icon

Problém s frajerkou

levcak
6. aug 2022

Ahojte chcel by som vasu pomôc podla vás čo màm robiť
8mesicov sme spolu vsetko islo poradku no v poslednej dobre frajerka nechcela somnou volat ani tak pisat boli aj viac krát hadky aj na maličkostiah, nevideli sme sa mesiac kedze byvame od seba trosku daleko, kezde ona chodila furt von som jej volal či vsetko v poriadku,čo robia tak a to sa jej nepacilo jej kamaráty hovorili že som chory na hlavu ze jej furt volam,už 2tyždne je somnou hnusna jak keby ma ponizovala so svojimi slovami a je furt nervozna ked jej zavolam tak ma furt zlozi alebo zobere a je hnusna kumne alebo pisem tak len dostanem tolko ze ok,okj,čau , povedala mi že chce odomna vyhladnuť mam jej dat pokoj nevolat ani nepisat chce čas, potom že nevie či ma este lubi preto chce odomna pokoj aby prisla nato a dala do poriadku veci v hlave že jej chybam a tak…
Neviem či preto lebo dakto ini jej stupil do života ini chlapec a preto ma uz nechce, pocitujem to ze mi klame a že má niekoho ineho alebo ma podviedla.
Neviem čo mám robit mám ju nechat alebo dat jej ten čas?

Strana
z2
luciasveckova
6. aug 2022

@levcak tak potom sa pokus na nu zabudnut.rob nieco co ta bavi a casom si najdes znova priatelku.nema vyznam plakat a cakat za niekym kto o teba nestoji.vlastna skusenost.

brembo
Autor odpoveď zmazal
jjanulienka
7. aug 2022

Najlepšie čo môžeš urobiť je ignorovať ju. Vôbec jej nepis. To jej bude divne a možno si niečo uvedomí😉
Keď ju budeš uhanat bude to mat opačný efekt

Strana
z2