icon

Problém s priateľkou

24. nov 2021

Zdravím. Som tu nový a hľadal som niečo na internete a našiel som toto kde by som mohol prísť na to ako na takuto vec sa pozeráte aj vy ostatní. Takže je to veľmi trápne ale už neviem si dať rady a nechcem to priateľke nijako hovoriť radšej som ticho. Je podľa vás normálne keď sem tam príde ku mne priateľka a mi ovonia zadok? A pri tom hygienu mam veľmi dobrú. Cítim sa ako keby sme boli zvieratá. A neviem čo mám robiť. Prosím hejty si nechajte ja len potrebujem poradiť ďakujem.

pribinak
24. nov 2021

Však sa jej opýtaj prečo sa hra na havka?

autor
24. nov 2021

@pribinak no to práve že sa bojím povedať je veľmi citlivá a už teraz máme nastrbeny vzťah no neviem jak to bude ďalej.

pribinak
24. nov 2021

Bojíš? Prepáč, ale v normálnom vzťahu nemá čo strach hľadať. Má tam byt rešpekt a úcta, nie strach.

birika
24. nov 2021

ak ti neovoniava nohy, je to v pohode 😅

simca06022011
24. nov 2021

tak toto si neviem ani so svojou fantaziou predstavit, pri akej prilezitosti, preco, ako sa da ovoniavat cloveku zadok... ved sa jej opytaj nejak s vtipom ze akoze co to ma byt? :DDD coho sa bojis? :D tak sa oduje... otvorenost vo vztah, dovera... je dost podstatna. Stavaju sa aj horsie veci :D

kakakina
24. nov 2021

Tak to som robila iba mojim detom ked nosili plienky🙈. Podľa mna to teda normalne nie je.Kludne sa jej opýtaj prečo to robi

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kikk
24. nov 2021

A aj ty ovoniavas?🙃

limetka69
24. nov 2021

Normalne by som si v tej chvili prdla. 😂

lintu
Autor odpoveď zmazal
whatever1
24. nov 2021

Niekto ti pravidelne ovoniava rit a ty bez reakcie? Co robis, preco to robis, si v poriadku,sibe ti, co mas za problem, vysvetli mi to...atd....takto by reagoval snad kazdy clovek. Ale byt ticho a robit sa ze nic, sorry ale tazko tomu uverit, pochybujem ze tato tema nie je vymyslena.

miadi
24. nov 2021

Povedz jej ze ked uz vonia moze aj oliznut :D prepac ale normalne to nie je a to ze ty si ticho je este menej normalne. Neverim ze si z nas nerobis...prdel.. 🙂

lintu
24. nov 2021

Čakala som tú veľkú vec, o ktorej sa s ňou nedá rozprávať, ale nevedieť s ňou odkomunikovať takúto somarinu... No jo.... Ak sa má na teba uraziť za toto, tak nech sa urazí. V živote vás čakajú aj horšie témy. Alebo teda keď sa s ňou nechceš o jej úchylke rozprávať, začni ju očuchávať aj ty. Možno pochopí....

janetinka27
25. nov 2021

zasa jeden z tych hygienickych prispevkov 😅

xsandrax
25. nov 2021

Buď rád, že ti ovoniava iba zadok, jedna svojmu priateľovi voňala vtáka, či nebol s druhou 😂