Pribrala som: Má náš vzťah zmysel?
Ahojte môj partner mi stále rozprával ako chce somnou dieťa a rodinu. Čo sa týka sexu bolo všetko až veľmi dobre. No posledný pol rok som pribrala a už spolu skoro vôbec sex nemáme. Radšej si vyhoní a potom povie že nevládze je unavený a podobne. Cítim z neho že aj keby mal príležitosť niekde s inou tak asi nieje ten typ ktorý by to odmietol.
Myslím si že to nieje vhodný partner veď čo s takým chlapom s ktorým ak by som aj ostala tehotná tak to medzi nami bude takto stále a budem čakať kým ma podvedie? Chcem schudnúť späť do mojej pôvodnej váhy a asi sa s ním rozídem. Aby ho porazilo potom.
Myslíte že je to správne? Ďakujem za názor
@greywolf máš pravdu, žena ako pribrala vie aj schudnúť 🙂 horšie to majú muži, lebo schudnúť tiež vedia ale malý penis narásť nevie 😃😃😃😃😃
@misiak7777 🤣🤣
@misiak7777 @karolinakr
Bohužiaľ v tomto muži ťahajú za kratší koniec. Malý penis nedokážu predĺžiť, erekciu nedokážu zahrať a ani orgazmus nedokážu predstierať. 🤷♂️
@fido69 chceš povedať, že ty si ešte nikdy nepredstieral erekciu? 😤
@karolinakr Nie. Jednak som nikdy nemusel, a vlastne ani neviem ako sa to robí. 😉
@karolinakr pouc nas ako chlap dokaze predstierat erekciu😅 este aj ked si da tabletku, tak to nebude predstierat😁
@duunlo daj si facku 😅 vidím, že takých chmuľov ako ty, kvitne veľa... sa spamätaj.. vy muži ste asi všetci dokonalý, a ty urcite vyšportovaný, ale nezabudaj krasa nezostane večne a ani pekná postava, keď už dokáže chlap kritizovať ženu pred tehotenstvom, čo nasledovalo potom.. na každého psa príde mráz
@dadka1997 si nejaka dost mimo, ja som nikde nepisal, ze som vysportovany a krasny a tie svoje priblble invektivy si nechaj pre toho, kto ta takto krasne “vychoval” a kludne sa aj sama prefackaj zjavne by ti to prospelo…
Zjavne mas komplexy zo svojej postavy alebo si taka zamindrakovana? 😁
Precitaj si este raz co som pisal autorke, mozno ti to v tej tvojej hlavicke aj dojde…
Chciet dosiahnut uspech/zmenu ako akt pomsty (alebo niekomu nieco tym dokazat) ma svoje uskalia.
Nemusi sa to podarit, alebo sa to nemusi podarit dostatocne rychlo. Clovek potom trebars stravi dalsi kopec rokov vo vztahu s niekym, s kym vlastne nechce byt. Nic mu to neprinesie, len ho to okradne o cas a prilezitosti. (Mozno dokonca v procese zmeny zisti, ze sa uz niet komu pomstit, lebo partner uz niekoho ineho ma a uz ho vlastne nezaujimame. Ani nasa zmena k lepsiemu. Neolutuje, ze o nieco prisiel. Je mu to srdecne fuk.).
Partner nad tym mavne rukou, bude mu to jedno, ked mu svoj uspech predvedieme.
Cely akt pomsty tym strati vyznam, prichut, efekt. Nic neprinesie. Okrem trebars tej vysnivanej postavy.
Otazne ostane, ako sa o nu bude clovek dalej starat, ked ho motivovala predstava, ako partner zaslinta a olutuje. A on neslintal, ani neolutoval.
Ci motivacia neupadne a nevrati sa k lenoseniu a vykrmovaniu.
Jedna mala vyhoda moze byt, ze to zacne ako pomsta, no v procese zmeny najdeme v tom uplne inu motivaciu, zacne nas to bavit, zacneme to robit pre seba (tak, ako sme to mali robit od zaciatku) a vlastne to prinesie nieco pozitivne pre nas.
Zmenu k lepsiemu a pochopenie, ze ten partner za tu namahu mu nieco dokazovat nestoji. Ze ked raz mu musime daco dokazovat, aby sme mali u neho hodnotu, tak to nie je v poriadku. Ze si nas bud vazit, alebo nie.
Ale najrozumnejsie je k tomuto poznaniu dospiet pred zmenou a zmenu robit uz len pre seba.

ked otehotnieš a priberieš, zas nebude sex, potom budeš chudnut po pôrode, zas nebude sex a to môže trvat aj 2 roky..tam su hormonalne zmeny a ked to chlap nechape a čaka manekynku 90- 60- 90 tak nech si to dieta vynosí sam
ešte ma nabeh na podvadzanie..neviem, či zrovna toto je chlap vhodny na - " v dobrom i zlom.." ked schudneš a daš mu kopačky, nič sa nestane, len si zvyšiš sebavedomie 🥰