Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?
Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?
@kikusha2212 ďalšia zúfalka čo žije v Barbie svete🥱
@eva112014 na teba čakám. 😁
@heisenberg Máš zlé recenzie. 😂
@heisenberg "ona utoci na mna"...
To si napisal presne ako chlapec v skolke ,ktory pred zrakom pani ucitelky ukaze prstom na svojho spoluziaka.Sice mu ten spoluziak nic nespravil,aj tak mal snahu,aby ho pani ucitelka polutovala,pohladkala po hlavicke...kde ta kto este raz uraza ci utoci? @viestta kde?
Ty aj tak velmi rad klesas na uroven aj v inych pripadoch,nie len ,ked ss citis byt dotknuty.
Preto si klesol na uroven milenky,aby si zachranil manzelstvo?Stenvy dvaja riadny zachranari,panecku.
Mudry clovel neklesne na uroven ,aj keby mal 100 dovodov ...
Gratulujeme za zrodenie imaginarneho sveta ,ktory opisujes ,akoby si objavil ameriku,nebodaj kazdy vecer varil prazenicu z lysohlavok...
Bože ženy vy ste ale naivné. Vášmu mužovi sa to nestane, lebo je to správny chlap, milujúci manžel, atď. Verte, že iba jedna jediná príležitosť, iba náznak, a podľahne. Gény neoklameš. My sme inak programovaní ako vy. Smejte sa, urážajte koľko chcete, ale je to tak.
@lupienokruze možno ty si bola v parku s ním
@heisenberg Nezabudni, u teba to bol alkohol. Nie príležitosť a náznak. Len teraz neviem, čo to bolo u tvojej ženy, keď ťa podviedla? 😐
A zopakujem čo som písal včera pre tie, ktoré to nečítali. Známy poluje na vaše rady. Ide len po vydatých ženách, ktoré sa doma nudia lebo manžel zarába a nemá čas na rodinu a jej potreby. Ako sa potom vedia pretvarovať aký majú šťastný život. Takže sa ukludnite, možno vás to čaká v blízkej /vzdialenej dobe, kedy budete čeliť tomu osobne.
@heisenberg Boze ty čo dristas. Kto chce byt verný tak verný ostane. To že ty si slaboch a chcel si to vrátiť svojej žene to je tvoj problém.
@heisenberg jezisku na krizku!!!! Takze nakoniec sa dozvieme, ze ty si sem edukovat zadane zeny, aby boli pripravene... Toto je taky mentalny kotrmelec, ktory som tu uz davno nevidela.
@heisenberg No pomaly sa dostaneme k tej pravde. Ten známy si ty? 🤭
@heisenberg Pod vplyvom alkoholu je všetko inak..musela to byť úžasná akurát tak sranda…hlava chce, ale telu to moc nejde, do rána ste sa nadrapovali a prd si mal z toho, zodratý penis akurát tak🙄
Potreboval si sa pochváliť aký si kanec.. to si o tom celom myslím✌🏼
V skutočnosti to nesvedčí o ničom, vôbec to nemusí pre dotyčnú na zopakovanie..
@heisenberg kolko je autonehod...mozno ta to caka aj teba v blizkej dobe.To znamena.,zr si radsej dobrovolne pojdes lahnut pod auto,lebo ta aj tak zabije,alebo najlepsie klepat zubami niekde v podkrovi a nevychadzst z domu
@eva112014 klasika. Nudila sa. Chlap to vycítil, začal jej zblázniť hlavu aká je nedocenená, úžasná.
@heisenberg oooo brzdi hej! Pekne sa ta pytam ako inak ta nazvat. Tak odpovedz k veci.
@heisenberg tak keď si ju nevedel oceniť ty, musel ju niekto iný ocenit
@heisenberg Vycítil, vycítil. Tak toto vycítil aj iný chlap u tvojej ženy. Chápeš?! Samozrejme, že toto tiež jej nedávalo žiadne právo k nevere. Len teraz si medzi dvoma stoličkami. Tvoju ženu urobil/robí? šťastnou niekto iný a tú milenku tvoju obšťastňuje jej vlastný muž.
Čiže "nepatrí" ti ani jedna. 😐
no pekne, tak teraz som nadobudla dojem že všetci chlapi sú retardi ,vedení penisom ako buzolou alebo čuchom kde ktorá žena ovuluje aby ju oplodnili , lebo sú tak naprogramovaní . Takže fungujú len jesť , kadiť a rozmnožovať sa, mozog jednoducho nemajú . To je akokeby výkrik do tmy , milé dámy , aj tak si nepomôžete , my muži sme jednoducho takí, a ak im veríte a dôverujete ste jednoducho naivné .
Ešte že poznám aj mužov ktorí takí nie sú a používajú mozog, ktorí rozhodne nemajú v gatiach ale v hlave. Že muži sú aj fajn, zodpovední , vnímaví , robiaci skvelé rozhodnutia .
@heisenberg takze ty si v podstate plnil humanitarnu misiu. Ty si obriadil nedocenenu zenu ineho muza, milenec obriadil tvoju nedocenenu, muz tvojej milenky obriadi nedocenenu ineho muza...
Takze my docenene to mame v suchu, nas sa tento humanitarny cyklus netyka. Normalne som si vydychla
@morusha hovorí sa, že sú dva typy chlapov... hovadá... a lenivé hovadá...
@marseillefan ja si to nemyslím . Určite sú aj hovadá , aj lenivé hovadá ale sú aj skvelí muži a nie je ich zas až tak málo .
@marseillefan do ktorej kategorie zaradime teba?
@subartic to sú hovadá, ktoré sa vedia doma dobre pretvarovať 🙂 A potom tu šťastné žienky vypisujú "toto som od neho nečakala..."
@marseillefan som sa dobre zasmiala . Nie , nie sú aj dobrí muži , možno také malé znesiteľné hoviadka, kdeje viac prínosu ako škody.

@arasidka123 V tranze ako 15-ročný pubertiak.