Priťahuje ma ženatý muž
Poraďte mi, ako si dať poriadnu studenú sprchu. Trénujem kontaktný šport a medzi mnou a trénerom je silná príťažlivosť a sexuálne napätie, ktorého sa nedá zbaviť. Myslím, že to je obojstranné, intenzívne, avšak neželané. Nikdy sme sa o tom nerozprávali, ale niekedy si dáme pauzu taký deň alebo dva, keď to začína byť neúnosné. Dnes sme mali zas tréning po takejto pauze a atmosféra bola akoby sme sa poznali celý život. Trochu iná, taká psychická intimita, harmónia, ilúzia, že si úplne rozumieme. V poslednej dobe sú všetky ostatné veci ako práca druhoradé, celkom mám zatemnený mozog a prestali ma zaujímať.
Nemyslela som si, že toto 20 rokov po puberte ešte musím riešiť, lebo to celé nemá vôbec zmysel. Tie myšlienky sú strata času a mrhanie energiou. Zmeniť trénera nechcem, len aby ma to proste nejako prešlo. Čo mi pomôže?
Čo si od toho sľubuješ?
Akože že odíde od ženy a začne žiť s tebou? Alebo že sa vyspite spolu po každom tréningu? Budete Tá to uspokojovať? Stačiť ti to? Alebo co čakáš?
Tiež si myslím že zmeň trénera, ideálne aj fitko.
zmena trenera, si na to tom tak zle ,nie , k čomu je toto dobré ak to nechceš pustit dalej chod od toho preč, predsa ked ta pali ruka čo maš položenu na horucej platni asi ju dáš preč nie, neskušaš bude ešte palit mám už pluzgiere
Na tejto úrovni nie je možnosť zmeniť ho a tiež nechcem prísť o celé doterajšie úsilie kvôli tomuto 🙁
To mas ako s drogou. Vies, ze je zla, no aj tak si ju vezmes. Co pomoze? Zbavit sa jej, teda zmenit trenera.
@pribinak nie je to fitko, čo by sa dalo ľahko nahradiť. Ide o veľmi špecifický tréning a o pomerne malú skupinu ľudí v tomto. Každý sa s každým pozná
Riesenie je zmena fitka alebo trenera...to pises, ze nechces urobit...tak co sa este podla teba da? Co myslis, ze okrem toho pomoze? Nic. Bud urobis tuto zmenu, alebo urobis chybu, ktora ta bude velmi mrziet a bude mat velmi zle nasledky...
Co nechces, aby robili druhi tebe, nerob ani ty im.
Možno to po určitom čase opadne samo?
ide iba o fyzicku pritazlivost a nejedna sa o lasku. Myslis, ze by si dokazala podlahnut? Rozhoduje hlava, nie hormony.
Pozri, je na tebe či podľahnes alebo nie. Ak nie di dostatočne silná a nevieš odolať, tak di nájdi iný šport - hobby.
Iné riešenie nie je, ale to vieš aj sama
@komplikovana presne tak, s láskou to nemá nič spoločného. Príťažlivosť a sympatie, to je všetko. Nemyslím si, že existuje nejaké riziko, že by som bola v takej situácii rozhodnúť sa. Kde trénujeme, sú všade kamery a inak všetko ako sprcha rozdelené podľa pohlaví
Podľa mňa ty si z neho paf a jeho náklonnosť si len domyšlaš..tak sa spamätaj😃🤦
Vsimaj si na nom vsetko odpudive, najdi nieco cim si ho zhnusis. Napr ze grgne, prdne, smrka nos, smrdi ked sa spoti, smrdia mu nohy atd 😅
Alebo klin sa klinom vybija, urychlene najdi nejakeho slobodneho chlapa. Vonku je ich fakt vela. Drzim palce🍀
@veronikazuko nad tým som tiež uvažovala, ale nemyslím si. Samozrejme je možné, že som viac paf 😅
Si slobodná? Možno pomôže ak stretneš niekoho iného a zamerias pozornosť ( aj sexuálnu) na iného muza
@asfodelka
@diamond007 máte pravdu. Som rozvedena. To by mohlo pomôcť. Bože, z takého dôvodu si urýchlene niekoho hľadať, ale asi je to jediná možnosť preorientovať myšlienky.
@asfodelka z toho nič som si ešte nevšimla. On sa tak v strede ide vždy zrejme osviežiť, keď mám pauzu, takže ani to spotenie.
Si rozvedena. Ako je to dlho co si mala naposledy sex? Sorry za osobnu otazku. Ale ak si dlhsie bez sexu a tvoj trener je pre teba pritazlivy muz, tak sa necudujem ze si cela... vedla :D Keby si mala svojho partnera a pravidelny vydaj sexualnej energie, myslim ze by si si maximalne povedala ze hmmm, sexy chlap a tam by to skoncilo.
@majka1921 zrejme je to presne tak. Už to bolo veľmi dlho. Ani neviem, kedy toľký čas prešiel. Možno máme podobný problém. Jeho žena žije z istých dôvodov dosť ďaleko.
Podľa mňa je to 100percentne,že to je tak ako píšem🤣 on je k tebe zdvorilý,lebo mu platíš za služby a keďže sa k tebe tak milo dávno žiaden muž nesprával,tak tá začal priťahovať. Je to úplne normálne. A teraz,pokiaľ sa nespamätas,tak ho tak vydrazdiš,že fakt k niečomu dôjde a tu na koňovi budeme opäť len raz čítať diskusiu o Tom,že nejakú manželku muž podviedol v práci🤷daj si pohov
Máte tréning psychickej aj fyzickej odolnosti. Dostatočná sebadisciplína a nepodľahnúť emóciám. Držte sa a ten pravý sa nájde.
@veronikazuko asi máš z veľkej časti pravdu, ale nie som nejaká chudera zas. Mám aj nápadníkov, ale práve jeden teraz aktuálny zas mňa nepriťahuje. Myslím, že aj on trochu živí môj záujem. Napríklad sa ma ráno pýtal, že prečo menej vladzem dnes. Hovorím, že som včera bola do noci s kamoškami. On veľký úsmev, že kde sme boli. Ja tieto konverzácie nejako neanalyzujem, len ti chcem nejako vysvetliť, že cítim záujem nielen z mojej strany
Teda ja nemám záujem, len tie pocity, aby som sa správne vyjadrila
@vikes vďaka
Prepáč,ale keď si začneš so ženatým chlapom,ktorým fakt veľa netreba,stačí im aspoň trošku pohladiť ego a dať najavo,že chces niečo,tak budeš naozaj chudera. Držím ti palce aby si tento tlak vydržala s úctou 😉😃
Pomoct moze to, ze ako to vygraduje, istu dobu to pri tom ostane, potom to zacne opadat. Ak s tym nebudete obaja nic robit, ale ani nepojdete do postele.
Samo o sebe sa to neuzivi. Pride moment, ked to bude chciet posun, a ak ten nepride, zacne to upadat.
(Zatail ste vo faze, ze staci stretnutie, vzajomna oritomnost. Ta to teraz zivi.)
Druha vec, co moze pomoct, je to, ze urobi nieco, co ta rozhodi. Cokolvek, co pokladas za prekrocenie akejkolvek hranice, ktoru ty uznavas (hoci aj politicke nazory, atd.)
Vtedy ako prve zanikne takmer instatne iluzia psychickej zhody a porozumenia.
No a s jej zanikom ti zacne byt zatazko sa vidiet pritahovana niekym, kto sa v niecom zachoval proti tvojim presvedceniam.
A bude po sexualnim napati.
Alebo sa toto podari tebe a strati sa jeho chut na teba.
@moonlight1210 to znie veľmi logicky. Takže zrejme postačí len zotrvať a skôr či neskôr to prejde
Ano. Otazka je, ako dlho to bude trvat, nez to opadne.
Niekto zacne stracat zaujem uz po par mesiacoch, ak sa nic nedeje, nikam to nepokroci. Nema totiz co tu intenzitu stupnovat a podnety (stretnutia a rozhovory) sa opakuju. Takze ich vplyv zoslabne.
Este v rozhovoroch sa da istu dobu zvysovat intenzita tym, ze sa hovoria coraz vyraznejsie narazky. Popripade sa po case otvorene vyznaju city. Atd.
Alebo v dotykoch. Ked sa dava najavo, ze tento a tamten dotyk uz nebol nahoda, ale zamer.
Ale aj toto vie stupnovat vzajomnu pritazlivost len po istu hranicu.
Ak sa nic ine zásadné dalej nedeje, tak to tak v podstate zovsednie. Potom vyprcha.
A pride den, ked si hovoris - Co ma na nom tak vasnivo pritahovalo? Co to bolo? Cim to bolo?

pomoze iba zmena trenera a tomuto sa vyhybat oblukom 100 kilometrov.