icon

Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?

heisenberg
6. nov 2023

Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?

h2
10. nov 2023

@heisenberg Ale ja sa nepýtam, či si čakal, že sa vyspíš s cudzou ženou. Ale čo za odpovede si čakal tu, na fóre. Ak chceš, aby sme ti písali naše skúsenosti, podobné tej tvojej, tak to nemôžem slúžiť, lebo takú skúsenosť nemám a ani o ňu nestojím. A veľmi pochybujem, že tu nájdeš ženu, ktorá by ti sem toto napísala. Lebo drvivá väčšina takú skúsenosť nemá a tá menšina sa sem s ňou nepôjde pochváliť.

aurora33
10. nov 2023

@heisenberg ale to je jedno či si podviedol raz, alebo stokrat. Už raz je to nevera a je to od teba hnusne že sa bojíš priznať a ideš to hrať na stastnu rodinku. Slaboch.

stanielka17
10. nov 2023

@heisenberg Citala som, ze ti zahla aj manzelka. Ak mas pocit, ze je to nejaka free out of jail karta ako v monopoloch na neveru, tak si este celkom nevyzrety. Zrejme mate obaja super vztah.

viestta
10. nov 2023

@heisenberg chrapun nie si preto, ze to nechces povedat zene. Chrapun si lebo klatis cudzie zeny. Ty si tu celkom casto mylis dojmy a pojmy.
A keby si nemazal svoje komenty, aj ti co do nej vstupili neskor by mali o tebe jasnejsi obraz. Ale ty si takticky vymazela ten o tom, ze ta zena podviedla. Co si tym sledoval? My co sme to citali vieme, ze u teba nesko o chvilkove zlyhanie, ty si sa jej jednoducho pomstil. Nech uz pises cokolvek, tvoj cin nebolo chvilkove poblaznenie. To si mozes nagovarat len ty. Vyuzil si prilezitost. Na pomstu.
Ale mozes sa nadalej lutovat, ano, sme na teba hnusne, ziadna z nas ta nechape, nepolutuje. V konecnom dosledku ty si taka kopka nestastia, nad ktorou mozem len zaplakat... Do chlapa ty mas kilometre...

heisenberg
autor
10. nov 2023

@viestta čo ty máš stále s tými chlapmi? Stále sa k tomu prirovnaniu vraciaš. Raz niesom chlap, potom som ako žena, zase niesom chlap.. Tak si už vyberte čo som. Nech mám v tom jasno aj ja.

viestta
10. nov 2023

@heisenberg ja by som ta aj presne a jednoslovne pomenovala, ale zas by si sa za pravdu urazil...

heisenberg
autor
10. nov 2023

@viestta držíme tu nejakú úroveň že?

viestta
10. nov 2023

@heisenberg nebol by to vulgarizmus, nedomyslaj si

heisenberg
autor
10. nov 2023

@viestta tak sem s tým. Už som si zvykol na všetko

number19
10. nov 2023

@heisenberg Tato dama je tu dennodnne, pri vsetkych temach. O udrzani urovne by sa dalo poleimizovat...Ale vsade bola a vsetko videla... 😂

pralinka25
10. nov 2023

@heisenberg ci ma pritahujes? no iste ze ano. vzdy mam motyle v bruchu ked vidim notifikaciu 😍 si na to kap.

karolinakr
10. nov 2023

@stanielka17 co to je free out of jail karta. Teraz kukam My name is Earl a spominaju to v tejto časti, len nechapem tento zvrat

karolinakr
10. nov 2023

Pokial sa jedna o pomstu, kludne to žene povedz.Sice sa naserie, ale bude vediet za čo.Možno sa zo žiarlivosti s tebou aj lepšie pomiluje dnes

kikusha2212
10. nov 2023

@heisenberg ked to tu tak citam dalej, ty si vlastne ocakaval, ze ti budu pisat nazory, ze ta druha zena je asi tvojou spriaznenou dusou, ked to bolo take intenzivne a ze s manzelkou k sebe nepatrite?

heisenberg
autor
10. nov 2023

@kikusha2212 tak ešte som to tu možno nespomenul, ale ja svoju ženu úprimne ľúbim. Máme spolu pekný vzťah. Aj keď hneď sa toho niekto chytí ako dobrého motivu😉Do podrobna z pochopiteľných dôvodov nepôjdem. Koho by to aj zaujímalo. Takže žiadne city neochladli voči nej. To "Ja" som môj problém, nie ona. Jej dávna nevera s tým nemala vôbec nič spoločné, ako to niektorí písali, že som sa chcel pomstiť.

heisenberg
autor
10. nov 2023

@pralinka25 hej vedel som to. ale sorry, vydaté z koníka sú red flag pre mňa 🚩

kikusha2212
10. nov 2023

@heisenberg ako je mozne milovat ju a dostat taku neukludnitelnu chut na inu zenu?

katkazocele
10. nov 2023

@julovka8 Julka dávaj si bacha aby ťa neoznačili že si strelená ☝️🤔 lebo ja som tu mala príspevok (firemný večierok) a akosi ma moralistky zvozili pod čiernu Zem, že také niečo je len v mojej hlave, muži a ženy toto nerobia atď. Veď to poznáš, také tie lži ktoré si nahovára väčšina z nás. Proste sa báli prijať pravdu, že sa to deje často a dovolím si tvrdiť že je to veľmi bežné, a aj spoločnosť už na to aj inak reaguje.
Zažila som osobne smiech, proste že si z toho chlapi robili srandu, že tú vyprášil a doma musel druhé kole chudáčik zvládnuť 🤢

h2
10. nov 2023

@kikusha2212 No proste sa ožral a zábrany išli bokom. Navyše, keď sa mu sama ponúkla.

heisenberg
autor
10. nov 2023

@kikusha2212 no veď to je otázka...

heisenberg
autor
10. nov 2023

@h2 keby som sa ako hovoríš ožral, zaspím tam, a barman ukončí môj večer raz dva😁A kto by sa už len s ožralou bavil že? Ale keď sa uvoľnene začneš vyprávať s niekym, kto ti v tú chvíľku rozumie ako by si sa bavila s vlastným mužom, tak to s tebou zamáva a máš zarobené na problém.

pralinka25
10. nov 2023

@heisenberg tak u mna boduju pohodovi chlapi so sarmom a s perfektnym zmyslom pre humor. ktori neziju stereotypny zivot a nemusia si preto umelo vyrabat vzrusenie podlymi zalezitostami. maju gule stat si za svojimi cinmi a rozhodnutiami. tudis ak spravia hovadinu (ano viem robime ich vsetci) vedia si ju priznat a vedia sa k nej priznat. ktori sa vedia bavit a uvolnit aj bez chlastu. mas pravdu si mojim splnenym snom. nechapem co ti vadi na manzelovi. to je snad nepodstatne nie? mozno mame spolocne zaujmy, filmy, hudbu.... to nestaci? vzdy som bola oblubena party girl tak by sme to mozno roztocili na bare

sticker
viestta
10. nov 2023

@heisenberg dam ti moju osobnu skusenost. Poznam celkom dost chlapov, s ktorymi si bohovsky rozumiem, s ktrymi sa dokazem porozpravat v podstate o akejkolvek teme. Vacsinou za triezva, ale ani s nejakym malym promile alkoholu v krvi. Ale ani s jednym z nich nechrapem. Pretoze mam svoje zasady a tych sa drzim.
Ak potrebujes hladat "porozumenie" u cudzich zien, tak to vase stastne manzelstvo s hypoteou a rodinnym psom asi skripe. Ked svoju zenu milujes, tak je pre teba partak do pohody aj nepohody a rozumies si s nou ako so svojim druhym ja. Ibaze by to bolo inac.

h2
10. nov 2023

@heisenberg Jáj, prepáč, ja som to zle prečítala. Ja som si myslela, že si mal vypité. A pritom ty si bol úplne triezvy! 😅

h2
10. nov 2023
h2
10. nov 2023
h2
10. nov 2023
h2
10. nov 2023
h2
10. nov 2023
h2
10. nov 2023