Problém s erekciou pri novej partnerke
Ahojte, mam 38 rokov, manželku, milenku s ktorými normálne sexuje samozrejme bez ochrany. Stalo sa mi, že som sa zoznámil ešte s jednou ženou a časom sme mali sex. Ta žena je úplne iná ako tie moje, blondína s malými prsiami, ktoré teda nemala pevne, ani jej telo nieje bohviečo, aj keď nieje tlsta. Párkrát sme si vrzli, ale naposledy sa mi stalo, že som mal pri nej slabú erekciu a keď som bol v nej, tak mi zmakol. Stalo sa to niekomu z vás? V čom je problém? S manželkou a milenkou som sexoval potom a úplne bez problémov. Ešte dodám, že moja žena a milenka sú tmavovlásky a ona bola blondina. Samozrejme ta zena odvtedy nic nechce a uprimne ani ja s nou, nakolko pri zene aj milenke som vzruseny tak ako pri nej nie. Neviem teda ci si to vsimla, lebo som sa robil, ze mi prislo zle, ale predpokladam ze citila ked som v nej makol. Musim este dodat, ze kedysi som pretiahol vsetko a na kazdej mi stal, blondina tmava, chuda, tlsta.Ďakujem za odpovede, kľudne aj do spravy
@feri0852 No pocuvaj feri ,ty uz musis,, z tolkych pretiahnutych zien mat aj mäkky mozog,,len ,aby si nedostal mrtvicu,,keby si nebol zenaty, to este ako tak sa da prekusnut,, ale manzelka o tom hadam nevie ,,ze pachas neveru , za neverou, to sa nebojis ,ze dostanes rakovinu ? kdesi som citala, ze cim clovek najviac zhressi, to ho dobehne moj ano zcudzolozil,pan boh vie kolko, ja som prisla na to asi posledna a to som zakonita manzelka,,Moj uz manzel len pred Bohom ,v srdci uz nie dostal rakovinu prostaty karma ho dobehla,,teraz vecsinou vecer cumi do pocitacu .chudacik je mu smutno,,lebo pochopil, ze z tych niektorych kurev mohol dostat nejaky virus, a ten sa zvrholna rakovinu..karma je zdarma..Neprajem mu nic zle,,ale uz ho nelubim,,,a ani nikdy,,lebo ja za 30 rokov manzelstva som ho ani doteraz nepodviedla..Fuj,hnusi sa mi nanho aj pozriet..
@feri0852 No pocuvaj feri ,ty uz musis,, z tolkych pretiahnutych zien mat aj mäkky mozog,,len ,aby si nedostal mrtvicu,,keby si nebol zenaty, to este ako tak sa da prekusnut,, ale manzelka o tom hadam nevie ,,ze pachas neveru , za neverou, to sa nebojis ,ze dostanes rakovinu ? kdesi som citala, ze cim clovek najviac zhressi, to ho dobehne moj ano zcudzolozil,pan boh vie kolko, ja som prisla na to asi posledna a to som zakonita manzelka,,Moj uz manzel len pred Bohom ,v srdci uz nie dostal rakovinu prostaty karma ho dobehla,,teraz vecsinou vecer cumi do pocitacu .chudacik je mu smutno,,lebo pochopil, ze z tych niektorych kurev mohol dostat nejaky virus, a ten sa zvrholna rakovinu..karma je zdarma..Neprajem mu nic zle,,ale uz ho nelubim,,,a ani nikdy,,lebo ja za 30 rokov manzelstva som ho ani doteraz nepodviedla..Fuj,hnusi sa mi nanho aj pozriet..
@anonym_386a2b Ano, karma je zdarma
Bodaj by ti karfiol narástol za predkožkou
Ako sa tu prezentuješ, že aký si ty frajer Luke a pritom promiskuitné prasa. Otras toto, dobre, že si napísal. Mal by si sa hanbiť a dúfam, že to, čo sme ti tu viacerí napísali, že to s tebou vo vnútri pohne. A ty začneš strúhať dobrotu. Neni frajerina to, koľko pretiahneš žien, ale najväčší frajer je ten, kto ľúbi svoju manželku, matku svojich detí a zostáva jej verný po celý život.
Nevera je stara ako ľudstvo samo, v tom má pravdu. Vy si všetci myslite ze mate verných partnerov? A ruku na srdce, kto by mal možnosť mezahol by svojej polovičke?
@anonym_3ff64a ja si davam ruku na srdce a nezahla by som svojej polovičke, ani kebyze mam možnosť
Ty budes jeden z tych uchylakov, ktorych vzrusuje, ked sa zeny vysmievaju z tvojho nefunkcneho pipika, vsak?
@zorienka28 Také niečo existuje? Úchylkam sa asi medze nekladú.
@pr85 milenka berie antiku, takže to je v pohode. S manželkou mame deti. Nehrajme sa tu na svätých, každý druhy chlap aj zena ma milenku, milenca. Ja píšem len o tom, či je možné, že by ma jedna žena zrazu tak málo priťahovala, keď sa vyzlečie. Odvtedy co som bol s nou, som mal sex s manželkou aj milenkou a všetko bolo ok
@feri0852 A čo pohlavné choroby? Tie ťa asi netankuju. A aj tie môžu prispieť k erektilnej disfunkcii. Keď to robíš, tak pouzi aspoň gumu. Ochránis manželku pred vseljakym svinstvom od mileniek.
@feri0852 hehe keď zvládaš toľko žien, to ti môžu niektorí iba závidieť, vykašli sa na takú co nieje tvoj typ a sexuj so zenou a milenkou. Bohužiaľ ma pravdu ja viem takisto o kolegoch co podvadzaju manželky a dlhoročne. Ženy to v dnešnej dobe tiež robia ale nie mamičky na materskej
Jano si to ty ? Poviem to tvojej zene aj jej muzovi. Prejde ta smiech.
No to vies, parok tolko nevydrzi a pokazi sa. Tak ti treba.
@zorienka28 Také niečo existuje? Úchylkam sa asi medze nekladú.
@pr85 Jasne, to je z kategorie ponizovania. Niektorych ludi to proste vzrusuje. Z tohto prispevku nemam pocit, ze by autor chcel nejaku “radu”, on sem prisiel, aby sa nad nim zeny pohorsovali a vysmievali sa mu. Podla mna si uz parkrat vyh**** nad komentarmi 🤢
Si chudák a ľutujem tvoju ženu že ma takého úchylaka samozrejme ak je to pravda co tu píšeš
@feri0852 to je aká hanba pre chlapa keď mu zmäkne, ako nehnevaj sa ale vážne ..je to úbohé ..chlap bez kvalitnej erekcie ...koľko máš rokov????
@pr85 Jasne, to je z kategorie ponizovania. Niektorych ludi to proste vzrusuje. Z tohto prispevku nemam pocit, ze by autor chcel nejaku “radu”, on sem prisiel, aby sa nad nim zeny pohorsovali a vysmievali sa mu. Podla mna si uz parkrat vyh**** nad komentarmi 🤢
@zorienka28 tiez si myslim ze je to len honic alebo fejk. nie ze by taki idioti naozaj neboli. to urcite ano, ale svet na nich nestoji ani nepada. raz nebude stat ani im 😀 otazne je co potom. asi sa taky clovek bude ucit strikovat ponozky.
Nevera je stara ako ľudstvo samo, v tom má pravdu. Vy si všetci myslite ze mate verných partnerov? A ruku na srdce, kto by mal možnosť mezahol by svojej polovičke?
@anonym_3ff64a nezahla by som. Nestojí mi to za to stratiť rodinu
Si chudák a ľutujem tvoju ženu že ma takého úchylaka samozrejme ak je to pravda co tu píšeš
@anonym_4c40dd manzelku uz trtka davno krajsi, mladsi a schopnejsi 😍
@anonym_4c40dd manzelku uz trtka davno krajsi, mladsi a schopnejsi 😍
@zobaka každý jebe hore dole
a druhu dieru si skusal? ci tam bude tvrdy alebo zmakne
a druhu dieru si skusal? ci tam bude tvrdy alebo zmakne
@anonym_1d7656 písal ze so ženou a milenkou je to v pohode. On potrebuje aby sme mu napísali ze ta žena je škaredá a preto mu nestal ze on musí mať peknú ženu a milenky a co ja viem co este
A potom si sa zobudil.

super hláška že “tie moje” 🤦♀️