Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?
Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?
@pralinka25 Na koníku toľkokrát spomínané čítanie s porozumením. Niekomu by sa možno hodilo zdokonaliť v písaní s porozumením. 😁
@h2 sak to furt hovorim a on sa uraza. furt inak vobec si nestoji za slovom.ani trosku. stale ako mu vyhovuje. jeho slovo nestoji za nic ani to co dal manzelke ani to co trepe tu.
Začínam sa tu báť o vaše psychické zdravie😁
@heisenberg aj nam povies preco? bola som z povahy svojej prace na viacerych psychotestoch a vzdy dopadli nadstandardne dobre dokonca aj extremne zatazovych situaciach. tak daj co testy neodhalili. pomenuj to. stanov diagnozu. upovedomim o tom nadriadenych. 😉
@pralinka25 @h2 vsak spisovatel.... Ale detektivky by pisat nemohol, tu je privela zvratov aj na terecku telenovelu
@viestta hlavne by sa nikdy nikto neodpatral k odpovediam ani k pravde a nic by s nicim nesedelo. dokonaly zlocin 😂
@pralinka25 pisal autor, ze nepil? Nestiham citat 20 stran😊
Inac dufam, ze zase MK pisalkovia/pisalky nepisu vymyslene temy❤️
@pralinka25 na rozdiel od teba si ťa netrúfam hodnotiť a Takže túto nevdačnú prácu nechám na tvojich bedrách. A čomu sa profesne venuješ, keď si to už naznačila? 😉
@pralinka25 tu je to všetko anonymné, iba ja sa tu spovedám, tak sa neboj a poď s kožou na trh😏
@heisenberg ja som tu od zalozenia konika cize vykopavka. Myslim ze ja som so svojou kopou prispevkov s kozou na trhu uz davno. Ale ved o tebe ako osobe nevieme nic konkretne. A nehodnotim ta. To boli len postrehy a niektore rady dokonca dobre mienene aj ked to nechces pripustit.
@pralinka25 On ma pravdu v tom, ze my sme tu (relativne)anonymne, ale jeho uz mozno spoznala ta kolegyna, co mu dala. Ak to povie iba jednej kamaratke z roboty, tak je to na svetle sveta a zabavi sa na tom cela firma.
A urcite tu uz striehnu aj zeny, ktorych muzi boli koncom minuleho tyzdna na sluzobke alebo skor teambuildingu.
Takze staci jeden pravdivy detail a je po "krasnom" manzelstve.
@heisenberg áno, tak veľmi svoju ženu uprimne ľúbiš, že stačí jeden večer s inou ženou a uz si s ňou v posteli. Ak je toto úprimná laska tak ja som lietadlo.
@oliolijanka bola z Prahy a nie je to uplne priama kolegyna. podla jeho slov sa uz neuvidia. takze nie su v takom uzkom kontakte. bol to seminar alebo take nieco. asi skor v zmysle ze maju sicerovnake zameraie ale nie su to spolupracovnici.
tak uz len dufat ze jeho zena nechodi na MK. aj ked v tomto pripade sa to tiez nejako dokazat neda. moze to byt podobnost cisto nahodna.
@pralinka25 ved ale sam priznal ,ze sa tu len prisiel "bavit".dospely ,vyzrety muz sa nebavi sposobom pisania vymyslenych debat na zenskom portali.( je tu sice par muzov co som registrovala v diskusiach,a ti maju minimalne mentalne o 20r viac...).nepoznam takeho chlapa a to sa pohybujem v muzskych kolektivoch a mam vela kamaratov muzov .
Podla mna mozno ani ta kolegynka nebola ,len sa snazil spravit experiment ,rozvija svoje bujne predstavy ,ktore nikdy nezrealizoval.ved koho a cim by ohuril? Tym,ze si serie do huby? Jeho sposobom komunikacie rovnajuce sa dietatu na zakladnej skole?ked tu do noci travi cas ,ale tvrdi ze ma dokonalu rodinu a dokonale manzelstvo?
Ak by bol taky dokonaly ako o sebe prehlasuje,tak by sa venoval svojej zene,vyprasil ju niekolkokrat ,ked ma zevraj evidetne zapalene emocie,ktore mu rokmi otupeli...on ma tak otupene nieco ine...
A nie,nie je to urazka.stojim si za svojim .lebo to co tu predvadza ,je zhodnotenie jeho osoby, ako si serie do huby a pise o tranze a neviem o com.
@fantaghiro21 ty stíhaš brúsiť po všetkých fórach a ohurovať svojimi statusmi od klubu štrikovania, háčkovania až manželskej poradne. Všade máš čo povedať k danej téme. Si taká univerzálna aj do koča aj do voza. Len ťa tam posadiť a pustiť dole kopcom. 😉
@heisenberg a to este stiham VS ,pracu popri materskej a mam 3 deti.😉ty si stihol co?
@fantaghiro21 ja som ťa stihol trošku vyprovokovať 😁
@heisenberg pochybujem ze sa ti to podarilo. ver mi, ked si matkou troch deti mas prah vyprovokovatelnosti velmi velmi vysoko a len tak hocico ho nepokori. 😉
@pralinka25 me sa zdá že tu zas niekto píše námet na žltého slona. Ktorý dospelý pracujúci muž ktorý ma doma manželku ma čas tu vypisovať od rana do večera?a ešte aj bez toho aby si to jeho žena všimla ? 🤦🏼♀️🙈
@konikmodry111 brigadnik, hadajte kde 😁
@heisenberg mne prídeš, že sa tešíš, že sa konečne nejaká nad tebou zlutovala a pustila ťa medzi svoje nohy.......🤭🤭🤭😂
@misulka1989 stojim si na kabli ... kde? 😀
@pralinka25 MK, oddelenie Evitovky, teda Adamtovky 😄
@misulka1989 asi tu az tak casto nie som ako som si myslela 😂 toto mi uniklo 😨
@weronika171717 nepoznáš ma
@heisenberg sice ta nepozname, ale z toho co si napisal mame o tebe celkom pestry a ostry obraz. Moze tam byt skreslenie, kvoli tovjim protichodnym informaciam, ale v konecnom dosledku aj tie protichodne informacie co tu davas o tebe vypovedaju viac ako sa nazdavas... Kazdy sa rad prikrasli, ale ty si to prikraslovanie uz tak trosku, celkom dost prepiskol
@heisenberg naozaj ? V com? Toto je presne to,co je tvoj problem .Vela si o sebe namyslas, a zijes v bujnej fantazii.prosim ta,zloz uz tie ruzove okuliare zo seba a prestan sa hrat na milujuceho manzela.
Ja som stale toho nazoru,zr nemas ani rodinu,ani zenu a ziadna vagina z teba nezvlhla. su to stale len blaboly,ktore predvadzas aj v tejto diskusii....
Tolko k vsetkemu.koncim v tejto diskusii o nicom...
@janacha máš podobné skúsenosti? Pokračuje to? Ja som to nikdy neľutoval. Naopak, cítil som, že znovu žijem.

@h2 no vidis ani citat nevies 😂