Problém dosiahnuť orgazmus
Sama pri masturbácii cez klitoris áno, ale pri partnerovi vôbec... Mňa to trápi aj jeho, ale napríklad normálny vaginálny orgazmus som nedosiahla nikdy. Neviem ani ako to mám cítiť, kedy budem blízko alebo čo, stále stresujem že sa zase nespravim a on sa bude nudiť po dlhej dobe.... Veľmi sa hanbím za to
@anonym_autor je to stimulácia prstami vo vnútri a keď nájde ten správny bod, ideš do raja 🙂 do toho najväčšieho
@anonym_2e1b52 Aj sama si to vieš privodit?
@anonym_2e1b52 Aj sama si to vieš privodit?
@anonym_c463ec neskúšala som, ale ak budeš mať partnera čo ti ho dokáže urobiť, nebudeš to potrebovat skúšať ani sama
@anonym_c463ec neskúšala som, ale ak budeš mať partnera čo ti ho dokáže urobiť, nebudeš to potrebovat skúšať ani sama
@anonym_2e1b52 môj to nevie, praveze 😅 existuje na to nejaký video návod? 😅
@anonym_2e1b52 môj to nevie, praveze 😅 existuje na to nejaký video návod? 😅
@anonym_c463ec treba skúšať a skúšať a komunikovať 🙂 ale určite po internete sú nejaké návody.
Nuz moja skusenost je, ze ak sa to nepodari, moze sa z toho partner vylizat...
mne muz kupil satysfyer, kup si, pouzijes popri sexe a orgazmus budes mat hned
Niektorým ženám pomôže orgasmic gél . Kamoška bola spokojná so značkou Orgie . Majú rôzne druhy ale určite to stoji za vyskúšanie . Ona mala tento : https://www.eroloveshop.sk/Orgie-Sexy-Vibe-Inte...

@anonym_2e1b52 o tom som ešte nepočula ani, čo to je
@anonym_autor je to stimulácia prstami vo vnútri a keď nájde ten správny bod, ideš do raja 🙂 do toho najväčšieho