Príjemne strávený intímny večer na úrovni kamarátstva
Ahojte,
ked ste s niekym travili prijemne intimne vecery na urovni kamaratstva, dali ste si na zaciatku podmienky-aby ste sa nezamotali a nezamilovali, alebo ste to riskli a nechali vsetkemu volny priebeh, aj za cenu toho, ze to moze prerast u jednej strany do citov a v konecnom dosledku si koledujete o sklamanie?
Vase skusenosti v tejto oblasti?
Dakujem pekne)
A ako si chceš dať prosím ťa podmienku? Citom nerozkážeš. Keď raz začneš k tej osobe cítiť viac, je jedno či "s podmienkou alebo bez"
trochu spontánnosti do toho života 🤦♀️ že podmienka.
Kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje, skôr či neskôr z toho niečo vznikne. Najmä ak je tam prítomné aj to “intimne”. Zažila som 2x a v jednom prípade aj ľutujem. Pretože teraz mi ako dobrý kamarát občas chyba ale pokazili sme to, keď sme prešli určitú hranicu.
@jeanne14 ďakujem💕
ja som pred mnohymi rokmi mala takehoto kamarata s vyhodami...dohodli sme sa ze to bude len fyzicke aj ked samozrejme dusi nerozkases...bolo nam spolu vyborne stretavali sme.rozpravali sex bol skvelý...az som zistila ze uz je to pre mna aj nieco viac ako len potreba sexu....a tak som to utla...teraz skoro po 18tich rokoch sme si zacali znovu pisat a zistili sme ze sme sa milovali navzajom..len sme si to prave kvoli ze sme sa "dohodli" nepovedali adnes mohlo byt vsetko inak.
.tym chcem povedat ze ziadna dohoda takto nema zmysel a ked sa nebodaj zamilujete povedzte si to.....😊
@predvedrev ❤️
Asi myslíš kamarátstvo s výhodami. No je to ťažké. Môžte sa aj dohodnúť, ale vždy jeden bude chcieť viac. Buď sa nato príprav psychicky, alebo do toho radšej nechoď. Lebo keď nie jeden, tak ten druhý sa buchne vždy. Aj keď si teraz povieš, že nebudeš chcieť nič viac, počasie to od toho kamaráta začneš vyžadovať. Budeš s ním chcieť tráviť čas aj mimo toho. A to sa potom veľmi rýchlo skončí.
Ja neviem, ale nikdy nebol mojim cieľom spávať s kamarátmi.
Ja som to mala vždy na začiatku v hlave zrovnané, že momentálne vzťah nechcem. A vždy sa mi to aj podarilo ,,dodržať,, ale myslím, že tá hranica je naozaj tenká. No nikdy to nebol môj kamarát, bol to proste milenec, nie že predtým sme sa poznali niekoľko rokov a zrazu sme začali spolu spávať, to nie. A nikdy nebolo také, že sme spolu trávili viac času ako bolo treba, žiadne rande kino ani nic, stretli sme sa u jedného z nás doma, spravili sme čo treba a po pár hodinách sme sa rozlúčili, žiadne raňajky alebo spoločné trávenie času okrem sexu. Takýchto vzťahov som mala pár, vždy to trvalo cca rok. Jeden z nich sa neskončil moc dobre lebo z jeho stany to prerástlo niečo viac, vtedy som to stopla. Za mňa to boli vyhovujúce vzťahy keď som nemala čas keď som popri práci robila aj školu a teda zháňať niekoho na jednu noc niekde na diskotéke som chuť nemala.
@bajka16 🙏😊
@nikpa rozumiem, ďakujem krásne🙂
tak ja som nikdy nič nesilila a nemala potrebu definovať. veci sa vyvíjali same a ak som mala pocit ze zlym smerom, tak som to jednoducho ukončila a hotovo.
@barborachors 👍❤️
Kamarati su kamarati. Mala som viac kamaratov, travievali sme aj vecery, ved diskoteky, chaty.. mala som kamarata, s ktorym som chodievala aj na dovolenky, parkrat sme boli len my dvaja ( ale nejak automaticky nam bolo jasne, ze sme kamarati). Kazdy ma uz svoju rodinu, poznam aj jeho zenu.. .. ale.jasne, mozu nastat situacie, kedy sa to zvrtne medzi kamaratmi.. a pride k niecomu viac ci z jednej ci z oboch stran.. jeden kamarat je teraz otcom mojich deti, ale nikdy sme sa na zaciatku nebavili o tom, co a ako.. prosto sa to po dost dlhom case vyvrbilo nejak takto samo.
@siska53 ďakujem za reakciu💕