Prišla som o panenstvo
Prišla som o panenstvo aj to bolelo zo začiatku ale keď bol vomne nič som necítila a ani krv žiadna nebola čo si o tom mam myslieť
@larisa245 ale mysliet si o tom nemusis nic. Kazda panenska blana je ina. Jedna viac tuha, dalsia pruzna. Dalsia dokonca ako sitko.
Jedna sa podda lahko a bez krvacania, ina pri natrhnuti krvaca.
Takze u teba nastal len jeden z mnohych sposobov.
Nemusis sa bat, ze nieco je zle.
@123profil321 👌🏻👌🏻👌🏻😂
Gratulujem a dufam, ze mas viac nez 15.
@123profil321 no neverim ze je to tak. Skor si myslim ze je to jedna osoba 😛
Bavíme sa?
Ďakujeme za oznam. Ja som mala ráno stolicu.
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/bolest-bruska-v-tehotenstve/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/bojite-sa-mat-dieta-kvoli-psychickym-problemom/
Slabo trollujes, ked si vieme dohladat, ze klames
Pred 2 dnami si bola tehotna, zaujimave 🙂)
Už ani tí brigádnici nie sú, čo bývalo …
@la_dolce_vita ved prišla o panenstvo a otehotnela to sa predsa nevylučuje 🤣🤣🤣🤣🤣
@la_dolce_vita to si nechaj pre seba keďže som to nepísala ja😡
@kulumulu123 na čo sa tu pripájate do konverzácii s ironickymi poznámkami trošku rozmýšľate čo púšťaťe z papule hneď by som asi nebola 29 týždni všetko vás zaujíma dokonca kto napísal tu diskusiu 😡 neznášam takych ľudí čo zo seba robia pupok sveta
@larisa245 sa skludni a z hlboká dýchaj....
@larisa245 tak nekradni profil a založ si svoj... 😉
@larisa245 možno si to nepísala ty ale písal to niekto z tvojho účtu tak si doma stráž pubertiakov a zamestná ich cez prázdniny aby sa nenudili a nevypisovali kktiny z tvojho účtu a prestaň tu prkat ľavú okolo seba
@kulumulu123 a ty prestaň komentovať co sa ta netýka nikto nie je na tvoj názor zvedavý
@larisa245 ak nie si zvedavá na názory, nabudúce nezakladaj diskusie 😉
@larisa245 na rozdiel od toho tvojho áno. Pekný večer prajem. Ps magnézium vraj pomáha na nervy tak si daj skludni ta to 😘

@larisa245 keď už použiješ mamin profil, daj aspoň anonymný príspevok. Podľa mena sa dajú nájsť aj staré príspevky. A mama teda nebude nadšená, keď toto ráno najde...