzorovo vyzera ako tutmak,o ktoreho by clovek ani bike neoprel ....
(Nie,nedavam v zivote na vyzor) takyto si ale mydli svoje ego,lebo v skutocnosti ovacie nedostavaju....

pralinka25
10. nov 2023

jezisi tu to este furt zije 😀 moje nervy. som myslela ze autor to uz zabalil sak sa rozlucil milion krat. jeho slovo je fakt slovo chlapa. cisty aquaman. sexi drsny tvrdy chlap.
v realite ziaden aquaman ale skor ako male dieta - reaguje a vidi len to co sa mu hodi. to ako moj trojrocny. ked mu vyhovuje je malnky a ked mu vyhovuje inak uz je zas velky. podobnost s trojrocnym dietatom cisto nahodna.
chlapskych vlastnosti vela nema. asi len ten nezbedny vtacisko ho odlisuje od zien. spravny chlap ma nejake hodnoty stoji si za slovom ktore niekomu dal (v tomto pripade manzelke) . vie presne co od zivota chce a ide si za tym. ak chcel odpustit mal to urobit ak je prilis slaby na to, nema sa hrat na velkodusneho a odpustat ked to nevie (ja by som neveru tiez neodpustila ale ani by som sa nehrala na geroja ze odpustam keby ma to zozieralo a uz vobec nie kvoli debiline akou je hypoteka pes dom a naoko stastna rodinka ako z gycoveho americkeho filmu. )
ak by bol skutocnym chlapom reagoval by aj na nie uplne prijemne prispevky a reagoval by ako dospely nie ko male decko v skolke. to ze mas milenku zenu a dve deti z teba mily autor este chlapa nerobi. mas este kam rast a dospievat nech uz mas kolkokolvek rokov. mas velikanske rezervy ale ak si sam so sebou takto spokojny nuz co uz. vselijaki sme. drz sa. a ked sa raz rozlucis aspon to skus dodrzat. lebo tliachas do vetra ako babka blazkova.

oliolijanka
10. nov 2023

@heisenberg Ja chlapa doma mam. Aj tak vyzera, aj sa tak chova. A nepodvadzam ho, lebo chlapa, ktory by bol viac sexi, ani mudrejsieho, ani sikovnejsieho nieto. Aj si ho vazim, aj nasu intimitu. Naco by som do nej pustala zzenstileho opiteho kolegu, ktory by mal potrebu o tom pisat na mk?(lebo to je tvoja predstava pojmu "chlap")

bubuska
10. nov 2023

Určite nehovoriť nič. Priznať sa znamená psychicky zmrzačiť partnera. Vyžrať si výčitky a postaviť sa k tomu ako chlap. Buď chcem zachrániť vzťah a budovať dôveru alebo požiadam o rozvod keďže to po vzájomnej nevere asi neklape. Udržiavať milenecký vzťah nie je cesta.

pimpa12
10. nov 2023

@fantaghiro21 mne je ľúto hlavne detí. Skvelý príklad im dávajú. Partnerská dôvera, snaha riešiť problémy - nula bodov.

pralinka25
10. nov 2023

@bubuska tak za mna priznat sa znamena mat gule a za druhe dat partnerovi ktoremu som nieco slubil, ktory je hodny aspon tolkej ucty mozost rozhodnut sa. zit v nevedomosti je tisic krat horsie. mozno by sa posunula v inom vztahu by jej zivot bol lepsi. klamstvo nech je to akakolvek milosrdna loz je vzdy zle. obera cloveka o pravo rozhodnut sa. nedava mu sancu vybrat si. je to nefer.

bubuska
10. nov 2023

@pralinka25 Dlhodobá nevera priznať ale jednorazovka určite nie. Mať gule môže znamenať aj niesť svoje problémy sám a nie vyliať do vedro špiny na nič netušiaceho partnera.

stanielka17
10. nov 2023

@heisenberg No dobre, podviedol si manzelku, najprv si si to zracionalizoval okolnostami a potom si si to ospravedlnil tym, ze si mal na to vlastne pravo. A co cakas, ze ti tu povieme, co sme vacsina povydavane alebo v partnerstve, a zakladame si na nejakej uprimnosti a dovere? Cakas pochvalu? Mame ti zatlieskat, ze manzelku vodis za nos? Chces uznanie, aky si geroj? Zacnes tematiku, na ktoru bude 90% ludi reagovat negativne, a potom sa hadas o svojej pravde, ked tie negativne reakcie pridu? Ved uz si si odpovedal, ze nic nelutujes a si s tym zmiereny, tak preco riesis, co si o tom myslia ostatni?

macatt
10. nov 2023

@viestta presne, chcel len pomachrovať, čakal, že tie motýle a pocit života tu niekto ocení a to, že to neľutuje dostane ešte požehnanie a on sa bude nosiť ako páv s úžasným zážitkom s vedomím, že urobil dobre.. nepochopiteľné čo čakal🙏🏼

pralinka25
10. nov 2023

@bubuska tak podla jeho slov je s tym v pohode nic nelutuje a skratka mu to za to stalo. kazdy sme iny. ja by som nechcela byt klamana. zmierila by som sa s rozchodom viac ako s tym ze ma niekto dlhodobo klame aj ked to bolo len posmyknutie. univerzalne riesenie neexistuje. za mna je klamstvo najhnusnejsia zrada este horsia ako nevera.

viestta
10. nov 2023

@macatt on ked to zene povie, tak nie preto, ze to lutuje alebo z nejakych vycitiek svedomia. On jej tym "vytrie zrak", pre neho to bude akt pomsty, aby si uvedomila, ze je cin neostane bez adekvatnej odplaty. A tie kraviny o motyloch v bruchu a sexe v tranze? Musel sa velmi namahat aby dosiel k takej konstrukcii. Proste si chcel dokazat, ze aj on moze mat bokovku, rovnako ako jeho zena

macatt
10. nov 2023

@viestta ámen👍 tiež to tak vidím, bude sa jej rehotať do xichtu borec🙄

bubuska
10. nov 2023
pralinka25
10. nov 2023

@viestta presne si to vystihla.

nazli24
10. nov 2023

Hlavne jej to nevrav ak to bola jednorazovka.....ak v Tom vhces pokračovať tak pokračuj ale rozved sa nemusíš údaje predsa vyslovený dôvod. Ale nevera je hrozna...manželka bude sa dlhé roky trápiť ako ja.

heisenberg
autor
10. nov 2023

@viestta práveže už som sa obrnil a zocelil tu na tomto fóre. Čo čakať, tu je každý bez chyby a hriechov. 😁

heisenberg
autor
10. nov 2023

@fantaghiro21začínaš ma baviť viac a viac. 😘