Pribrala som: Má náš vzťah zmysel?
Ahojte môj partner mi stále rozprával ako chce somnou dieťa a rodinu. Čo sa týka sexu bolo všetko až veľmi dobre. No posledný pol rok som pribrala a už spolu skoro vôbec sex nemáme. Radšej si vyhoní a potom povie že nevládze je unavený a podobne. Cítim z neho že aj keby mal príležitosť niekde s inou tak asi nieje ten typ ktorý by to odmietol.
Myslím si že to nieje vhodný partner veď čo s takým chlapom s ktorým ak by som aj ostala tehotná tak to medzi nami bude takto stále a budem čakať kým ma podvedie? Chcem schudnúť späť do mojej pôvodnej váhy a asi sa s ním rozídem. Aby ho porazilo potom.
Myslíte že je to správne? Ďakujem za názor
Nečakala by som vo vzťahu, v ktorom som nespokojná, len aby som si mohla po schudnutí “vychutnať pomstu”… chceš to ukončiť? Ukonči to… a potom sa sústreď na seba, neinvestuj zbytočne čas a energiu do neho, pokiaľ s ním nechceš zostať… a to ani nejdem hovoriť o tom, že želaný efekt sa vôbec nemusí dostaviť
Jasne to je najlepsia motivácia na chudnutie. 😉
Utekaj do posilky, aj od samohonka.
Nespominas dosť podstatnú vec a to koľko si pribrala. Je rozdiel 5kg a 30kg. Ak si niekto úplne iný než človek, ktorým si bola ked si s tebou začal tak je pochopiteľne, že ho už fyzicky nepritahujes.
rok nemate sex ale pribrala si pred pol rokom-tak problem bude zrejme inde .. sadnut si a porozpravat sa-vysvetli mu ako fungue plodenie deti,ze ze ked si bude natahovat bimbasa pred tv diet anespravi
A preco si pribrala? Vies aky je nechutny pohlad na tlstu, spotenu, vzdychajucu zenu?🤢 Aj ja by som to potom radsej poriesil sam.
Keď ste rok nemali sex tak si nerozumiete ešte, keď si nevieš predstaviť mat s ním dieťa.Naco teda taký vzťah a čakať?neviem mne to príde detinske čakať, že keď schudnes tak on sa spamata
Rob to pre seba
Neviem preco by jeho malo porazit, ze ty schudnes? Skor by ho malo porazit z toho, ze je s niekym kto sa vyzerie a zjavne nie zo zdravotnych dovodov si pribrala. Cize moze byt len rad, ked ho nechas… najdi si tiez nejakeho pazravca a mozete tlstnut obaja a sa vzrusovat, kto sa viac dnes vyzral…
Prosim vas chlapi, vy to rozpravate, jak keby sami manekyni s kockami na bruchu chodili po Slovensku..ano, taki mladi 17r. v parku, čo skejtuju bez košele, maju tip top postavičky a podme pozriet na chlapov 40 - 60, že kolkí sú atléti
@marcellka32 193cm, 88kg. Chces aj farbu oci a vlasov?
Pochval sa tvojou vyskou a vahou 😅
@duunlo klidek, pýtala som sa kvôli tomu, že ste hneď zhejtovali jej váhu, nevieme ďalšie okolnosti
Nestojis mu ani za to aby ta poziadal o tuku a vzal si ta,nechce s tebou spat a este uvazujes o dietati s nim?Kasli na to.
Celý vás vzťah nie je správny. On ta nechce, ty naňho zazeras, nelubite sa. Ved schudni ak chceš. Prečo by ho malo poraziť? To už vychádzaš z predpokladu, že je chudák. A aka žena žije s chudakom?
Celkovo v dnešnej dobe chlapi sú divný žena priberie pár kg a už je oheň na streche. Pozerajú umelilny na instagrame. Nevedia sa ničomu rozhýbať ( bývanie,svadba,deti).
Dnes dávala jedna baba že v Egypte milujú moletky nie vychrtliny tak ak chceš môžme sa tam ísť spolu pozrieť 🤣🤣🤣.
Rozmyslas ako decko.
Správne je nemrhať čas s človekom, s ktorým to nemá budúcnosť.
@victoriab kto pise o tehlickach? Autorka nepise ze bola dokonala, iba ze za rok pribrala. Autorka nepise nic o ,,ksichte,, , autorka pise ze pribrala. Mnoho zien je krasnych , spokojnych, zdravo sa stravuju, hybu sa. A potom su tu tie nespokojne co zeru, funia, priberaju a stazuju sa. 🙂
@autorka napísala "No posledný pol rok som pribrala a už spolu skoro vôbec sex nemáme... Chcem schudnúť späť do mojej pôvodnej váhy a asi sa s ním rozídem. Aby ho porazilo potom."
Koľko kg si pribrala, keď odmieta sex s tebou?
Schudnúť si mala už dávno a nielen preto aby si udržala váš vzťah.
Tá druhá časť je akoby ju písala 15 ročná pubertiačka. Naivná, hlúpa a smiešna. Ale palce, aby si schudla ti aj tak držím. 😉
@dadka1997 on zastava nazor, že žena ked nemôže, ma mužovi robit oral, ked chlap nemože, tak si to ma žena robit rukou sama..proste prenho su ženy služky, ktore jemu asi nesiahaju po päty 😅

Zmeny v zivote by si mala robit pre seba, nie preto aby niekoho "porazilo". Akekolvek