icon

Pribrala som 22 kg. Môžem sa naozaj stále páčiť mužovi?

20. sep 2024

Pribrala som za posledné obdobie naozaj dosť veľa, mala som zdravotné ťažkosti, ale nechcem sa na to vyhovárať, každopadne výsledok je ten, že som veľmi pribrala. Teraz si váhu držím a pomaly to ide dole. Som kvôli tomu neistá. S mužom sme sa spoznali keď som bola štíhla, nosila som veľkosť XS,S. Som si istá, že som sa mu vtedy veľmi páčila, viem že taký typ ho priťahuje. Ide o to, že on je neskutočne taktný a milý človek a aj keby som vyzerala ako hroch nepovedal by mi nič kritické. Keď sa pýtam len mi stále povie, nech to neriešim, vraj som krásna a páčim sa mu ešte viac ako som pribrala. Chcela by som reálny pohľad ľudí. Myslite že skutočne sa môžem stále páčiť môjmu mužovi? Aj keď mám o 20 kg viac? Cítim sa byť veľká a budem pracovať na chudnutí, len by som chcela úprimný názor ako ma vidia cudzí ľudia.

lenkasarka
20. sep 2024

@1ryba veľká pravda. Na tej foto to vyzerá viac než zle

ina2405
20. sep 2024

@lenkasarka niektoré baby sa tak fotia naschval. Neverím, že toto sú zlé rifle a blbá fotka.

nevenka
20. sep 2024

Ja Vam neviem, baby...ale to by sme my male s vyskou okolo 150 cm museli pomerovo ku Vam vazit hadam 35 (tie co mate 170+ a vahu 49), aby sme boli na tom cca rovnako a to je uz brutal podvaha. Mne uz pri 43kg hovorila endokrinologicka, ze ak si nechcem este viac dokafrat cyklus, tak uz ani gram dole 😳. Tak neviem teda. Pri 47-50 som sa citila fakt pekne, aj chuda som bola, objektivne (vyska 152 cm), 47-50 kg pri 170+ vyske, to mi pride dost malo...🤔
Moja dcera ma 9 rokov, vysku 142 cm a vazi 43 kg. Ano, ma nadvahu, ale doktorka len upozornila na spravnu stravu a pohyb, nic viac...Ja si myslim, ze ju vytiahne. Ale toto tu davam len pre priklad.
Inak, myslim si, ze tema je tu naschval ako provokacia. Nech to tu v piatok zije...🤪

svetlonos
20. sep 2024

@nevenka
Ja som schudla v 20tke po antikoncepcii z 56 kg/175cm na 50 kha už som sa cítila taka slabá. Tak neviem. Jedna kamoška je o hlavi nižšia, váži 45kg, za mňa fakt ma asi xs a ona chce ešte schudnúť. Žena s dvoma dospelými detmi.

biglovemom
20. sep 2024

Tak oblecenie spravi vela. Ked si vyzlecena moze to byt rozkysnute a neforemne, 🤢je rozdiel byt na 70kg vykysnuta a 70kg z fitka.
A my nevieme co ide tvojmu chlapovi hlavou.Ked ti povedal ze je to ok tak asi je.nechapem tuto diskusiu.

lenkasarka
20. sep 2024

@ina2405 nech je to už čokoľvek je to presne otrasne

ina2405
20. sep 2024

@biglovemom myslím si, že dotyčná nie je vydatá a nikdy nemala o 20kg menej, je to mladé dievča. Teraz ju tu ženy utešujú aká je kočka a muži slintajú. Prišla si sem k maminám trošku ego ponaprávať.

autor
20. sep 2024

@mabenn 27 a 165

autor
20. sep 2024

@pe_mi aj ja chcem schudnúť, nepáči sa mi aká som teraz, neviem si zvyknúť.

ankare
20. sep 2024

Parádnu máš postavu! 👏👏👏

ankare
20. sep 2024

Prsia máš svoje? Prirodzene?

biglovemom
20. sep 2024

@ina2405 tiez myslim😅😅

vikiki29
20. sep 2024

Tak začni cvičiť keď sa to to nepáči. objem je Ok, chcelo by to len spevniť. A tie rifle sú ozaj nevkusné, takýto strih je ozaj hrôza.

autor
20. sep 2024

Ďakujem za pekné komentáre 🩷 mnohé ste veľmi milé.

A k nohaviciam, sú mi menšie v páse, preto sú vyššie vytiahnuté. Tešila som sa, že sa do nich narvem konečne, tak som ich dnes s radosťou vytiahla zo skrine, ale ako vidím z komentárov, tak ich dám nazad do skrine. Neuvedomila som si ako to mám zarezané. Ale áno je to dosť zlé na tej fotke ako pozerám, uznávam. Väčšinou nosím voľne nohavice.

mandzula
20. sep 2024

@autor ja ta podporim v snahe schudnut, pretoze vo veku, ktory mas a pri tvojej vyske je ta vaha dost vysoka a evidentne nie je tvorena svalmi ako u sportovca. Nemyslim si, ze pri 50 kilach si bola vychudnuta, ako sa tu tusim niekto vyjadril a z hladiska zdravia to pre teba bola urcite lepsia vaha ako ta aktualna.
A k tvojmu chlapovi - ak vidi, ze ta tvoja vaha trapi a snazis sa schudnut, jasne, ze ti nepovie nic, co by ta mohlo ranit, najma ked si nabrala pre zdravotne problemu. A urcite ta ma rad aj pre ine veci, ako je tvoje telo. Drzim ti palce v tvojej snahe.🙂

domkakvet
20. sep 2024

Postava super, ale tie rifle su otrasne.

domka222
20. sep 2024

Rifle fakt odlož. V nich pekne vidno,kde sa asi tuk uložil 🤭

autor
20. sep 2024

@domkakvet akože celkovo rifle sú strašne alebo len to ako sú mi tesne ? Lebo mne sa take potrhane celkom páčia, že keď ešte schudnem aj by som ich nosila, keď mi budú voľnejšie.

0silvia0
20. sep 2024

Rifle same o sebe su ok, ale to medzinozie vyzera, akoby si tam mala plienku

suptdi
20. sep 2024

Práve, že mi pripadá, že tie rifle nie sú ti priliehavé, ako by mali byť, nepripáda mi, že sú ti tesné vyzerá, že nejako divne plandajú na tebe.

vorkola
20. sep 2024

Jasne nie si vobec tucna

terezka1947
21. sep 2024

Nedivím sa,že sa mužovi teraz páčiš viac,lebo vyzeráš dobre.

konicekmodry
21. sep 2024

165 cm a 70 kíl je veľa .Na fotke to síce nevyzerá ,asi dobrý záber ,no v realite to asi také terno nebude .Aspoň 10 kíl by som dala dole .Verím ,že sa necitiš dobre .A manžel ti určite nechce ublížiť ,miluje ta,tak povie ,že sa mu páčiš .

michaela567y
21. sep 2024

Ja mám 164cm a 73kg a vyzeram strasne. Ale snazim sa schudnut. A tie rifle sú naozaj zle, nenosila by som ich.

karolinakr
21. sep 2024

wau 👏
jedna fitneska tiež dávala foto pred a pod, tiež sa mi zdala pribratá viac sexi

sweet20
21. sep 2024

Ja mam 180 a 79 kil , 24 rokov, a som taka akurat ale tiez by sa mi pacilo zo stehien schudnut.. na porovnanie dam foto

sweet20
21. sep 2024

Davam smajlik lebo na foto je fotena jazva... a je samozrejme, ze inac vyzera 80 kil na 180 cm alebo na 150...

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
22. sep 2024

@1ryba 🤣 ja som práve mala pocit, že ako som pribrala mám obrovské boky. Ale ako čítam komentáre tak si začínam uvedomovať, že až take strašne to nebude somnou, ako som si myslela.