icon

Príznaky podvádzania: Ako ich rozpoznať vo vzťahu?

27. máj 2024

Ahojte ako ste zistili ze vas muz podvadza ? Ake boli priznaky ze ste si zacali vsimat ze sa nieco moze diat?

Strana
z2
macatt
27. máj 2024

U nás klasické vyhováračky na prácu, stále niečo vybavoval po večeroch, potom kamaráti potrebovali pomôcť, zrazu veľa koníčkov, fotbal raz si zahrať, potom kdesi pozerať, oslavy, zrazu milión sestraníc a bratrancov bolo😀 atď..

macatt
27. máj 2024

A kolegyne a ženy okolo boli škaredé a hlúpe a ja jediná ruža v burine.. opil ma rožkom no😂

simona20201309
27. máj 2024

@alenka0 že čo? Ešte raz skus napísať prosím a skontroluj adresáta ci to patrilo mne

fairyy
27. máj 2024

nonstop bol v praci... ale naozaj vkuse a stale musel niekam ist na oslavy lebo kamarati prisli z tramtarie a on ich casto nestretava a teraz su tu v meste... ja ani neviem ci viac pouzival telefon domov prisiel iba ak som tam nebola alebo ked som spala ... a ano stale isiel niekam niekomu pomahat na vikend... v podstate uz po tyzdni takehoto spravania som si zariadovala novy zivot a ked som podala ziadost o rozvod a jedneho dna prisiel tak, ze ja uz som bola zbalena prisla len sialena hadka a na druhy den si nastahoval milenku

vev82
27. máj 2024

Ked sa chce, ziadne priznaky nebudu. Vo WhatsAppe je moznost tajneho rezimu, kde sa daju schovat spravy a bez hesla nemas sancu ten priecinok ani len najst. Takze kto podvadzat chce, ani brvou nehne 😉

gabika0825
28. máj 2024

No podľa toho ako to dokáže muž skrývať. Napr. Kamoska mala ženatého rok, nevedela o tom že má ženu, vedela len že má 2 deti a povedal jej ze sa rozviedol x rokov dozadu. Zil dvojaký život, jeho zena pravdepodobne doteraz nevie, že bola alebo možno aj teraz je podvádzana. Ja som aj kamke hovorila že nech jej to povie keď sa to dozvedela úplne náhodou. Len ona nie je taká že vyhľadáva nejaké konfrontácie a ešte by ona bola tá zlá nakoniec, keďže takýto muži majú väčšinou diagnózu chronického klamára a je dosť možné ze by jej ani jeho zena neverila. Aj sa potom kamoska podozvedala že predtým mal tiež všelijaké bokovky aj dlhodobé

macatt
28. máj 2024

Moja kamarátka mala 8 ročný vzťah a až úplne pri konci mu pozrela tel a on tam 2 ročnú konverzáciu a ,,vzťah,, ale on bol často na služobkách a to sa nedalo ustrážiť, keď ho konfrontovala tak prakticky čakal len na to, dostala 24h na vysťahovanie a keď brala posledné veci tak si s dotyčnou podávala kľučku🙄
Dovtedy to bol vzťah plný lásky🙃 nemala šajnu o tom, že sa niečo deje..

alenka0
30. máj 2024

@simona20201309 Nepatrilo prepač. Napísala som tebe, ale o tých druhých úžasných manželkach🙄

lofer
26. sep 2024

@zoja_ som viac nez zhnuseny

Strana
z2