Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?
Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?
@heisenberg mal si sa strieskat s kamosom, vyplakat sa mu na ramene, nasiel by si pochopenie... To by bolo take chlapske. Fnukas tu ako sedemnastka...
@h2 nefabuluj. Kde som písal, že to bol ten dôvod? Iba som vás pustil do môjho sveta a zdôveril sa.
Stáva sa. Teraz ide o to či budeš v tom pokračovať. Lebo sa to môže riadne zamotať.
@monika2012 dík. Konečne normálna odpoveď.
@heisenberg Ja som nepísala, že to bol ten dôvod. Viem, že nebol. Urobil by si to tak či tak.
@nikaa951 inak vies co,ja poznam jedneho chalana, ktory ma podobnu stylizaciu ako nejaka autorka romanov :D v zivote by si si nepomyslela,ze to pise muz.
@solange7 no dobre. Si off topic. Ale beriem to ako tvoju fundovanú odpoveď 😁
Vsak neries ste si teraz kvit, chcela si uzit ona uzila si, teraz si chcel ty tak si si uzil, nemate si absolutne co vycitat
@h2 asi áno. Ťažko odpovedať
Smutne, ze so svojou zenou taketo nieco nezazivas. Da sa to, treba chciet. Alebo to ukoncite, preco zotrvavate vo vztahu, kde obaja hladate nieco ine? Len nenapis, ze kvoli hypoteke a detom...
@heisenberg si si istý, že chceš v takom manželstve ostať? Navzájom si klamete, žijete v celibáte a klamete sa že sa milujete a ste šťastní.
Podľa môjho názoru je otázka času, kedy sa vy dvaja rozvediete. Možno o rok, možno o 10, ale tieto vaše preslapy vás raz dobehnu.
@heisenberg že si žena 😂👉
@zuzubb007 veď áno, ale ja som taký idiot, že to zavesí o 10pm na koníka, a pobudí všetky feministky v okolí😁
@heisenberg nič. Tvoja vec 😁. A jej. A snáď nikoho iného, lebo ináč bude prúúúúúser.... 😉.
@heisenberg no ja som u kedys písala že niektorí muži svoje ženy milujú a aj tak ich podvedú . Lebo sa jednoducho tak rozhodnú . Rozbehol si mašinériu o ktorej ani len netušíš.
Ako by si reagoval keby ti toto urobila manželka ? Keby aj ona potrebovala cítiť motýle v bruchu a tam dole niečo iné ?
PS : Myslím že is žena.
@maranta_leuconeura práveže zažívam. Nemáme žiadne problémy v sexe, teda kým sa niekam deti upracú a máme pre seba chvíľku 😉
aha , tak žena ti bola neverná , tak nič lepšie ti nenapadlo ako jej to vrátiť. Tak aj to je psychohygiena.
@heisenberg tak potom je to cisto chyba vole, ani pri zazmureni oboch oci sa to neda ospravedlnit nevsimavostou partnerky ci nejakym nedostatom, ak si s nou a s vasim sexualnym zivotom spokojny. Co uz, clovek nie je monogamny, mozno by ste mali zvazit iny sposob fungovania, ked vas to oboch taha inde 😉
@kittykat22 ale veď život je aj o tom. Nech si tu tie budúce mamičky uvedomia, že život prináša aj takéto situácie. Teraz sa všetky pohoršujú nadomnou a ľutujú všetkých okolo mňa ale každý spraví chybu, a verejne to tu placnuť na plochu je po mojej zrelej úvahe je len ďalšia životná skúsenosť ktorá ich môže v živote stretnúť.
@daniela2202 prečo si to myslíš? Pomohol by nejako slovník drevorubača tejto debate? 😉
Si si povedala, ze ked uz nas ani rodinny pes nepresvedci, tak nic. 😀
@heisenberg neviem sice co chcel autor cervenej kniznice milym damam povedat, ale ja si myslim, te tvoja rodina ani tvoj zivot za moc nestoji. klames sameho seba ze zenu milujes a aj ze ona miluje teba. klames sam seba ze to robite pre deti a vyssie dobro. mas potemkinovu dedinu a zijes si svoj americky sen,so psom, detmi, manzelkou a hypotekou. ake krasne a romanticke. ale vztah mas na hovno aj ked si nahovaras aky si stasty. nie si. inak by si to neurobil. vzchop sa a nieco so svojim zivotom sprav. to jak keby pisala 16 rocna baba. parcik, nesmele pusinky, sex v hotely. kristepane zasnem. naco nam vlastne pises ako si spokojny so zivotom, stastny s manzelkou a spokojny v sexe. presviedcas seba ci cudzie zeny? ja fakt nechapem o co ti ide. nudis sa? to dospely chlap po sukacke s milenkou nema inej prace po veceroch? a ta tvoja osveta ... to si fakt myslis ze existuje na svete niekto kto nevie ze nevera existuje?
ak si skutocny o com pochybujem tak mi ts je luto. tolko sebaklamu v par vetach a este tomu aj verit. uf 😀
ale si borec no .... to si chcel pocut? uplne si nam tym vytrel na noc zrak 😅
@subartic druhú šancu by som už nedal. Ale ťažko hodnotiť, keď taká situácia príde, potom sa s tým popasujem. Niesom žena. Prečo si to myslíte?
@heisenberg keď nevieš piť s rozumom tak nepi, do baru nechoď keď si ženatý a ešte k tomu keď nevieš kde su hranice.. Keby som tvoja žena a ešte by si mi povedal ze to neľutujes tak najskôr by som ti pobalila veci potom ta udrela kufrom a vyhodila cez balkón
@pralinka25 niesom borec. Kde som sa tým chválil? Darmo ženy s Venuše muži s Marsu. Inak keď si trúfneš opísať niekoho cudzí život klobúk dole. O tebe sa čo dozvieme? Mám začať pitvat tvoje rodinné zázemie z tých pár statusov, čo sem prilepíš? Prečítaš si pár viet o mne a máš ma zmáknuteho v pár vetách? Nepoznáš ma osobne tak sa držme týchto invektiv aby to neskĺzlo niekam, kde nechceme. Prečitaj si moje odpovede. Ani raz som sa do nikoho tu nanavážal tak, ako ty. 😉

Tvoje prispevky sa vacsinovo zhoduju s stylizaciou textu MK. Tie klasicke frazy typu "mile damy" a "citajte s porozumenim" su priehladne.
A prosim ta, ked odchadzala z tvojej izby? A ty si zatial co, lezal prikryty lupienkami ruzi a nezne si sa cechral vo vlasoch? Rojko.