Priťahuje ma ženatý muž
Poraďte mi, ako si dať poriadnu studenú sprchu. Trénujem kontaktný šport a medzi mnou a trénerom je silná príťažlivosť a sexuálne napätie, ktorého sa nedá zbaviť. Myslím, že to je obojstranné, intenzívne, avšak neželané. Nikdy sme sa o tom nerozprávali, ale niekedy si dáme pauzu taký deň alebo dva, keď to začína byť neúnosné. Dnes sme mali zas tréning po takejto pauze a atmosféra bola akoby sme sa poznali celý život. Trochu iná, taká psychická intimita, harmónia, ilúzia, že si úplne rozumieme. V poslednej dobe sú všetky ostatné veci ako práca druhoradé, celkom mám zatemnený mozog a prestali ma zaujímať.
Nemyslela som si, že toto 20 rokov po puberte ešte musím riešiť, lebo to celé nemá vôbec zmysel. Tie myšlienky sú strata času a mrhanie energiou. Zmeniť trénera nechcem, len aby ma to proste nejako prešlo. Čo mi pomôže?
Ak chces rýchly priebeh… Povedz mu to… A od toho momentu to pôjde z kopca, ver mi. Takých ako ty uz mal. A bud ti da jasne najavo ze ta nechce alebo ta bude ťahať do postele a to hádam nechceš ty, byt jednou z mnohých. Čiže ani mu to hovoriť nemusíš, výsledok je jasný 😀 …no a toto ked si uvedomíš a budes si to opakovať tak ta hádam chuť na neho prejde 😉
uprimne ak si začnete, on sa nerozvedie tak tak či tak toho trenera budeš menit
@tykat no áno. Zrejme toto je tá studená sprcha, ktorú som musela od niekoho iného ako z vlastnej hlavy počuť
Podľa mňa by stačilo zapojiť trochu racionality, pretože je viac než jasne ,ze to ,že ťa sexuálne priťahuje, aj niekde bude smerovať... nebude a nemalo by, keďže si rozvedená žena asi vieš ,že takéto situácie sú príjemné len jednostranne a teda dávala by som na tvojom mieste ruky co najďalej a hlavne zapojila hlavu...po čase to opadne, je to len vystrelený Amorov šíp ,z ktorého by bolo veľké sklamanie 🙂
@ivana3111 ok, áno. Viem. Moja prvá stratégia ako sa s tým popasovať bolo myslieť na jeho ženu, ktorú som raz aj stretla. Ale racionalita je úplne preč. Vlastne si ani neviem spomenúť, ako vyzerala. Otras.
Odpovede mi pomohli, ďakujem, na nálade mi síce nepridalo, ale idem sa teda zamestnať niečom iným.
A z čoho si vlastne usúdila, že aj on má o teba záujem? Lebo teda opýtať sa svojej ,,klientky" prečo menej vládze je normálne a tá otazka na tvoju odpoveď, že kde ste boli je tiež normálna a nieje v tom ziadny hlbší záujem. Úplne bežná konverzácia. To, že sa spýtam svojho klienta čo robil, že menej vládze a dalej s úsmevom rozvíjam konverzáciu neznamená, že ma priťahuje .
Možno je chlap len priateľský ,družný typ a ty si to zle vysvetluješ .To robia ženy .V skutočnosti chlap nemusí mať záujem ,len rozvíja slušne konverzáciu .Poznám chlapov ,čo sú komunikatívne ,spoločenské ku ženám ,mužom bez postranných úmyslov .
Pozri ak je ten sport MMA, Jiu jitsu alebo nieco podobne..ano je to velmi kontaktny sport medzi dvoma ludmi a hej ked mu tak sadnes do mountu je to take no..zaujimave, ale treba sa v kazdom pripade odosobnit. Ak je on profesional tak by ho to uz nemalo nejako brat, mozno ty si z toho viac hotova ako on a troska sa domyslas. To ze sa ta spyta take veci je normal ked spolu dlhsie trenujete..skus sa zamerat na iny objekt zaujmu a pri treningu mysli nato, preco natom treningu si a skus sa zamerat na svoj sportovy vykon. Zenaty chlap je naozaj no go zone.
tak vies ze to nema s laskou nic spolocne ,nechces aby sa rozviedol ale nedas si povedat.Zmen trenera,nieje hadam jediny na svete ,je ro len vyhovorka ako sa s nim nadalej stretavat.Ze sa este pytas co s tym robit-no zmen!
Ďakujem vám všetkým, toto som potrebovala počuť. Ráno som sa už aj zobudila s tým, že som si síce spomenula, ale hneď som to vytesnila z mysle. Dovtedy, kým som sa nepozrela na mobil a tam už správa, že nemám zabudnúť na zajtrajší tréning. Neviem, či je to bežné v nedeľu ráno svojim klientom posielať pripomienky. Zatiaľ to nerobil
a ja som nikdy nezabudla. Kašlem to, nejdem to ani analyzovať pre istotu. Peknú nedeľu všetkým
@momoftwo zrejme tak to bude. Aj také tie pozície, keď si omotame nohy okolo seba sú tiež také na odosobnenie sa veru
Namotaná si očividne len ty na neho. Nenapísala si ani jednu jedinú vec, ktorá by poukazovala nato, že aj on je na teba namotaný. Správa sa tak, ako každý slušný tréner, ktorý chce mať so svojimi zverencami priatelský vztah. Len ty si to jeho správanie vysvetluješ po svojom a potom aj ten osobný kontakt vnímaš inak.
@lalenka33 uznávam, že môže to tak byť, ale stále si myslím, že tá chémia je pociťovaná obojstranne. Dôkaz samozrejme žiadny nemám, lebo je to len môj pocit. Možno sa s tým už viac krát stretol a vie sa lepšie odosobniť. možno nie je namotany a s určitosťou som namotana viac, lebo ja som fakt namotana bohužiaľ na maximum. Trapas, viem. Ale zlepší sa to, prejde to.
Pozri, ty musíš vedieť, čo chceš. Keď chceš ďalej trénovať, tak sa musíš ,,odmotať" a odosobniť lebo sa ľahko môže stať, že prekročíš hranicu a prídeš o trénera. Keď sa ti priatelské vzťahy narušia už ten tréning nebude ono. Myslím, že tréner už zažil veľa takýchto situácii a veľa namotaných žien.

@moonlight1210 presne, o to ide, že koľko času ešte budem tráviť niečím takto nezmyselným. Preklikala som sa na podobnú tému, teda ani nie úplne podobnú, ale hneď tá prvá odpoveď ma zaujala. https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/sexualne-ma-pritahuje-chlap-z-fitka/
Možno je fakt proste dobrý veľmi geneticky kompatibilný materiál 😏 zrejme na tomto leveli ma priťahuje a k tomu ten obdiv, koľko v športe dosiahol. Z toho vyplýva, že jeho sebadisciplína je ako z kameňa.