icon

Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?

heisenberg
6. nov 2023

Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?

fantaghiro21
10. nov 2023

@heisenberg a ty sa mozes bavit a my nie?nebolo nahodou par stran dozadu z tvojej strany pohorsenie ,ked sa dievcata nad tebou tu bavili a robili si srandu? Ty si sa tu snazil vyliat srdenko a zrazu sa chces bavit?
Nemas co na praci? (Co si aj nam vycital)
Ak sa venujes praci tak,ako svojej manzelke,chapem preco sa spravate ako opice..
Mozno maximalne pred neverou si bol schopny si lestit bimbasa ,tvoj najavacsi vykon
Hlavne sudim podla tvojich reciciek akoze paralizovaneho stavu...kolko to mas rokov preboha?18? 20? Nie si paralizovany nahodou tsk dlhodobejsie???

pralinka25
10. nov 2023
heisenberg
autor
10. nov 2023

Zase niekdo pobúchal na osie hniezdo. Vyleteli všetky tie, ktoré majú vždy nové a nové bonmoty, aký som. Pekne sa dopĺňate, každá si pridá kamošku do komentára, aby ste sa akože utvrdili a tlapli si na to. Kľudne sa vozte po mne, ja som pre vás zhmotnené zlo, a vy ste na križiackej výprave.😋 Česť výnimkam, ktoré sa snažia v normálnej rovine viesť debatu.

julovka8
Autor odpoveď zmazal
heisenberg
autor
10. nov 2023

@fantaghiro21kľudne sa bav. Aspoň je tu sranda😘

macatt
10. nov 2023

@julovka8 to vieme, že to takto funguje.. len sa s tým nikto nejde pochváliť na MK aký je z toho zážitku nadšený..

pralinka25
10. nov 2023

@heisenberg mna si nechal stat v rade a nemozem sa odtialto pohnut. tak co mam robit.
a nefandi si. ciste zlo vyzera uplne inak.
ono by to tu utichlo keby si stale nehadzal svoje skvosty.
neodpovedas vobec na otazky a to myslim aj na normalne otazky neutocne nerypave. tak vlastne tato tema postrada zmysel. pytal si sa co si myslime. pacia sa ti len prispevky typu co uz stalo sa. chcel si nas edukovat a poskytnut svoj vhlad na toto ale vlastne si to nikdy neurobil. takze sa ani necuduj ze sme ti tu z toho spravili holubnik. tato tema sa dala rozviest celkom zaujimavym stylom a mozno naozaj poskytnut nejaky vhlad ale proste to z tvojej strany nejde. fakt mi vysvetli prosim ta co si tymto prispevkom sledoval. pytam sa teraz seriozne bez utoku rypania a robenia si srandy. preco si na jeho konci polozil otazku co si myslime?

heisenberg
autor
10. nov 2023

@julovka8 vieš čo si práve spravila? Potopila ťa na morálne dno a nepustia nadýchnuť 😁

fantaghiro21
10. nov 2023

@julovka8 ...a chcela to ukoncit moralistka ktora tym chcel povedat co? Kto ,kde pisal ze mame doma 100% muzov a manzelov? Ze neprimame realitu a zivot?
Mozno tvoj muz ( ak vobec mas) prasi nejaku kolegynku,nebodaj si ty chodis skakat na nejakom bombasovi(mozno aj na autorovom 😬,mozno si ty jeho milenka)
Tu je ten rozdiel,ze zeny tu toto odsudzuju a ak by ich manzel nahodou bol neverny,vyvodia z toho dosledky...no podla vsekeho ani jedna svojho muza nepodviedla a nejavi o to zaujem,
Autor ak je spokojny a pysny na svoj vykon ,,co ocakaval od tejto diskusie? Ze mu tu vsetky polestime ego?dame mu za pravdu nech nadalej pokracuje a klati milenku a podvadza manzelku ,myslis naozaj?
Verin,ze keby si bola v pozici jeho manzelky ,respektovala by si ho :vsak je to normaaalne!Realita...

fantaghiro21
10. nov 2023

@heisenberg podla tvojej roviny komunikacie si mentalne ako dieta na zakladnej skole.

heisenberg
autor
10. nov 2023

@pralinka25 celý čas ma tu zhadzuješ a teraz čakáš že ti mám úprimne odpisovať? Si taká istá ako ostatné.. Napíšem sem na fórum, a už som pre vás moc zženštilý. Potom som chrapúň, lebo sa nechcem priznať žene. Chápem že zastupujem pre vás všetko zlé na tomto svete ale pokiaľ je toto môj očistec a vám to nejakým spôsobom pomôže vašich mužov viac milovať aby ste sa utvrdili, akí sú dokonalí, tak to rád prijmem, ako môj trest.

fantaghiro21
10. nov 2023

@pralinka25 ja som sa ho to pytala uz davnejsie hadam 2x a neodpovedal.preto si myslim,ze schopny logicky mysliet bud nevie,nechce alebo dovod je ten,ktory sme vyssie odovodnili...inak tomu nerozumiem .

heisenberg
autor
10. nov 2023

@fantaghiro21 ty tu máš jednoznačne zo všetkých žien najhorší slovník, čo si všímam. Na ženu dosť drevorubačský, krčmový typ. U vás musí byť veselo😁

fantaghiro21
10. nov 2023

@heisenberg aspon mame veselo,nemame stereotyo a dokazali sme ozivit chladne...za co u vas sa to srandou neda nazvat,ale nuda ,ktoru ventilujes na milenkach....
Ja mam rada zabavnejsii zivot

pralinka25
10. nov 2023

@heisenberg ja som ta chrapunom nenazvala a ani nepredstavujes pre mna vsetko zle. neboj sa ja o zlych veciach viem toho viac ako by bolo dobre. absolutne dobre chapem realitu aj co zivot prinasa. prave preto ho neberiem uz ani trochu vazne. nestavam si vzdusne zamky. viem ako to v zivote chodi. ja ta nezhadzujem. ty sa v podstate stale zhadzujes sam. tvoje reakcie mozu mat mnoho roznych podob ty si neustale vyberas jeden vzorec. ja nemam potrebu nikoho zhadzovat. ale nemam ani moc zariadit aby sa ludia nezhadzovali sami. nemusis mi odpovedat. ja to prezijem. takze cela tato tema nema hlavu ani patu ani vyznam ani nic. je to zbytocne tliachanie onicom. nikomu si tu neodpovedal dokonca ani chlapm. nic zmysluplne. tu nejde o to ci sa to pytam ja. vidis aj toto je reakcia. chlap by sa skratka postavil povedal co si mysli ako to mysli priamo a narovinu. ty neustale uhybas stale hladas kadejake uniky. nieco zacnes nic nedokoncis. ty mas brutalny problem s komunikaciou. predpokladam ze nie len tu ale aj v beznom zivote. tiez to neberiem ako zhadzovanie ale ako poukazanie na nieco na com by si mohol popracovat aby tvoj zivot bol lahsi. dostal si tu milion dobrych rad a prispevkov ale tvoja volba bola sa k tomu nepostavit konstruktivne ale ublizene. vyberies si len potlapkanie po ramene. ale nic co ta niekam posunie.
ja nerozumiem jednej veci. tebe dviha ego si stale namyslat co pre nas predsavujes? uprimne ja neviem naspamat ani tvoj nick. davam len odpovedat ale vobec neviem aky ho mas. pre mna nepredstavujes nic. na to aby si nieco predstavoval by sa s tebou muselo dat konstruktivne bavit. na teba ale naplati nic. ani sranda ani vtip ani vaznost, ani rady...boli tu rozne prispevky. fakt si na mnohe mohol reagovat normalne zmysluplne konstruktivne rozvinut diskusiu. neurobil si to a tym nemyslim seba alebo teda spolok strig ako nas nazyvas. nediskutujes ani s tymi normalnymi.
lebo fakt co prispevok to prazdna veta. ja by som ani neverila kolko prazdneho textu sa da napisat.

heisenberg
autor
10. nov 2023

@pralinka25 prázdneho textu si popísala ty dosť. Prečítaj si čo píšeš. V každej tvojej reakcii sa ma snažíš analyzovať 🙂 možno to podvedome nechceš robiť a snažíš sa byť nad vecou. Ja sa tu bavím na vašich reakciách, preto som tu. A na aké konkrétne slušné otázky som neodpovedal ? niekto sa tu pýtal, ako to prebiehalo na izbe.. to fakt toto tu chcete čítať ? to že nereagujem a neodpovedám ako chlap ? to vás mám všetky poslať do piče ?? či ? takto si to myslela ? 😉 už neviem ako mám komunikovať.

pralinka25
10. nov 2023

@heisenberg idealne nijako. prihlas sa na chlapske forum a nemusis sa rozculovat s jezibabami ked ta tak serieme. problem solved. s tebou sa fakt neda bavit nijako. si proste zakomplexovany trulo a nemusim ta ani analyzovat ani vedome ani podvedome. bav sa dalej (keby si sa bavil pises inak ale dobre) 🙈 nastastie v beznom zivote nemam v okruhu svojich znamych nikoho ak
o si ty a ze je ten okruh pomerne velky. A nie nemyslim tym ze si nevernik. to je tvoj uplne najmensi problem.
vsak nepis nereaguj zavri temu zhasni a dovi dopo. a chod sa bavit s realnymi ludmi.

h2
10. nov 2023

@heisenberg Prosím ťa, mohol by si mi skúsiť napísať, aké odpovede si čakal, keď si tvoj úvodný príspevok zakončil vetou "Čo si o tom celom myslíte?"? Pýtam sa teraz úplne vážne, naozaj by ma to zaujímalo.

pralinka25
10. nov 2023

@h2 citujem odpoved mne aby ti nemusel pisat znova celý čas ma tu zhadzuješ a teraz čakáš že ti mám úprimne odpisovať? Si taká istá ako ostatné.. Napíšem sem na fórum, a už som pre vás moc zženštilý. Potom som chrapúň, lebo sa nechcem priznať žene. Chápem že zastupujem pre vás všetko zlé na tomto svete ale pokiaľ je toto môj očistec a vám to nejakým spôsobom pomôže vašich mužov viac milovať aby ste sa utvrdili, akí sú dokonalí, tak to rád prijmem, ako môj trest. uz so sa ho pytala viac krat a nie len ja

heisenberg
autor
10. nov 2023

@h2 stalo sa mi to prvý krát, tak som očakával možno odpovede, skúsenosti s podobnou situáciou atď. Namiesto toho som sa o sebe dozvedel viac, ako sa poznám sám🙄

stanielka17
10. nov 2023

@h2 Tiez to nechapem. Zalozi diskusiu, kde ospravedlnuje svoje podvadzanie manzelky, a potom je z negativnych reakcii zaskoceny ako cestari zo snehu v januari.

fantaghiro21
10. nov 2023

Konecne si sa priznal:
" Ja sa tu bavím na vašich reakciách, preto som tu."To trvalo.
Takze sa potvrdilo to,co vacsina vie.Ty si tu len preto,aby si svoje znechutenie zo seba ,grc,zakryl tym,ze vsetok hnoj sa snazis hodit na zeny,lebo si pichnes do osieho hniezda.Napises na mamickovske forum,kde je velka pravdepodobnost,ze ti verejne ziadna nevernica pod tvoj prispevok nenapise svoju skusenost s podvadzamim a udobrenim,ze je to v poriadku.
Nakolko zeny (vacsina,sme rozne) konaju viac citovo,hlavou a nie svojou vaginou,ti tu urcite nebudu gratulovat , odsuhlasovat neveru a este ti davat pozehnanie...

Zo vsetkych tych odkazov si zase vyberies jeden ,ktory ti vyhovuje ,ako vzorku.akoby tu kazda pisala"ake to bolo"?
Ja osobne zvladnem nadavky ako chod do pi..,uprimnost,ako presladene dristy,omacky,ktore s realitou nemaju nic spolocne.

Uz len podla teba "mam slovnik ako z krcmi"
Ja si myslim,zr teba ani do tej krcmi nepustia,lebo nie len vyzorovo si tutmak a vekovo ani 18r nesplnas.V krcme sa zial pouziva omnoho hrubsi slovnik,
Teba bezni muzi ani do partie nezoberu ,lebo si nevyzrete decoo a udupali by ta ako stado koni.
Preto keby ze mas aku taku partiu,preberas svoj vykon v tej krcme alebo v nejakom bare ked tak holdujes chlastu a nie tu venovat svoj unudeny zivot medzi mamickami.

h2
10. nov 2023

@pralinka25 Toto som čítala. Ja len naozaj nechápem, že niekto sem napíše svoj príbeh, opýta sa, čo si myslíme a keď mu to napíšeme, tak je zle.

heisenberg
autor
10. nov 2023

@pralinka25 veď napíš že ťa niečím priťahujem. Nemusíš okolo toho chodiť 😁

stanielka17
10. nov 2023

@heisenberg Co si cakal? Odpovede typu aj ja podvadzam manzela a je to super? Nejaky kolektivny circle-jerk hobby-nevernikov? Tipy, ako robit z manzelky kravu a nenechat sa nachytat? Naozaj ti nerozumiem.

h2
10. nov 2023

@heisenberg Čiže čakal si podobné skúsenosti? Niečo ako "tiež som podviedla manžela a tiež to neľutujem, bolo to super", alebo "mňa takto podviedol manžel a vôbec mi to nevadí, odpustila som mu a sme zase, ako dve hrdličky ", alebo "ja som podviedla manžela a aj on mňa, takže máme teraz otvorený vzťah a každý si môže sexovať s kým chce a nikomu nič nevadí"??? Takéto niečo? 🙃

heisenberg
autor
10. nov 2023

@fantaghiro21 Do krčmy teda fakt nemusím chodiť. To si trafila. Vek si netrafila. Vidíš dá sa s tebou písať keď chceš. Kde som od koho pýtal odsúhlasenie mojich činov? Tu mi to už nesedí. A život nemám očividne nudný 😉

heisenberg
autor
10. nov 2023

@stanielka17 počkaj aby bolo jasno. Neviem či si čítala aj moje komentáre alebo len zaujato od ostatných. Stalo sa mi to len jediný raz. Už som sa dočítal, že mám milenky atď. Ani o nej poriadne nič neviem a niesme v kontakte, takže pre mňa uzavretá vec.

viestta
10. nov 2023

@heisenberg no a dalsia faza. Relativizovat svoju vinu porovnavanim s inymi.

heisenberg
autor
10. nov 2023

@h2 ja neviem čo som čakal. Kto čaká, že sa v noci vyspí s neznámou ženou, ktorú nikdy pred tým nevidel? Ráno vstaneš, bežný deň, raňajky, práca, obed, cesta na seminár, večer welcome drink s novými tvárami, vínko, pohľady po nových tvárach, prvý kontakt, debata pri bare, spoločné témy, spoločné problémy, rovnaký názor na život, hudbu, filmy, ďalšie víno, tanec, naspäť pri bar, ďalší drink.....