Problém s orgazmom pri pohlavnom styku
Maju to všetky ženy ze pri styku nemaju orgazmus ? Lebo ja mam malokedy a nechcem to paetnerovi povedať je dost na to taky citlivy lebo niesom moc skusena môže to byt aj tym?
Takže budeš celý život ticho a nikdy mu nič nepovieš, lebo on je citlivý?Super základ pre vzťah, nekomunikovať s partnerom o zásadných veciach a svojich pocitoch a potrebách🤦♀️
@nevenka draha, to si natrafila na velmi nespravnu osobu… ziadnych xy pohlavi neexistuje, takze mozes byt pokojna, nic take by ich neucili. Ale zato o lgbtq+ by mali dostat informacie vsetci. Aj dospeli, aby napr netvrdili, ze existuje 72 pohlavi a podobne bludy.
Joj a aby som nezabudla, vdaka nasej podpore lgbtq+ a otvorenych rozhovoroch s detmi sa nam nase dieta zdoverilo a vyoutovalo viacmenej hned, ako zistilo, ze je lgbt. Vdaka dovere, ktoru voci nam malo aj pocas puberty ;)
To homofobni rodicia nikdy nebudu mat taku doveru dietata. Vztah sa natrvalo nastrbi… porozmyslaj, preco su lgbt ludia nachylnejsi na depresie…lebo nemaju podporu v rodine/okoli..?
Sice sa moze rodic tvarit, ze jeho doeta urcite nebude lgbt, realne to ovplyvnit nijako nevie. A ani neviemaka nabozenska vychova nezmeni nic, ak sa raz dieta narodilo lgbt ;)
Pekne nedelne doobedie😊
@enmery poviem mu
@modrykolibrik ahoj, aky typ mas? Ja rozmyslam nad tym whoo-de-doo, ale je to dost drahe.
A aké vitamíny berieš?co ti Dr poradil?
@nevenka akoze neviem o sexe keby neviem co mam robit viem co sa robi iba mam neskuseneho muza asi ked myslim len na seba...
Vedieť čo robiť a dobre to robiť ,je teda veeeelky rozdiel
@nevenka ja kludna som, nemaj o mna starost 🙂
Xy pohlavi si vytiahla dobrovolne. A tym jasne dala najavo postoj k lgbtq+ ludom, alebo mas znacne medzery v tejto oblasti a potom je na mieste sa dovzdelat.
Preco vlastne spominas skolkarov? Bavime sa o vztahovej a sexualnej vychove…je snad jasne, ze ta v skole nie je urcena pre skolkarov.. otvaras dalsiu temu, ktora nesuvisi s autorkou.
Zhodneme sa ale na dolezitosti nepodcenovania psychickeho zdravia.
Treba si dať záležať na predohre dosť sa podceňuje ale je to základ dobrého sexu. Vyskúšať nové polohy, byt viac možno uvoľnená. Rozhodne by si sa mala o tom s priateľom porozprávať.
Sex ktorý boli a je ti nepríjemný by si nemala ani praktizovať(pokiaľ to nieje cieľ).

@greywolf cca rok