icon

Pristúpili by ste na takýto test?

mesiacikluna
31. júl 2023

Pekný večer, objavila som tému ohľadne prvého styku, kde sa jedna youtuberka vyjadrila, že pred prvým stykom vždy chcela aby sa obaja partneri dali otestovať či nemajú pohlavnú chorobu.
Pristúpili by ste na takúto požiadavku partnera/ky alebo v pohode navrhli partnerovi/ke?
🙂

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@stellarstar Našla som článok, nemusí o tom vždy nakazený hned vedieť, môže to skrátka niekedy trvať aj dlho

stellarstar
31. júl 2023

Kondylomy u žien a mužov, herpes zoster a druhy herpes, horúčka nad 38°, pleseň v ústach, penis a vagína, bolestivy opuch lymf uzlín, zvýšené crp a il-6, nočné potenie... tieto príznaky myslím
Prečo by si mala vedieť? Aby si vedela rozlíšiť

stellarstar
31. júl 2023

@mesiacikluna ľudia dá vždy robia mudrými a pritom nemajú šajnu

stellarstar
31. júl 2023

@mesiacikluna dlho to netrva, 4 t od nákazy a bum
A dodám článok je niečo iné ako realita a imunita človeka

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@stellarstar NIečo som vedela ale aby si mala všetko tak som ti našla článok neviem čo je na tom, a mudruješ tu jedine ty 🙂

stellarstar
31. júl 2023

@mesiacikluna ja nemudrujem ja viem o hiv viac nez dost a viac než si ty myslíš

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@stellarstar Chceš spochybňovať odborný článok?

stellarstar
31. júl 2023

@mesiacikluna odborný článok je iné ako osobná skúsenosť

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@stellarstar Ale to neznamená, že si mudrejšia a neviem prečo do mňa skáčeš s tváriš sa akoby si zhltla všetku mudrosť sveta

stellarstar
31. júl 2023

@mesiacikluna ja neskacem 🤣 keď to tak došlo ku tebe nie moj problém ✌️

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@stellarstar Je to len tvoja osobná skúsenosť, ja som ti poskytla odborný článok

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@stellarstar Skáčeš, ja som slušne reagovala ty si sa tvárila akoby si vedela všetko

stellarstar
31. júl 2023

@mesiacikluna nie neskáčem

deti95060810
31. júl 2023

áno..ale len človeku na ktorom by mi veľmi záležalo..... ostatných poslať do zadku...

stellarstar
31. júl 2023

@mesiacikluna a áno viem všetko o hiv a viac než ty ale to ti písať nemusim

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@stellarstar Vidím, že nemá zmysel s tebou debatovať lebo si myslíš, že asi vieš všetko ale neviem prečo spochybňuješ odborný článok

stellarstar
31. júl 2023

@mesiacikluna veď som ti písala že 15 r osobná skúsenosť 🙈 tak to predsa viem co a ako 😉

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@deti95060810 Myslela som to tak, že niekto s kým chceme, mať niečo vážne, kedže aj tá YT-berka to tak myslela, tak sa snažím držať temy 🙂ale dakujem za príspevok

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@stellarstar NIekto v rodine? alebo niekto blizky?

stellarstar
31. júl 2023

@mesiacikluna to uz je iné kafe

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@stellarstar Ako mám brať tuto odpoved? Lebo pôsobí to akoby to bol niekto blizky a že si ho pozorovala alebo nejak s tou osobou bola v kontakte

stellarstar
31. júl 2023

@mesiacikluna tým myslím že o tomto už tu písať nebudem

tinkavvv
31. júl 2023

@stellarstar tak ale ty to tiez subjektivne vidis cez jednu osobnu skusenost. Tie priznaky naozaj nie vzdy vedu hned k odhaleniu hiv. Resp pripad od pripadu. Neda sa to generalizovat, ze kazdy po mesiaci vie, ze ma Hiv...

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@stellarstar Tak asi to tak bolo ako píšem, pozri nepopieram tvoj príbeh ale je to tvoja osobná skúsenosť :/ ja som dala odbornosť resp článok

stellarstar
31. júl 2023

@tinkavvv ale do mesiaca max 3 sú tie príznaky kt som opisovala a tam uz clovek môže musí myslieť na to

stellarstar
31. júl 2023

@mesiacikluna to je jedno

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
31. júl 2023

@mesiacikluna prečo nie... Istota je istota. Ale chcem potom aj vidieť výsledky od dr, nie len, že mi povie, že je to ok 😁.

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@mikadooo samozrejme 😉 tiež nie je to o nedôvere ale o bezpečí oboch

mesiacikluna
autor
31. júl 2023

@stellarstar odborné články tvrdia niečo ine ale u kazdeho sa moze prejavovať rôzne